FilterNew Reviews 267

TrustScore 5 uit 5

4,8

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rigtig godt, hurtig fragt og stort udvalg. Den sidste stjerne mangler, fordi jeg bestilte filtre til min bil, men der var ikke udspecificeret, at man skulle bruge 2 og at prisen kun var for 1 filte... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Her oplever man en service udover det sædvanlige. Ingen problemer ifb med et fejlkøb, hvor jeg efterfølgende blev guidet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har arbejdet i boligforening, hvor FilterNew leverede til mange af de ejendomme jeg servicerede. Det kørte bare perfekt. Filtrene var som de skulle være, og passede nøjagtig på mål. Altid imødekomme... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god oplevelse med bestilling af filtre fra FilterNew! De har et stort udvalg af gode filtre til rigtig gode priser, og man kan tydeligt mærke, at kvaliteten er i fokus. Servicen er helt i top, o... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Luchtfilter leverancier

Geschreven door het bedrijf

FilterNew leverer ventilations filtre til dit ventilationsanlæg. Vi tilbyder mængderabatter på alle vores filtre. Du kan finde vores udvalg på vores webshop www.filternew.dk Vores udvalg består af filtre til alle de populære kvalitetsmærker som Genvex, Nilan, Dantherm, og Danfoss.

4,8

1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Næsten perfekt

Rigtig godt, hurtig fragt og stort udvalg.

Den sidste stjerne mangler, fordi jeg bestilte filtre til min bil, men der var ikke udspecificeret, at man skulle bruge 2 og at prisen kun var for 1 filter.

10 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastiske produkter og hurtig…

Fantastiske produkter og hurtig levering 📦

Hey Heidi,

Tusinde tak for din anmeldelse og ordre.

Vi er glade for du har haft en god oplevelse, du er altid velkommen igen fremover :)

DBH
Filternew/Oliver

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og god kundeservice

Hurtig levering og god og hjælpsom kundeservice. Kan trygt anbefale at handle herfra.

Kære Lea,

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse, du er altid velkommen hos os igen.

Tusinde tak for din anmeldelse og ordre.

Hav en skøn dag :)

Levering

8 april 2026

Hey Annie,

Vi er glade for at du oplevede hurtig levering :)

Tak for din tid og din ordre.

Hurtig ekspedition

Jeg bestilte varerne d.9.april og senere sanmme dag var orderen afsendt.

Kære Ole,

Tak for din anmeldelse!

Vi bestræber os altid efter at levere en hurtig ekspedition, så det er vi glade for du også har oplevet!

Du er altid velkommen hos os igen fremover - du ønskes en dejlig dag videre herfra :)

Hurtig levering og fine produkter

Hurtig levering og fine produkter

Kære Peter,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Du er altid velkommen igen.

Vi ønsker dig en rigtig skøn dag.

Hey Bent,

Vi var glade for at kunne hjælpe dig med at få de rigtige varer.

Tak fordi du tog dig tid til at levere os en anmeldelse, og tak for din ordre!

Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag.

DBH Filternew/Oliver

Fine videoer på hjemmesiden

Hurtig levering, god pris og meget informativ video om filterskift på hjemmesiden👍

Hey Mikael,

Dejligt at høre at vores videoer kunne hjælpe dig!

Vi sætter pris på din tid og din ordre, mange tak :)

Du er altid velkommen hos os igen.

Kan du have en rigtig skøn dag.

DBH Filternew/Oliver

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, produkter af høj kvalitet og fornuftige priser.

Kære Lene,

Tak for at anmelde din oplevelse hos os :)

Du er altid velkommen hos os igen fremover.

Du ønskes en god dag med herfra!

Mvh Oliver fra Filternew

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Der stod hvis jeg bestilte inden for

Der stod hvis jeg bestilte inden for
1,5 timer ville den blive sendt samme dag. Det gjorde den ikke. Tror der gik 5 dage og modtog pakken 1 uge efter bestillingen.

Hej Kristian

Tak for din anmeldelse. Du bestilte din ordre d. 3 april som var langfredag, en helligdag.
Vi startede først med at pakke ordre igen tirsdag d. 7 april, fordi der kom vi tilbage efter påske.
Så det passer rigtig godt med at du har modtaget pakken 6-7 dage efter, da GLS har 1-2 dages leveringstid.

Vi beklager at du har modtaget pakken senere end du forventede, men vi kan desværre ikke gøre så meget ved helligdage.

Vi ønsker dig en rigtig god dag og håber at hjælpe dig en anden gang.

Hej Jens,

Mange tak for din tilbagemelding. Det gør os rigtig glade at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi ønsker dig en rigtig skøn dag! 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og nemt at bestille. Skulle bruge filter til husets varmeveksler

26 maart 2026

Kære Jette

Mange tak for din anmeldelse af FilterNew. Det gør os glade at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi ønsker dig en rigtig skøn dag! 😊

Hjælpsom firma

Det kørte bare perfekt. Filtrene var som de skulle være, og passede nøjagtig på mål. Altid imødekomme og hjælpsomme, hvis udfordringer opstod.

15 april 2025
Review zonder uitnodiging

Hej Lars,

Hvor er det dejligt at høre fra dig. Jeg er meget glad for at høre, at har har gode oplevelser med os. Du er altid velkommen.

Pæn og nem at benytte

Pæn, nem at benytte

23 maart 2026

Hej Sigrid,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Du er altid velkommen.😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God hjemmeside der fungerer og…

God hjemmeside der fungerer og leverance som forventet 👍🏼

25 maart 2026

Hej Søren,

Mange tak for din tilbagemelding. Vi er meget glade for at du finder vores hjemmesiden brugbar og at levering er opfyldt som ønsket. Du er altid velkommen igen.😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende. Lynhurtig levering og godt produkt.

19 maart 2026

Kære Helle,

Hvor er vi bare glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Du er altid velkommen igen. FilterNew ønsker dig en rigtig skøn dag! 😊

Mvh FilterNew/Diana

Lees meer over geverifieerde reviews.