Banner for Coinmerce B.V.

Coinmerce B.V. Reviews 1.442

4,3

Pas op met Coinmerce! Ik ben al meer dan 5 jaar een loyale klant en heb in die tijd meer dan €23.000 op dit platform gehad. Nu wordt mijn account (saldo €3000) al meer dan een week volledig GEBLOKKEER... Toon meer

Verzoek ingediend via de mail om mijn e-mail adres te wijzigen, dit kon namelijk niet binnen de app of op de website zelf. Hier werd direct door support op gereageerd, moest even geverifieerd worden... Toon meer

Prima Nederlandse dienstverlener voor crypto. Blijkbaar ook veel support dus heel fijn dat je via de app direct met een medewerker in contact komt. Ik vind het vooral goed dat agent verificaties snel... Toon meer

Door het snelle en laagdrempelig contact met de mensen van Coinmerce was ik zo weer up en running met mijn account nadat ik toegang verloren was. Geen poespas of omslachtige wachttijden en procedures.... Toon meer

1. Cryptocurrency-dienst

Coinmerce is a European, euro ⇄ cryptocurrency trading platform that focuses entirely on usability and simplicity to offer its users a safe, educational, enjoyable and straightforward experience. The Coinmerce platform is connected to various external exchanges and bundles liquidity through its smart order system to offer the best prices to its users automatically.

Houd rekening met het volgende

4,3

Uitstekend

1K reviews

Heeft 35% van zijn negatieve reviews beantwoord

netjes en snel geholpen

netjes en snel geholpen. :)

1 september 2025

Antwoord van Coinmerce B.V.

Bedankt voor je positieve review! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Fijn om te horen dat je tevreden bent met Coinmerce!

Kan niet inloggen

Kan niet inloggen, blijft laden na verificatie.

30 augustus 2025

Antwoord van Coinmerce B.V.

Bedankt voor je feedback. We kijken dit graag samen met je na - zou je contact met ons kunnen opnemen via support@coinmerce.io
? Ons team helpt je graag verder.

Goed bedrijf

Goed bedrijf. Ze gaan voor veiligheid. Er vriendelijk via de chat. Ze hebben mij goed geholpen.

29 augustus 2025

- Coinmerce Support

Ik begrijp niet dat er goede recensies…

Ik begrijp niet dat er goede recensies zijn voor deze app. Door het wegvallen van Binance werden mijn assets verplaatst naar deze drama app. Je kan amper inloggen en ze doen er alles aan om het so moeilijk te maken om je assets te verkopen en/of te versturen naar andere wallets. Kies voor bitvavo mensen, ik heb daar nooit problemen.

Het duurde mij 30 minuten om mijn geld eraf te halen en ik heb het maar naar Bitvavo gestuurd om het via daar op de ledger te zetten.

29 augustus 2025

Goede klantenservice

Hele fijne en goede klantenservice die je direct en duidelijk helpen als je ergens tegen aanloopt.

28 augustus 2025

- Coinmerce Support

Om 23u een bericht gestuurd in de…

Om 23u een bericht gestuurd in de veronderstelling om de volgende dag een antwoord te krijgen. Maar verassend genoeg kreeg ik 5 minuten later, na dat de AI me probeerde te helpen, iemand vast die me zo laat nog heeft geholpen! Heel fijne ervaring.

28 augustus 2025

- Coinmerce Support

Helpdesk hulp snel en duidelijk

Zeer behulpzaam geweest met uiteindelijk oplossen van een crypto transfer . Vanwege de traffic control moet het verzendadres gewhitelist worden dit werkte bij mij niet in de app. Door stap voor stap mij te begeleiden lukte het. Ricardo bedankt !

26 augustus 2025

- Coinmerce Support

De Slechtste Exchange Die Ik ooit heb meegemaakt.

Ongeorganiseerde Exchange met zeer, zeer slechte en onbeschofte ondersteuning . Het converteert en verzendt cryptocurrency zeer traag.
Ze schaden klanten alleen maar door de algemene voorwaarden te schenden en accepteren hiervoor geen enkele verantwoordelijkheid.
Ze hebben mij veel verlies bezorgd door mijn cryptovaluta te verkopen zonder mij daarvan op de hoogte te stellen.
Deze Exchange is niet gekwalificeerd voor professionele en grote investeringen.
Bitvavo is veel beter en betrouwbaarder. Naar mijn mening zal deze Exchange niet lang standhouden en waarschijnlijk binnenkort sluiten.

10 augustus 2025

waardeloze service

Het is onmogelijk om in te loggen. Ik heb meerdere malen een nieuw wachtwoord aangevraagd en ik kom via de link wederom in de inlogomgeving en niet in een omgeving waar ik mijn wachtwoord kan wijzigen. Vervolgens probeer ik te bellen met een nummer die niet in werking is. Een zogenaamd nummer met 11 cijfers die onderaan de pagina staat: +31 970 102 86028.
Tot begin dit jaar nooit problemen gehad met inloggen en mijn saldo bekijken en aanvullen, maar ik kan er nu helemaal niets mee. Geld weg?

26 augustus 2025

Antwoord van Coinmerce B.V.

Dank voor je review. Het kan soms voorkomen dat we telefonisch minder goed bereikbaar zijn door drukte. We willen je uiteraard wel graag verder helpen. Zou je contact met ons willen opnemen via support@coinmerce.io?

Ons supportteam kijkt dan direct met je mee om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Coinmerce Support

Uitstekende klantenservice

Uitstekende klantenservice. Snel en vooral zorgvuldig geholpen met een beveiligingskwestie.

12 augustus 2025

Diefstal 25€

Diefstal 25€

Bedankt Coinmerce, hoe moeilijk kan het zijn, 25€ storten naar mijn bankrekening....pfff.

Jullie zijn onbekwaam en voldoen jullie job niet.

Mensen wees opgepast.

19 augustus 2025

Hi Floris,

We kunnen je helaas niet terugvinden in ons systeem onder deze naam. Wil je contact opnemen via support@coinmerce.io
met de gegevens van je account, zodat we dit voor je kunnen nakijken? Dan helpen we je graag verder.

Team Coinmerce

Hele fijne exchange, en geweldige klantenservice

Sinds ik bij Coinmerce ben na de overgang van Binance heb ik eigenlijk alleen maar goede ervaringen gehad. Ik voel me veilig bij dit bedrijf.

Hun klantenservice is ook altijd top, vandaag geholpen door Andy die me heeft geholpen mijn account verder veilig te stellen. Top!

15 augustus 2025

- Coinmerce Support

Snelle service in het oplossen van 2FA…

Snelle service in het oplossen van 2FA issue

14 augustus 2025

- Coinmerce Support

Prettige en vlotte verificatieprocedure…

Prettige en vlotte verificatieprocedure en uitleg activatie van mijn account na wisselen telefoontoestel. Enthousiast over de goede service.

14 augustus 2025

Verschrikkelijk platform

Los van het inconsistente en trage verificatiesysteem zijn er nog zoveel minpunten.

Je moet om crypto van een exchange te storten telkens die adressen 'whitelisten' wat al een vervelend proces opzich is, nou dan doe je dat uiteindelijk. Een dag na je 1e (succesvolle) storting, adress was toen zogenaamde gewhitelist (heb bevestiging), wil je op hetzelfde adress crypto storten? komt je geld gewoon niet aan. Bedankt daar gaat je geld, netjes het stappenplan gevolgd en drna de langste vinger van coinmerce gekregen.

Staking rewards zijn om te janken en voor de rest heeft het platform weinig tradingopties. Conlusie je hebt helemaal niks aan coinmerce, zoek alsjeblieft een andere exchange!

12 augustus 2025

Antwoord van Coinmerce B.V.

Hoi, dank voor je review.

Coinmerce is een broker, geen exchange, daarom bieden we geen uitgebreide trading features aan. Het whitelisten van adressen is wettelijk verplicht door de Travel Rule en geen interne keuze. Staking bieden we niet meer aan; dit is alleen nog Earn, met beloningen die in lijn liggen met de markt.

Voor vragen, onduidelijkheden of hulp kun je altijd contact met ons opnemen via support@coinmerce.io

Giuseppe (Customer Support)

Binnen 30 sec iemand aan de telefoon

Binnen 30 sec iemand aan de telefoon, melle nam op. Hij legde duidelijk uit wat ik moest doen om de app weer te gebruiken op mijn nieuwe telefoon. En als bonus hielp hij me een extra beveiliging op mijn account te zetten, en die ook nog te beveiligen.

8 augustus 2025