COLIS PRIVE Reviews

170.573

3,5

packet is aangekomen, te laat maar wel aangekomen. alleen vind ik het niet oke hoe ze mijn packetje gewoon over de poort (dat los was) gewoon overheen gegooit hebben, en dan betoen ik niet rustig prob... Toon meer

Colis Prive, mijn pakket is tijdig aangekomen. Ik geef vier sterren omdat de koerier thuis niet is langsgekomen en mijn pakket rechtstreeks naar een afhaalpunt heeft gebracht. Aangezien de Bpost aan h... Toon meer

Meermaals geklaagd dat de chauffeurs ongeduldig zijn. Verleden week binnen de minuut van 3e verdieping met trap en zag chauffeur nog wegrijden dus heeft NIET gewacht en pakket al bij buur geleverd. Nu... Toon meer

1. Logistieke dienstverlening
  2. Koerier- en bezorgdienst

Créé en 2012, Colis Privé est devenu le premier opérateur postal privé en France. Spécialiste B2C des livraisons de colis à domicile et en relais, l’entreprise propose un portefeuille complet de solutions de livraison adaptées aux besoins du e-commerce, avec des délais de 24H à 48h. Depuis 2022, Colis Privé est sous la gouvernance de CEVA Logistics, filiale logistique du Groupe CMA CGM

Gemiddeld

171K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(170.573)

73.594 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ondertussen al twee pakjes die zogezegd…

Ondertussen al twee pakjes die zogezegd geleverd zijn. eentje thus en eentje in pick up point. Maar er is juist niets geleverd. Èèn keer niet leverbaar terwijl ik this was. Ik hoop dat bedrijven terug veranderen van pakjesdienst, want dit is het niet

9 februari 2026

Hallo,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met Colis Privé niet naar wens was. Voor meer informatie over onze diensten en bezorgmethoden kunt u terecht op onze help-pagina: 👉 ​​https://colisprive.fr/besoin-daide/

At your service!

Zeer slecht ik raad alle webshops af om…

Zeer slecht ik raad alle webshops af om deze paketjes af te leveren
1. Ze leveren het paketje niet
2. Als je wilt contact opnemen is er niemand
3. Het zijn alleen maar vreemden die amper nederlands kunnen spreken en lezen
4. Ze leveren op het verkeerde addres
Als dit nog eens gebeurt dien ik klacht in zo dat jullie de deuren kunnen sluiten

30 januari 2026

Hallo,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met Colis Privé niet aan uw verwachtingen voldeed. Voor meer informatie over onze diensten en bezorgmethoden kunt u onze helpsectie raadplegen: 👉 ​​https://colisprive.fr/besoin-daide/

At your service!

Altijd hetzelfde.. komen niet op adres

Weer van hetzelfde .. het heeft even goed gegaan maar ze leveren weer rechtstreeks in het ophaalpunt .. ze komen zelfs niet op adres ..ze gaan rechtstreeks naar het ophaalpunt.. ik bestel niet online om dan toch nog de deur uit te moeten voor mijn pakket op te halen.. vandaag opnieuw !!! Weer rechtstreeks naar ophaal punt ..niet hier geweest ! 2 dagen na elkaar !!! 2 verschillende bestellingen

At your service!

Weer niks geleverd thuis!!

Weer niks geleverd thuis!!! Geleverd aan derden is de vermelding. Wie zijn de derden en waar wonen ze??? Ik weet het niet hoor. Je kan dit niet eens navragen aan colisprive. Ze hebben wel een website maar nergens een email adres te vinden. erg he. Wel een klachtenformulier kunnen invullen, maar of ik daar nog iets van ga horen???? Ik had gewoon willen vragen waar ze mijn pakje hebben geleverd.

Verschrikkelijk!

Verschrikkelijk!
Het pakket zou nu al twee keer niet geleverd zijn omdat het adres zogezegd niet klopt. Nochtans hebben ze hier vroeger al wel correct geleverd en op die twee momenten was er telkens iemand thuis. Je kan hen ook amper bereiken: enkel via mail, en daar krijg je geen antwoord op.

De vorige keer is mijn pakje zelfs bij mensen verderop in de straat beland, die het al volledig hadden opengedaan. Het huisnummer kwam toen totaal niet overeen.
Ik wacht ondertussen al een tijd op een pakket en vrees eerlijk gezegd dat het nog lang kan duren voor het hier effectief geraakt.

At your service!

Ik moet blijkbaar 1 ster geven anders…

Ik moet blijkbaar 1 ster geven anders had het 0,000 geweest. Wat een ellende. Geleverd, niet geleverd, het wordt morgen geleverd, is geleverd in een afhaalpunt, maar daar weet men van niets.
Wie houden ze daar eigenlijk voor de gek??
Van de markt verbannen die handel. Liever vandaag dan morgen!

Slechte ervaring!

Na een hele maand te wachten en geen beweging in ons pakket te zien (sinds 6 januari)buiten dat het 2x naar het regionaal distributiecentrum is gestuurd hebben ze ons pakket terug gestuurd naar de zender! Zonder enige reden! Zonder ooit proberen te leveren! Terwijl ze me begin februari nog hadden gebeld dat ze het uiterste gingen doen om het te laten leveren, maar dat het gewoon vertraagd is. Slechtste pakjesbedrijf ooit!

Het spijt ons te horen dat de levering niet aan uw verwachtingen voldeed.

Uw melding wordt momenteel door onze teams verwerkt en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. Raadpleeg voor meer informatie onze helpsectie: 👉 ​​https://colisprive.fr/besoin-daide/. Bedankt voor uw begrip.

At your service !

Mijn pakket staat geleverd maar ik heb…

Mijn pakket staat geleverd maar ik heb niks ontvangen, hun klantenservice is heel erg slecht je kan niemand bereiken en via mail antwoorden ze ookal niet!

Wat een miserie

Wat een miserie , grootste waardeloze firma , échte scammers! Pakket is zogezegd geleverd in de postbus....maar dit is onmogelijk mijn postbus heeft een gleuf van 2,5 cm breed het pakket is minimaal 3,6 cm breed zonder verpakking !

12 januari 2026

Werken NIET professioneel!

Werken NIET professioneel t.o.v. PostNL,Bpost, DPD,UPS, ec ! Dankzij mijn praktische ervaring als invalide man gelukkig mij geen groot probleem!

2 februari 2026

At your service !

Pakket lag in de bus zeiden ze

Pakket lag in de bus zeiden ze. Lag er niet in!
Nu al dagen levering kon niet ... terwijl er iemand thuis was ! Er is niet aangebeld! Er staat dat het pakket ergens geleverd wordt naar die winkel gereden deze aanvaarden geen pakketten. Vandaag met een ander pakket weer hetzelfde! Dat zijn in totaal 3 pakketten weg!
Klantenservice niet te bereiken!!!!!
Schandalig! Probeer colis prive te vermijden!!

26 januari 2026

Niet te vertrouwen

Ik kreeg mail dat mijn pakje zou geleverd worden. Mijn ouders waren thuis alsook werkmannen die bezig waren aan ons huis. Ik kreeg telefoon van de bezorger waar hij zei dat hij mijn pakje achteraan het huis had geleverd. Hij loog want er waren 5 mensen aanwezig buiten als binnen. Ik zei hem dat het niet klopte en hij zei dat hij het ging bespreken met zijn baas. Ik wacht nog altijd....hij gaf toe dat hij het had verkeerd geleverd...en nu....als ik mail stuur krijg ik als antwoord dat het mail adres niet is gevonden...echt waar...😡😡😡😡😡

30 januari 2026

Beste

Beste
De postbode heeft mij gebeld maar toen ik naar beneden ging ik heb niemand gevonden en geen pakketje ook.
Groetjes

31 januari 2026

Super slecht

Ik krijg 2 maal de melding dat ik niet thuis ben, terwijl ik door mijn gezondheid steeds thuis ben. Nu kreeg ik het bericht dat ik mijn pakket moet ophalen 5 km verderop. Ik heb geen vervoer. Contact opnemen gaat ook niet!! Verdomd slechte firma.

U schrijft dat u het gaat uitzoeken, maar jullie reageren niet op de klacht die ik heb ingediend. Mooipraterij noemen ze dit

Helemaal niet tevrede

Als ik kon gaf ik 0 sterren. Reeds sinds zondag 25/1/2026 heeft de duoane mijn pakket overhandigd doch vandaag 29/1/2026 nog geen nieuwe update van waar mijn pak is.... en op geen enkele manier contact krijgen met de firma om vragen te kunnen stellen.

Thriller van formaat

Ze sturen een mail. Pakket wordt geleverd in pickup punt vanaf een bepaalde datum. Dus ik ga een dag na die datum naar het pickup punt. Hij zegt colis privé is hier niet geweest, ze komen morgen. Dan ga ik na het weekend terug. Zegt de man van het pickup punt dat hij colis privé al 10 dagen niet gezien heeft. Dus geen pakje en geen hulp van colis privé. Wat een verschrikkelijke leveringsservice. Als je iets bestel en ze zeggen dat colis privé het gaat leveren dan mag je jezelf voorbereiden op een thriller van formaat.

Zogezegd niet leverbaar pakket

Ik kreeg bericht dat mijn pakket vandaag geleverd zou worden.Hele dag speciaal thuis gebleven. Er is niet aangebeld en er werd ook geen pakket achter gelaten in de brievenbus, hoewel die meer dan groot genoeg is en kan geopend worden. Dat het pakket nu naar een postpunt gebracht wordt is dus niet oké. Dat is niet wat het concept 'leveren aan huis' betekent.

At your service !

Chauffeur is niet aan deur geweest maar beweert van wel!

Chauffeur beweert aan de deur te zijn geweest en dit is niet waar. Bellen op het 0800 nummer helpt niets want je wordt gewoon doorverwezen naar de site en dan breekt het gesprek af. Op die site kan je nergens een klacht formuleren! Niet tevreden en het is niet de eerste keer! Ofwel geven ze het af bij de buren die nachtdienst werkt en slaapt overdag of ze gooien het zonder aanbellen aan de voordeur.

Het spijt ons te horen dat de levering niet aan uw verwachtingen voldeed.

Wij staan ​​voor u klaar!

Vermijden indien je kan!

Pakket uit voor levering, voorzien tussen 8-22u, niemand gezien. Om 23u telefoon op gsm (niet aan de deur) maar lag al in bed gezien het een woensdag was en dag nadien te werken. Krijg volgende dag bericht dat levering mislukt is en pakket op zaterdag in een afhaalpunt beschikbaar zou zijn. Sinds die woensdag elke dag bericht dat levering mislukt is, maar geen pakket informatie voor het afhaalpunt. Klacht ingediend zowel bij verstuurder als colis privé zelf, geen antwoord. Ondertussen zijn we bijna een week verder, nog steeds geen pakket nieuws en colis op geen andere manier te bereiken. 2 telefoonnummers geprobeerd, sturen je allebei via automatisch antwoordapparaat naar de website....
De allerslechtste service ooit!!!

21 januari 2026

Het spijt ons te horen dat de levering niet aan uw verwachtingen voldeed.

Wij staan ​​voor u klaar!

Gisteren bestelling gedaan en vandaag…

Gisteren bestelling gedaan en vandaag al ontvangen. Koerier was heel vriendelijk en enthousiast aan het werk,(positieve vibe) hij verdiend een compliment. De linken/knoppen voor vragen… Mogen op jullie website best aangepast worden. Als het goed is mag het ook gezegd worden!
Mvg, Helga