Jacob er yderst kompetent og professionel i sin tilgang og behandling. Jeg vil ikke lægge mit ansigt i andre hænder end hans - de største anbefalinger fra mig!
Bedrijf heeft geantwoord
Der findes gode og dårlige håndværkere..Jacob er den bedste..hos Cleves får du en personlig, og faglig kompetent rådgivning inden du får behandling. Du er 100% orienteret om, hvad der skal foregå, og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har gået hos Jacob i et år og jeg har været yderst tilfreds med hvert besøg. Jacob bidrager med en høj professionalitet og en stor kompetence ift. forskellige behandlinger og jeg har opnået et go... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jacob er ikke bare dygtig, han er ekstremt kompetent, grundig og oprigtigt engageret i at skabe det bedste resultat for sine kunder. Man mærker med det samme, at han virkelig brænder for sit... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
CLEVES er en kosmetisk speciallægeklinik i Køge. Vi tilbyder behandlinger med: BOTOX, FILLER, SKINBOOSTER (injektionsbehandlinger), samt PEELING med AHA og RETINOL og hudpleje fra NEOSTRATA m.fl. (CLEVES er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed) Jacob er kosmetisk sygeplejerske med over 8 års erfaring. Hos Jacob kan du forvente: Kvalitet, tilfredshed og god tid.
Torvet 19 B 1 TH , 4600, Køge, Denemarken
Jacob er super sød og dygtig. Han giver en anbefalelsesværdig behandling med flotte resultater. Desuden skaber han tryghed, og får skabt en behandling som er tilpasset til dig og dine ønsker. På trods af jeg bor i Odense og lang transporttid, vil jeg til hver en tid vælge Jacob.

Antwoord van CLEVES
Jeg havde min første behandling hos Jacob for kort tid siden, og lige fra første samtale, har jeg følt mig tryg og i gode hænder.
Jacob er utrolig kompetent og man kan tydeligt mærke, at han både brænder for det han laver, er dygtig og ønsker det bedste resultat for sine kunder.
Jeg har tidligere fået behandlinger andre steder, men fremover vil jeg fast opsøge Jacob når jeg skal have noget ordnet :-) Jeg er meget glad for mit resultat, der ser meget naturligt ud - præcis som jeg ønskede det. Jeg kommer helt sikkert igen!

Antwoord van CLEVES
Jacob er bare den bedste behander jeg har været hos og han er virkelig dygtig og ved ved han gør, meget professionel og en behagelig person.

Antwoord van CLEVES
Jeg har været kunde hos jacob i nogle år nu både i anden klinik og nu også i hans egen klink og jeg kan kun anbefaler Jacob! Hans arbejde og måde at arbejde på er så flot og så ægte! man virkelig føler sig så godt tilpas, lyttet på og tryg under hele forløbet.
Så hvis du sætter tryghed, faglighed og servicen i højsædet så det hos Jacob!

Antwoord van CLEVES
Jeg er 37 og fik i november min første behandling af Jacob(og første nogensinde). Siden har vi “bygget på” med naturlige justeringer og jeg er behandlet med botox, filler og skinbooster.
Mit ansigt lignede indsunket bølgepap og nu føler jeg endelig, at jeg kan smile uden at holde igen!
Jeg elsker Jacobs nede på jorden attitude og alle hans profesionelle anbefalinger og argumenter. Han har fået skeptikeren til at stole på ham og der skal altså lidt til :-) Jeg kan kun anbefale Cleves og ser frem til at blive behandlet fremover.

Antwoord van CLEVES
Jeg har været til behandling nogen gange nu, hos Jacob, Cleves, i Køge. Magen til skøn, varm, dygtig, professionel fuldstændig ærlig behandler, skal man lede langt efter.
Jacob er lyttende, men kommer også med gode råd og anbefalinger, jeg kan kun sige jeg har fået den bedste, varmeste og mest profesionelle modtagelse. Derfor kæmpe anbefaling herfra 5 stjerner er ikke for lidt.

Antwoord van CLEVES
“Jeg har haft fornøjelsen af at være klient hos Jacob, jeg har altid været tilfreds med mit udseende, Jacobs ekspertise og dedikation har alligevel løftet min selvopfattelse til nye højder. Jacob er ikke kun en ekspert i sit håndværk, men hans ærlighed, tillidsevne og perfektionisme skinner igennem i hvert eneste aspekt af hans arbejde. Hans evne til at levere fremragende naturlige resultater er intet mindre end imponerende. Hver session med ham har været en positiv oplevelse, hvor jeg har følt mig både værdsat og forstået. Jeg kan uden tvivl anbefale Jacob til enhver, der ønsker at opnå de bedste resultater og opleve ægte professionalisme. Tak, Jacob, for at få mig til at smile hver gang jeg ser mig i spejlet!”
Mvh Tinna Kalas

Antwoord van CLEVES
Hos CLEVES får du en varm velkomst. Jacob er behagelig at snakke med, der får én til at slappe af. Jacob er ærlig, åben ang. de ting han skal lave, og sørger altid for at få de bedste resultater frem. Jeg er meget tilfreds med de gange jeg har været hos Jacob. Glæder mig også til næste gang.

Antwoord van CLEVES
Cleves er en virkelig skøn klinik,- Jacob giver en varm og behagelig velkomst,- som gør at man føler sig tryg. Han giver sig god tid til at snakke behandlingerne igennem,- så man ud fra eget ønske og hans professionelle tilgang, får det bedste resultat,- med æstetikken i fokus.
Jeg kommer igen.

Antwoord van CLEVES
Jacob er virkelig dygtig. Og rigtig god til at lytte og gøre en tryg. Har aldrig oplevet en så god service som at sidde i hans stol :). 1000 tak for din måde at være på og fordi du har åbnet egne lokaler i Køge. Jeg kommer helt sikkert igen og kan kun anbefale alle andre det samme. !!
Jeg har allerede været hos Jacob Cleves flere gange og glæder mig til at komme igen. Jacob er utrolig lydhør og ærlig i sin vurdering af hvilken behandling der er bedst for netop den person der sidder over for ham. Han har øje for detaljen og forstår hvad man ønsker, og så er han bare et behageligt menneske.
Jeg giver Cleves 5 stjerner og mine varmeste anbefalinger.

Antwoord van CLEVES
Som en der aldrig har prøvet kosmetisk behandling, følte jeg mig virkelig godt taget imod af Jacob. Jeg blev rådgivet og vejledt på den ærligste facon, så jeg satte mig i stolen fuld af tillid. Og jeg er fan af resultatet! Den “sure rynke” er væk😁
Stemningen til både forundersøgelse, behandling og kontrol var præget af professionalisme og humor. Kæmpe anbefaling herfra😊

Antwoord van CLEVES
Jeg har altid haft et ønske om at få størrer læber, især min overlæbe har jeg haft et ønske om skulle have mere fylde.
Derfor tog jeg kontakt til Jacob, han var super forstående og lyttende for mine ønsker om mere fylde men samtidig et naturligt resultat.
Igennem hele forløbet følte jeg mig tryg, og jeg er blevet super tilfreds med resultatet.

Antwoord van CLEVES
Hos Cleves føler man at der er tjek på tingene og man føler sig tryg og godt behandlet. Jacob gør alting efter bogen. Til selve behandlingen er Jacob god til at få en til at slappe af. Selve resultat af behandlingen - i mit tilfælde botox og filler - er det allerbedste. Der er ikke længere nogen der siger, at jeg ser træt ud.

Antwoord van CLEVES
Jeg vil anbefale alle der ønsker sig behandling med filler eller botox at gå til Jacob. Man føler sig meget velkommen (alle er V.I.P) og i sikre hænder. Klinikken har en skøn og rolig atmosfære. Jeg er ny i gamet men, ved allerede nu at jeg bliver en fast kunde. Jeg er ovenud tilfreds med behandlingen og resultaterne taler for sig selv.

Antwoord van CLEVES
Som helt ny på området, er jeg så taknemlig for at jeg valgte Jacob til mine behandlinger med Filler og BOTOX.
Der er tid til en, omhyggelig forklaring om de forskellige effekter og muligheder. Man bliver hørt!
Man er i virkelig gode hænder hos Jacob. Kunne ikke have ønsket mig et bedre resultat, det blev som jeg havde forestillet mig, men med Jacob’s ærlighed, guidning og kompetencer.🙏🏻
Glæder mig til vi ses igen, snart!🤗
Jeg er, i efterhånden mange år, blevet behandlet af Jacob - både med botox, filler og skinbooster. Tidligere via anden klinik og nu i hans egen. Jeg kommer aldrig til at gå på kompromis og vælge andre behandlere. Du vil altid opleve at få en 100% ærlig og professionel vurdering af dine ønsker. I Cleves føler du dig velkommen, hørt, tryg og i gode og meget kompetente hænder. Jacob mestrer sit håndværk, virkelig! og jeg vil til hver en tid give ham mine varmeste anbefalinger.

Antwoord van CLEVES
Jeg kom med et ønske til en bestemt behandling, som endte ud med en anden behandling, alt sammen grundet Jacobs ærlighed og faglighed. Jacob er super dygtig, og er rigtig god til at forklare og have én med i hele processen, hvilket gør man føler sig tryg.
Jeg har fået den bedste behandling og er super glad for resultatet, så glæder mig allerede til vi ses næste gang.
Så kæmpe anbefaling herfra 🤗

Antwoord van CLEVES
Jacob er ærlig, - så hvis du, ligesom jeg, tør svare “Hvad synes du”?, til spørgsmålet om hvad du vil have lavet, så bered dig på sandheden 😂
Når det så er sagt så er alle 5 stjerner til en god og grundigt behandler i en dejlig og tryg atmosfære 👏🏻

Antwoord van CLEVES
Jeg har fået den bedste modtagelse, information og behandling af Jacob. Jacob lytter, forklarer og kommer med sin professionelle ærlige mening til behandlingen. Ingen andre behandlere, jeg har prøvet, har formået at ramme så godt, og slet ikke ved første behandling.
Jeg kan på det varmeste anbefale at du læser Jacobs blog ” Usynlige, Naturlige eller PLUS resultater”. Her fandt jeg selv svar på mange af de spørgsmål jeg havde inden Botox og filler. Og fra at være ”usynlig” sniger jeg mig forsigtig over mod det ”naturlige”, da det for mig har været vigtigt at alle ikke kunne se at jeg havde fået behandlinger.

Antwoord van CLEVES
Lees meer over geverifieerde reviews.