Pas op met Coinmerce! Ik ben al meer dan 5 jaar een loyale klant en heb in die tijd meer dan €23.000 op dit platform gehad. Nu wordt mijn account (saldo €3000) al meer dan een week volledig GEBLOKKEER... Toon meer

Verzoek ingediend via de mail om mijn e-mail adres te wijzigen, dit kon namelijk niet binnen de app of op de website zelf. Hier werd direct door support op gereageerd, moest even geverifieerd worden... Toon meer
Prima Nederlandse dienstverlener voor crypto. Blijkbaar ook veel support dus heel fijn dat je via de app direct met een medewerker in contact komt. Ik vind het vooral goed dat agent verificaties snel... Toon meer
Door het snelle en laagdrempelig contact met de mensen van Coinmerce was ik zo weer up en running met mijn account nadat ik toegang verloren was. Geen poespas of omslachtige wachttijden en procedures.... Toon meer
Coinmerce is a European, euro ⇄ cryptocurrency trading platform that focuses entirely on usability and simplicity to offer its users a safe, educational, enjoyable and straightforward experience. The Coinmerce platform is connected to various external exchanges and bundles liquidity through its smart order system to offer the best prices to its users automatically.
Beechavenue 122-140, 1119 PR, Schiphol-Rijk, Nederland
- +31 970 10286028
- support@coinmerce.io
- coinmerce.io
Houd rekening met het volgende
Heeft 37% van zijn negatieve reviews beantwoord
Top hulp van Melle
Top hulp van Melle! Melle was echt een held! De app deed eigenwijs en wilde niet meewerken, maar Melle gaf niet op. Met wat slimme trucs en een flinke dosis geduld kreeg hij alles aan de praat. Superblij met zijn hulp — geef die man een applausje!

Melle is een topper
Melle was echt super duidelijk en behulpzaam in zn uitleg!! Snapte best wat dingen niet ook met die 2FA enzo en hij heeft alles erg goed kunnen uitleggen en mij heel erg geholpen!!

Antwoord van Coinmerce B.V.
Snelle reactie en dacht snel mee in het…
Snelle reactie en dacht snel mee in het oplossen van mijn probleem

Antwoord van Coinmerce B.V.
Zo tref je ze niet zo vaak meer topservice
Een hele behulpzame en aardige meneer. Alles werd met veel empathie uitgelegd, Melle neemt echt de tijd voor je om je zo goed mogelijk op weg te helpen.

Goede hulp
Hulp Van medewerker was goed, ai bot Van te voren verschrikkelijk ;)

Antwoord van Coinmerce B.V.
Via de chat werd ik goed en snel…
Via de chat werd ik goed en snel geholpen. Via de mail , meerdere malen gemaild, ontving ik geen reactie

Ze staan voor je klaar!
Uitstekende en ontzettend vriendelijke klantenservice. Er ging iets mis met mijn order, maar na contact te hebben opgenomen met de klantenservice via de chat hebben ze me hier gelijk mee geholpen. Een dikke 10!

Antwoord van Coinmerce B.V.
Goed en snel geholpen bij een probleem

Snel en effectief support
Ik wordt steeds snel en effectief geholpen door de helpdesk, ook contact via X gaat vlot.
Ik had een probleem met een kleine coin die ik niet kon swappen. Die is nu opgelost. Proficiat!

Nog steeds geen geld ontvangen na 5 dagen
Nog steeds geen geld ontvangen na 5 dagen
Ik heb via de Coinmerce-app geld laten uitbetalen naar mijn bankrekening, maar het is inmiddels al 5 dagen geleden en ik heb nog steeds niks ontvangen. De transactie staat bij Coinmerce als “verwerkt”, maar er komt niets binnen op mijn bank. Ik heb contact gezocht met de klantenservice, maar tot nu toe geen duidelijk antwoord gekregen over waar mijn geld blijft.

Zeer goed geholpen
Zeer goed geholpen! Ik schrik altijd als er iets mis gaat omdat ik dan denk dat mijn bitcoins weg zijn. maar Melle voerde mij langzaam door het proces om het weer recht te zetten. Thanks!

Antwoord van Coinmerce B.V.
Er was iets niet goed gegaan met het…
Er was iets niet goed gegaan met het overmaken naar mijn eigen bankrekening. De support was uitstekend en de communicatie verhelderend.Probleem goed opgelost.

Coinmerce Support
Coinmerce is een Nederlandse, betrouwbare partij waarbij je direct in contact kunt komen met "echte" :-) medewerkers. Geen enkel chatrobots, mail, etc. Het contact was zeer prettig en constructief. Rekening houdend met de specifieke wensen van de klant.

Toegang tot mijn wallet
Toegang tot mijn wallet
Ik kreeg geen toegang tot mijn nieuwe wallet. Hierdoor contact gezocht met de support afdeling. Ben door Wouter geholpen en nu werkt alles weer zoals het moet. Top gedaan!

Prettig en snel contact
Prettig contact met de medewerkers via de chat en video call zorgden voor een hele fijne klant ervaring. Complimenten aan de support afdeling 👌

Top geholpen
Melle heeft me meer dan goed geholpen. Door middel van videocall alles doorgenomen helder en duidelijk. Top geregeld.

Goed service!
Ik kon geen geld opnemen van mijn account omdat ik alles in 1x wilde opnemen, gezien Coinmerce hier twijfels bij had, werd er gevraagd om mezelf te verifiëren via een videocall, dit alles ging soepel en zonder veel moeite. Fijn dat er op gelet wordt zodat mensen minder snel de dupe zijn van scams! De klantenservice(Andy) heeft me goed geholpen!

Prima ondersteuning
Prima ondersteuning, wel even wachten (paar minuten, viel mee).