Jacob er yderst kompetent og professionel i sin tilgang og behandling. Jeg vil ikke lægge mit ansigt i andre hænder end hans - de største anbefalinger fra mig!
Bedrijf heeft geantwoord
Der findes gode og dårlige håndværkere..Jacob er den bedste..hos Cleves får du en personlig, og faglig kompetent rådgivning inden du får behandling. Du er 100% orienteret om, hvad der skal foregå, og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har gået hos Jacob i et år og jeg har været yderst tilfreds med hvert besøg. Jacob bidrager med en høj professionalitet og en stor kompetence ift. forskellige behandlinger og jeg har opnået et go... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jacob er ikke bare dygtig, han er ekstremt kompetent, grundig og oprigtigt engageret i at skabe det bedste resultat for sine kunder. Man mærker med det samme, at han virkelig brænder for sit... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
CLEVES er en kosmetisk speciallægeklinik i Køge. Vi tilbyder behandlinger med: BOTOX, FILLER, SKINBOOSTER (injektionsbehandlinger), samt PEELING med AHA og RETINOL og hudpleje fra NEOSTRATA m.fl. (CLEVES er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed) Jacob er kosmetisk sygeplejerske med over 8 års erfaring. Hos Jacob kan du forvente: Kvalitet, tilfredshed og god tid.
Torvet 19 B 1 TH , 4600, Køge, Denemarken
Jeg har fået skinbooster og Botox hos Cleves. Jeg ønsker et naturligt resultat, så der er brugt meget tid på at tale om hvilke typer behandlinger, der kan imødekomme mine ønsker. Der er altid god tid til spørgsmål og det hele bliver forklaret grundigt. Nu er det snart tid til næste ‘touch up’ som jeg ser frem til. Kun de bedste anbefalinger herfra😁

Antwoord van CLEVES
Jeg kom med et ønske, og jeg er mere end tilfreds! Jeg har fået præcis og mere til det jeg håbede kunne ske. Jakob er ærlig, rar, beroligende og virkelig venlig. Man kan mærke han har styr på det han laver og han ved akkurat lige hvad der skal til for at fixe dit ønske🤩

Antwoord van CLEVES
Jeg har kun gode ting at sige om Cleves. Jeg har hele vejen været meget tryg ved Jakob og hans meget professionelle og rare måde at være på! Et ønske om et mere frisk udseende gik over alt forventning med Jacob’s rådgivning. Man føler man har hans støtte hele vejen, både inden, imens og efter.
5 kæmpe stjerner til Cleves.

Antwoord van CLEVES
Botox og filler er for mange mennesker et rigtig stort skridt at tage,også for mig..
Men efter jeg er kommet i hænderne hos Cleves,er jeg bare så glad..
Jeg kan se en kæmpe forskel på min hud,og andre kommentere det også..
Jacob er vanvittig dygtig,og super god til at anbefale præcis det,der vil gøre dig glad.
Så dette sted får mine varmeste anbefalinger og et kæmpe tak til Jacob..
Glæder mig til næste gang....
Helle Falch

Antwoord van CLEVES
Hos Jacob bliver man mødt af en professionel behandler som brænder for sit fag. Jeg er så taknemlig for hans vejledning og behandling. Jeg er så glad for resultatet!
Jeg vil anbefale Jacob til alle som ønsker behandling med botox og filler.

Antwoord van CLEVES
Jeg har tidligere fået botox og filler behandlinger af Jacob i en anden klinik, med de bedste resultater! Da jeg opdagede at, han havde åbnet sin egen klinik tøvede jeg ikke et øjeblik på at bestille tid! Nu har jeg igen fået behandlinger hos Jacob og må stadig sige at resultaterne er mere end tilfredsstillende. Derudover er han så professionel, man føler sig i trygge hænder og det er bare en rigtig god oplevelse! Tøv ikke med at bestille tid hos Jacob i klinik CLEVES :-)

Dk's bedste 😍💉
De bedste anbefalinger herfra, man føler sig altid godt modtaget og i trygge hænder hos Jacob, han giver sig godt tid til at lytte og udføre sit arbejde til perfektion. 😍💉🫶🏽 smukt og naturligt 💋

Antwoord van CLEVES
Som kvinde over 50 kender vi det allesammen , man står der og kigger i spejlet og genkender ikke det man mødes med , en surt udseende gammel trunte og på indersiden er man en super glad 45 årig 🙃
Efter grundig research valgte jeg at gå til Jacob
Hans blik for æstetik og grundighed sagde mig at det var her jeg skulle søge hjælp
Og så gjort
Resultat ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg kan kun anbefale en behandling hos Jacob
Han lytter , kommer med sin vurdering og lytter igen
Tiden i Jacobs stol flyver afsted i mens han med sikker hånd og rolig stemme lægger ansigtet i de rette folder
Gode grin og god snak er der også plads til
Tilliden til ens behandler er super vigtig
Og med jacob sidder den lige i skabet
Jeg har nu valgt at blive medlem af den uformelle gruppe “ ældes med ynde “
Og ser frem til næste aftale i stolen
Skulle du være i tvivl om jacob kan hjælpe dig med netop dine folder eller looket anbefaler jeg på det varmeste at tage en konsultation med ham
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwoord van CLEVES
De bedste anbefalinger herfra. Jacob er vanvittig dygtig til dét han laver, og man mærker tydeligt perfektionisten samt passionen for sit arbejde, når man får udført behandling af ham. Der bliver lyttet med et smil og givet sig god tid, og der bliver ikke udført mere end dét man ønsker. Jeg har således fået en naturligt og friskt udseende og glæder mig til at komme tilbage.

Antwoord van CLEVES
Kom til Cleves “ Jacob “ for at få mit ansigt til at se friskere ud, er i et job hvor det er vigtigt at jeg smiler og ser frisk ud. Har fået BOTOX ved øjenparti, hvilket gjorde at mine øjne så mere glade ud. Fået filler i kæbe, kindben og nedre ansigt, hvilket har løftet mit ansigt en hel del. Da jeg var til kontrol mente Jacob at jeg skulle have lidt filler i læben… uha det var jeg ikke meget for, men han fik overtalt mig og jeg synes det ser så naturligt ud. Er meget glad for mit resultat og Jacob lyttede til mig hele tiden og forstod hvad jeg ville opnå med behandlingerne.
Nu er jeg blevet enig med mig selv om at næste behandling skal være skinbooster, så jeg kan få lidt glød og mere fugt til min hud 🌺🌺🌺🌺🌺
Kanvirkelig anbefale Jacob også til os som er kommet op i alderen, men stadig ønsker at gøre noget for os selv 👏🏾👏🏾👏🏾😊😊😊🌺🌺🌺

Antwoord van CLEVES
Når man er +50 har man behov for total individuel behandling og masser af rådgivning. Det modtager man hos Jacob. Cleves er en fin klinik med fokus på æstetik og hygiejne - både i omgivelser og i behandlingerne. Prisniveauet er absolut konkurrencedygtig. Kan varmt anbefale Cleves.

Antwoord van CLEVES
Virkelig hyggeligt lille sted.
Jacob er virkelig behagelig og professionel.
Det var min første behandling med botox, og jeg har været tryg og godt vejledt hele vejen igennem.

Antwoord van CLEVES
Varmeste anbefaling at få udført kosmetiske behandlinger hos Jacob!
Jeg har fået filler i mine læber over flere omgange, og tidligere fremtonet mine kindben af Jacob, hvorpå jeg har følt mig i trygge og gode hænder✨ samt bliver resultatet, for hver gang, lige som jeg havde ønsket det!

Antwoord van CLEVES
Kan ikke andet end at anbefale Jacob! Han er så dygtig og professionel. Jeg er latterligt glad for mit resultat, og tager gerne turen fra Odense til Køge, for at få behandling hos Jacob! Kommer helt sikker igen.

Antwoord van CLEVES
Meget professionel og skarp på at få det optimale ud af min behandling, det er lidt tidligt at bedømme resultatet men har prøvet dette mange gange før og AlDRIG været så tilfreds. tusinde tak for utrolig professionel behandling.

Antwoord van CLEVES
Jeg har som mand, haft mine forbehold mod kosmetiske indgreb. Jeg var engang af den opfattelse at det var noget kvinder fik lavet. Men Jacob overbeviste mig med sine kompetencer, og viden om emnet, til at prøve en behandling. Resultatet er jeg yderst tilfreds med og jeg er klar på en omgang mere i fremtiden.
Samlet set var det et yderst tilfredsstillende besøg hos CLEVES.

Antwoord van CLEVES
Kan helt sikkert anbefale cleves .
Jacob er sindssyg dygtig til sit arbejde og man føler sig meget tryg når man er der . Han har også behandlet mig før .

Mine varmeste anbefalinger!
Høj faglighed og venlig og imødekommende. Kan bestemt anbefales og er altid glad for både resultat og service.
Jacob er virkelig dygtig og professionel. Han tager sig tid til at lytte og forklare, hvilket gør at jeg har følt mig helt i trygge hænder.

Kan klart anbefales😀
Jacob er virkelig dygtig, og man føler sig velkommen, velinformeret, lyttet til, oprigtig og
ærlig. Har fået behandlinger hos Jacob tidligere i en anden klinik, og ingen tvivl om at fortsætte hos Cleves. Er meget tilfreds med min behandling. Kan klart anbefales.

Antwoord van CLEVES
Jeg har kendt Jacob, som er indehaver af og behandler hos Cleves igennem adskillige år. Før Jacob åbnede Cleves havde jeg ham som behandler, på den klinik jeg på daværende tidspunkt anvendte. Da Jacob besluttede at åbne sit eget, var jeg ikke et øjeblik i tvivl om, at jeg ønskede at “følge med ham”. Hos Jacob får jeg altid et perfekt og æstetisk resultat, som er i overensstemmelse med hvad jeg ønsker mig af behandlingen. Jacob er god til at rådgive, jeg føler mig tryg i hans hænder og hos ham er jeg i et både behageligt og uformelt selskab, hvor jeg hurtigt slapper af. Jeg kan varmt anbefale Cleves og Jacob, hvis man ønsker sig en god oplevelse med kosmetisk behandling.

Antwoord van CLEVES
Lees meer over geverifieerde reviews.