Cnfans is geweldig voor designer kleding. enige probleem is het prijs voor het te versturen, maar daarom moet je meer dingen halen. Ik heb al een paar keer hier besteld, waaronder schoenen die van ge... Toon meer
Ik wacht nu nog op mijn laatste producten en dan zal ik ze ter samen verzenden. Enigste nadeel is dat verzending heel erg duur is, zelfde prijs als al mijn producten tersamen!!!
Goeie snelle levering naar Nederland, ze hebben goede customer service en de producten zijn als beschreven en zichtbaar als de QC foto’s. Overigens eenvoudig en overzichtelijk, top platform!
Ik wacht al ongeveer twee weken of langer op de levering en er is geen bericht. Het is heel vreemd, want mijn vrienden hebben later besteld, maar iedereen heeft de pakketten al ontvangen. Dit is niet... Toon meer
The CNfans agent platform offers assistance with purchasing both online and offline products in China. Simply provide a product link and place an order, and our team will provide top-notch services from start to finish.
19H MAXGRAND PLAZA NO.3 TAI, 999077, KOWLOON, Hong Kong
- care@cnfans.com
- cnfans.com
Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vandaag iets besteld bij CNFans
Vandaag iets besteld bij CNFans, maar ik heb niks ontvangen. geen info en ik weet niet wanneer mijn bestelling komt. Ik wil graag meer duidelijkheid over mijn bestelling mij bestelnummer is: CNF1820978044990568

Betaald maar geen order
6 dagen geleden besteld. nadat ik heb besteld stond er niks bij mijn orders, na geappt te hebben met een agent zegt die dat ik nooit heb besteld, ookal heb ik een bewijs gestuurd met mijn bankafschriften. Ook heb ik geen bevestingsmail gekregen, waardoor ze me niet geloven. oftewel ik ben aan deze site 100 euro verloren

Antwoord van CNFans
Er werd niet vermeld vooraf dat er nog…
Er werd niet vermeld vooraf dat er nog torenhoge leveringskosten gingen bijkomen.We kozen om te betalen via klarna we hebben al paar keer bericht nr jullie gestuurd om de bestelling te annuleren maar niks van reactie dus bij deze hoop ik van wel !!

Antwoord van CNFans
Ik moet gwn nog 21 euro extra betalen…
Ik moet gwn nog 21 euro extra betalen duurt het heel lang voor dat het binnen komt het is zelf nog niet eens binnen koop hier geen dingen op het zijn een stelletje Japanners die niet weten wat ze doen stelletje criminelen

Its an amazing app
Ik heb dingen besteld en ik heb voor…
Ik heb dingen besteld en ik heb voor 9.5 kilo’s betaald wanner hè teigelijk allen 8.5 was

Not happy whith this.
Not happy whith this.
No refund when goods don't fit.
Rearctie op jullie antwoord cn fans: het is niet mogelijk om op welke manier ook mijn ordernr door te geven: via mail wordt verwezen naar de persoonlijke pg op cnfans waar ik steeds hetzelfde standaard antwoord krijg. Ik moet voor het verlaten van warehouse al weten of de kledij past of niet. Dus geen terugzending van de kledij en geen geld terug. Dus ik zit met kledij die niet passen maar toch veel gekost hebben wegens 2x verzending aan te rekenen.

Antwoord van CNFans
Customer service is great and CNFans if…
Customer service is great and CNFans if the best agent there is!!
Ik heb een bestelling gedaan en betaald…
Ik heb een bestelling gedaan en betaald maar nergens mijn adres ingevuld. Waar komt het pakket dan aan??

Antwoord van CNFans
Beste kwaliteit voor kleine prijsje
İk heb een feyenoord shirtje besteld…
İk heb een feyenoord shirtje besteld met rugnummer en naam maar op de rugnummer staat niet het feyenoord logo maar die van psv eindhoven. Ik heb geregund maar ik voel me een beetje genegeerd alleen de 2 feyenoord shirtjes klopen niet die van Nigeria is wel goed.
CNF70111642329512
Ik hoop dat ik snel wordt geholpen

Antwoord van CNFans
Zeer slecht- zowel qua informatie als…
Zeer slecht- zowel qua informatie als communicatie. Had een grote order geplaatst- dan zijn de uiteindelijke transportkosten die erbij komen (algauw tientallen euro’s) wel te doen. Echter, CNFans heeft 90% van mijn order geannuleerd vanwege niet beschikbaar zijn van items (terwijl tijdens bestelling stond dat het wel beschikbaar was). Slechts 1 t-shirt was uiteindelijk wel beschikbaar. Zonder overleg heeft CNFans die bestelling doorgezet, waardoor ik nu geacht wordt > 20 euro te betalen voor transportkosten. Zeer slechte gang van zaken.

Wel betaald
Wel betaald, maar krijg mijn bestelling niet. De slippers van mijn zoon. Denk dat het oplichting is. Ik raad iedereen aan om hier niets te bestellen. Mvg Patrick Verhoof

Antwoord van CNFans
Its very good im waiting for my order
Cfans bestelling niet ontvangen Het bestelling nummer is :56358131 nog niet ontvangen. Blijf ik nog contact houden met de klantenservice nog geen positieve reactie.
Ik heb bij cfans 2 maanden geleden iets besteld tot nu toe heb ik de product of mijne geld niet ontvangen. Reden onbekend. Elk bericht die ik stuurde heeft geen duidelijke reactie. Ik ben boos. Wat kan ik doen om de bestelling of het geld terug te krijgen?

Antwoord van CNFans
Ik bied cnfans aan want het is een…
Ik bied cnfans aan want het is een goede agent dat ik je zeker aanraad
De dior b30 van Cnfans
De dior b30 van Cnfans. Het is een hele goede kwaliteit voor de prijs van de schoen ze lopen erg lekker. Alleen het duurde erg lang voordat ze in de wharehouse waren maar gelukkig reageerde de mensen die daar werkte zo snel mogelijk dus ik raad het aan om te bestellen