Proszek do prania to dla mnie nowość. Jest bardzo pachnący dobrze usuwa plamy. Na niskich temperaturach i krótkich programach bardzo dobrze sobie radzi. Polecam, również płyn do płukania o tej samej n... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bardzo polecam Cleangang.pl! 🥰 Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Produkty są świetnej jakości, a ich działanie naprawdę robi różnicę w codziennym sprzątaniu. Wszystko jest praktyczne, skuteczne... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kupiłam zachęcona reklamą, myślałam że raczej nie będzie takiego efektu jak na reklamie ale jaki błąd!!! Produkty są świetne! Działają jak na reklamie! Nie śmierdzą! Produkt do łazienki tak bieli j... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Kaffeeberg 15, 71634, Ludwigsburg, Duitsland
- 48 61 880 29 88
- pomoc@cleangang.pl
- cleangang.pl
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Pachnąca dostawa
Dostawa jest ekspresowa, jak zawsze. A potem najlepsza część zamówienia czyli otwieranie Paczki 😁 dzięki zapachowi czuc dostawę w całym mieszkaniu.

Super. Polecam.
Zamawiam kolejny raz. Szybka obsługa . Kostki do zmywarki petarda. Polecam

Szybka
Szybka, wysyłka, wszystko super zabezpieczone,a efekty używania przerosły moje oczekiwania,polecam goraco

Antwoord van cleangang
Jak zawsze od was chemia jest wspaniała wszystko i wszystko pięknie pachnie pozdrawiam serdecznie
Od lat kupuje z waszej firmy to są najlepsze produkty chemiczne na naturalnym składzie w ogóle wszystko oczyszczają pięknie pachną i są po prostu wspaniałe polecam was wszędzie

Kolejne zamowienie
Kolejne zamowienie. Od początku do końca świetna obsługa i produkty. Polecam 🤗
Polecam środki czystości doskonała…
Polecam środki czystości doskonała jakość i skuteczność a cena produktów niska.

super szybka realizacja
Szybka wysyłka
Szybka wysyłka. Wszystkie produkty do prania i sprzątania w jednym miejscu. Atrakcyjne ceny- rabaty.

Produkty na 5
Wszystkie środki czystości dotarły na czas. Pachną obłędnie! Zobaczymy, jak poradzą sobie w praktyce, ale pierwsze wrażenie jest świetne.

Rewelacyjne środki do czyszczenia
Dostawa na tip top, wszystko bardzo dobrze zapakowane. Produkty jeszcze nie wszystkie wypróbowałam, ale te które już użyłam rewelacja. Odplamiacz, żelazko w sprayu, proszek do WC, żel do czyszczenia butów świetne produkty, zdały egzamin na 6. Jakość pierwsza klasa, opakowania bardzo ładne, wszystko bardzo ładnie wygląda pomimo tego że są to środki do czyszczenia. Polecam wszystkim, sama na pewno jeszcze zamówię nie jedną rzecz.

Antwoord van cleangang
Zawartość paczki zawierała ślady…
Zawartość paczki zawierała ślady obtłuszczenia.
Pompka do mydła była niedopasowana do rozmiaru pojemnika i musiałem ją włożyć na siłę. Do paczki była wrzucona zawieszka totalnie luzem, wygladało to totalnie jak przypadek. Myślę, że zawieszka z napisem zabierz mnie wszędzie gdzie jedziesz powinna być zapakowana w cokolwiek co ochroni ją przed zabrudzeniem wyniakającym z transportu.
Produkty jakość OK, ale za tą cenę pojemność mogłaby być większa. Największą pochwałę ma ode mnie marketing.

Antwoord van cleangang
Cleangang - nowy wymiar sprzątania!
Cleangang to :szeroki wybór asortymentu, skuteczna chemia domowa, błyskawiczna wysyłka oraz ciekawe promocje. Szczerze polecam!!! Z Cleangang sprzątanie nabiera nowego wymiaru!!! 👍👏

Antwoord van cleangang
WSZYSKO JEST NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE, BRAK JEDYNIE USZANOWANIE KLIENTA, KIEDYŚ BYŁY KWIATY I NAWET MIAŁAM Z NIMI FAJNĄ PRZYGODĘ, POZDRAWIAM SERDECZNIE
WSZYSKO JEST NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE JEŚLI CHODZI O ZAMÓWIENIE I CZAS DOSTAWY, ACZKOLWIEK BRAKUJE TYCH KWIATÓW KTÓRE BYŁY MIŁYM ZASKOCZENIEM, BARDZO POZYTYWNYM

Dit is Trustpilot