Combo Rens ApS Reviews 11

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fået renset både sofa og tæppe…

Jeg har fået renset både sofa og tæppe af Combo Rens og jeg er virkelig tilfreds med resultatet.

Cem, som stod for rensningen, var både professionel, grundig og meget venlig. Han tog sig god tid til arbejdet, og både sofaen og tæppet ser næsten ud som nye igen.

Det er tydeligt, at han går op i at gøre et ordentligt stykke arbejde og sikre, at kunden er tilfreds.

Jeg kan helt klart anbefale Combo Rens og Cem til andre, der har brug for rensning af møbler eller tæpper.

2 maart 2026

Fantastisk oplevelse med Comborens

Fantastisk oplevelse med Comborens – klart 5 stjerner!
Jeg fik renset både min sofa og mit gulvtæppe, og jeg er ærligt talt blæst bagover af resultatet. Det hele ser næsten ud som nyt igen, og man kan virkelig se, at der er blevet kælet for detaljerne.
Den unge fyr bag Comborens er utrolig professionel, punktlig og meget behagelig at have på besøg. Han forklarer processen, arbejder effektivt og sørger for, at alt er i orden, før han går.
Det er tydeligt, at han brænder for sit arbejde og går op i at levere høj kvalitet. Samtidig er priserne meget fair i forhold til det flotte resultat.
Jeg vil uden tvivl bruge Comborens igen og kan varmt anbefale det til alle, der vil have deres møbler og tæpper til at se ud som nye!
5 stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

25 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fået renset min sofa

Jeg har fået renset min sofa, lænestol og puf, og jeg er virkelig tilfreds med resultatet.
De er blevet super flotte og rene – næsten som nye igen. Selv gamle pletter er helt væk.
Fantastisk service og virkelig flot arbejde. Kan varmt anbefales 👍

26 maart 2026

Kanon service 🙌

Jeg fik renset både mit tæppe og min madras, og jeg er virkelig tilfreds med resultatet. Servicen var professionel, og man kunne tydeligt se og mærke forskellen bagefter. Tæppet ser næsten ud som nyt igen, og madrassen føles meget friskere og ren. Hele processen var nem, og arbejdet blev udført grundigt. Kan helt klart anbefales.

6 maart 2026

Kæmpe anbefaling herfra!

Kæmpe anbefaling herfra!
Min sofa trængte sgu til en rens efter lang tid uden, og resultatet var over al forventning. Hurtig, effektiv og fair pris.
Her kommer jeg uden tvivl tilbage

14 februari 2026

Jeg fik renset min sofa af Combo Rens

Jeg fik renset min sofa af Combo Rens, og jeg var ærligt talt lidt chokeret over, hvor stor en forskel det gjorde.

Det hele gik hurtigt, var effektivt og samtidig virkelig grundigt – og min sofa ser næsten ud som ny igen. Super god service hele vejen igennem.

Kan klart anbefales!

7 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service og rar mand der kom…

Super god service og rar mand der kom ud og hjalp.
Kan varmt anbefale dem, de kommer med god humør, høflighed og god energi.
De kommer hos mig igen, det helt sikkert.

Min sofa har aldrig set pænere ud

14 februari 2026

Ny Sofa!

Ny Sofa!
Jeg har lige fået renset min sofa som jeg har haft i 7 år. Jeg havde overvejet at få en ny sofa, da den begyndte at se godt brugt ud, men den havde egentlig kun brug for at en opfrisker af Combo Rens.
Virkelig virkelig tilfreds med resultatet. Nu behøver jeg ikke at bruge flere tusinde kroner, jeg har fået en helt ny sofa takket være den fantastiske service.

15 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alle pletter fjernet fra min sofa!

Jeg har fået renset min sofa, og jeg er virkelig imponeret over resultatet. Sofaen ser ud som ny igen, og alle pletter er helt væk. Servicen var professionel, grundig og meget venlig. Jeg kan klart anbefale Combo Rens til andre, der overvejer at få renset deres møbler!

10 februari 2026
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.