Service is an attitude. Ik had een wat moeilijke bestelling geplaatst maar Nicky loste het met flair op. Over extra kosten werd met geen woord gerept. Gevolg: De bestemmeling kreeg een prachtig cade... Toon meer
Een hele fijne service en ook goede raad gekregen! Zeker een aanrader, alles was ook mooi en stevig ingepakt.
Nicky runt dit bedrijf met ontzettend veel passie. Vorig jaar heeft Nicky naar aanleiding van mijn verzoek een fantastische prive tasting georganiseerd ter ere van mijn vaders verjaardag. Niks was te... Toon meer
Een beetje een verassing. Even gaan kijken om een lekkere cognac te kiezen maar ook nog een wijntje meegenomen om te proberen.. het assortiment was flink uitgebreid en niet enkel cognac en wijnen maa... Toon meer
De Bosschaertlei 80, 2620, Hemiksem, België
Een hele fijne service en ook goede raad gekregen!
Zeker een aanrader, alles was ook mooi en stevig ingepakt.
Er was een probleem met het adres. Maar da heeft de Nicky rechtgezet. Dus alles piccobello verlopen. Top !!!!!!!!
bedankt voor jullie snelle afhandeling, super!
zeer goede verpakking en er nog een presentje aan toegevoegd,
zeker aan te bevelen!
Gevolg: De bestemmeling kreeg een prachtig cadeau en de afzender was reuze-tevreden!
Bedankt Nicky.

Antwoord van cognacshop.be
Met de bestelling was er een klein probleem, maar de verkoper heeft meteen contact opgenomen om dit recht te zetten. Verder correcte en snelle levering. In de toekomst zal ik hier zeker terug bestellen

Top service.
Was op de leverbare tijd niet beschikbaar.
Ander adres doorgeven. Zonder problemen daar geleverd.
tasting Pineau de Charentes (vrijdag 19/2)
zeer boeiende uitleg, 8 lekkere pineau's. (zelfs de minste van de 8 was toch nog best lekker)
erg ontspannende en leerzame avond.
bedankt
Vriendelijke ontvangst van Nicky, professionele uitleg heeft hart en passie voor zijn producten
Er wordt heel goed meegedacht met de klant rekening houdend met smaak en budget. Zeer professionele uitleg over een heerlijk product. Wij zullen een vaste klant worden.
Online besteld en 2 dagen later, mooi verpakt, door de mensen van Cognashop persoonlijk afgeleverd. Er is wel een klein probleempje geweest met mijn bestelling, maar dit is op een heel professionele manier door Nicky zelf opgelost. Ik ben heel tevreden over de service.

Antwoord van cognacshop.be
Wij werden met kennis van zaken te woord gestaan en heel goed bediend. Zij hebben een hele mooie collectie cognac, pineau en wijnen. Wij komen zeker terug.
Super aardig. Per ongeluk iets uitverkocht, belde zelf om goed alternatief aan te bieden.

Antwoord van cognacshop.be
Uitstekend verzorgd en een fijn contact, heel plezierig