Service is an attitude. Ik had een wat moeilijke bestelling geplaatst maar Nicky loste het met flair op. Over extra kosten werd met geen woord gerept. Gevolg: De bestemmeling kreeg een prachtig cade... Toon meer

Een hele fijne service en ook goede raad gekregen! Zeker een aanrader, alles was ook mooi en stevig ingepakt.

Nicky runt dit bedrijf met ontzettend veel passie. Vorig jaar heeft Nicky naar aanleiding van mijn verzoek een fantastische prive tasting georganiseerd ter ere van mijn vaders verjaardag. Niks was te... Toon meer

Een beetje een verassing. Even gaan kijken om een lekkere cognac te kiezen maar ook nog een wijntje meegenomen om te proberen.. het assortiment was flink uitgebreid en niet enkel cognac en wijnen maa... Toon meer

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Service is an attitude

Gevolg: De bestemmeling kreeg een prachtig cadeau en de afzender was reuze-tevreden!
Bedankt Nicky.

6 maart 2021

Antwoord van cognacshop.be

Op zondag wakker worden met zo'n mooie worden... daar wordt ik blij van! Ik probeer altijd de service te geven die ik zelf ook graag zou hebben.
Heel graag gedaan!

Cheers

Nicky

Betrouwbare en aan te bevelen winkel

Met de bestelling was er een klein probleem, maar de verkoper heeft meteen contact opgenomen om dit recht te zetten. Verder correcte en snelle levering. In de toekomst zal ik hier zeker terug bestellen

1 maart 2021

Antwoord van cognacshop.be

Probleempjes kunnen er altijd zijn, t is maar hoe ze opgelost worden. Dat probeer ik altijd zo correct mogelijk te doen. Fijn te lezen dat het wordt geapprecieerd!
Cheers en tot binnen kort!
Nicky

Top service

Top service.
Was op de leverbare tijd niet beschikbaar.
Ander adres doorgeven. Zonder problemen daar geleverd.

26 februari 2021

Topproducten

Er wordt heel goed meegedacht met de klant rekening houdend met smaak en budget. Zeer professionele uitleg over een heerlijk product. Wij zullen een vaste klant worden.

17 februari 2021

Heel goede service

Online besteld en 2 dagen later, mooi verpakt, door de mensen van Cognashop persoonlijk afgeleverd. Er is wel een klein probleempje geweest met mijn bestelling, maar dit is op een heel professionele manier door Nicky zelf opgelost. Ik ben heel tevreden over de service.

13 februari 2021

Antwoord van cognacshop.be

Bedankt voor de mooie woorden Carina. Problemen kunnen voorkomen, maar als we dat netjes kunnen oplossen geeft dat een correct gevoel. Bedankt voor het vertrouwen, we zien je graag terug!

Super aardige verkoper

Super aardig. Per ongeluk iets uitverkocht, belde zelf om goed alternatief aan te bieden.

31 januari 2021

Antwoord van cognacshop.be

Bedankt Sjoerd. tja, iets wat te populair is raakt wel eens op. Maar we hebben altijd een alternatief. Leuk dat je ervoor open stond!