Service is an attitude. Ik had een wat moeilijke bestelling geplaatst maar Nicky loste het met flair op. Over extra kosten werd met geen woord gerept. Gevolg: De bestemmeling kreeg een prachtig cade... Toon meer
Een hele fijne service en ook goede raad gekregen! Zeker een aanrader, alles was ook mooi en stevig ingepakt.
Nicky runt dit bedrijf met ontzettend veel passie. Vorig jaar heeft Nicky naar aanleiding van mijn verzoek een fantastische prive tasting georganiseerd ter ere van mijn vaders verjaardag. Niks was te... Toon meer
Een beetje een verassing. Even gaan kijken om een lekkere cognac te kiezen maar ook nog een wijntje meegenomen om te proberen.. het assortiment was flink uitgebreid en niet enkel cognac en wijnen maa... Toon meer
De Bosschaertlei 80, 2620, Hemiksem, België
Snelle service, duidelijke website en lekkere drankjes. We steunen graag de lokale handelaar
ruime keuze, vlot online bestellen en afgehaald in pop up. Vriendelijk ontvangst.
Hier vind je cognac, die niet in de warenhuizen te koop zijn.
Vlotte levering, goed verpakt en eerlijke prijzen.
Zeer goede service
Toen de zaakvoerder merkte dat het pakket bij de ontvanger niet was afgeleverd omdat die afwezig was, belde hij om te melden dat het pakket niet was afgeleverd en ik best bij de geadresseerde controleerde of bpost briefje had nagelaten.
Goede snelle service en levering. Zelfs in corona tijd. Ooit heerlijke cognac in frankrijk gedronken en hier hadden ze het.
Mooie en duidelijke website.
Direct respons op je bestelling.
Levering vlot en zoals afgesproken
Zeer goede prijs/kwaliteit, snelle en deskundige levering.
Heel leuk dat jullie zelf de fles aan huis gebracht hebben. Heel snelle reactie en snelle levering. Perfect!
Ik kocht de cognac vsop proef box. Leuk als kado in een mooie houten kist. Heel snelle verzending.
De inhoud stelt echter een beetje teleur, redelijk kleine en eerdere banale flesjes. Wat er vooral ontbreekt is een boekje met een woordje uitleg over ieder van de cognac die in de doos zitten. Je moet dus alles zelf gaan opzoeken. (maar ik kreeg net de feedback dat dit bij de vernieuwing van de website wel voorzien wordt via QR codes). Opm: de verkoper bezorgde achteraf de informatie per mail.
Dus vind ik dit al bij al prijs/kwaliteit niet in helemaal orde.

Antwoord van cognacshop.be
2 dagen na de bestelling aan huis geleverd hoewel ik niet aan het vereiste bedrag was. Bedankt
Vriendelijke mensen. Antwoorden snel. We hebben nog niet geproefd maar dat gaat wel snel gebeuren