Vi har i Kærbyg ApS brugt merehejmmeside siden vores opstart for små 6 måneder siden. de har bygget vores hjemmeside, serviceret den og stået for vores digitale markedsføring. det har udover at ku... Toon meer
Merehjemmeside. Kan kun sige jeg er 100 % tilfreds. og har allerade fået på kun 2 måneder ( December Januar ) rigtig mange henvendelser, top professionelt hele vejen igennem. jeg vil anbefale... Toon meer
Fantastisk arbejde fra Merehjemmeside.dk. Efter jeg blev kontaktet af dem har jeg haft 60 - 70 % flere opgaver. Har smidt mange penge efter reklame der ikke virket, der skulle fremme min virksomhed... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi tilbyder design af fuldt færdige hjemmesider med tekst, billeder, hosting, drift og vedligehold. Vi tilbyder digital markedsføring i form af Google Ads, Google My Business og SEO.
Vandtårnsvej 77 , 2860, Søborg, Denemarken
- info@merehjemmeside.dk
- merehjemmeside.dk
Ærlig og ordentlig marketing
det har udover at kunne betale sig i kroner og ører, også været et samarbejde med sparring, ærlig vejledning, grundighed og rigitg god service til en træmand som mig, som ikke er så ferm til det med computeren.
Jeg giver derfor min uforbeholdne anbefaling af merehjemmeside!
Lasse - Tømrermester - Kærbyg ApS
Vi har nu brugt Merehjemmeside.dk i…
Vi har nu brugt Merehjemmeside.dk i over 6 måneder og vi kan ebkræfte at det vi er blevet lovet - er også blevet overholdt. Vi har omsat mere end 2,5 mio dkk for et adspend på omtrent 70k, så det har været en meget god investering for os.
Vi ser frem til et længere samarbejde.
DKH Entreprise ApS
Fuldt ud proffesionelt, og lever virkeligt op til at være der når man har btug for enten redigering eller op/ned sktuning på google adds eller hvad man nu lige har på hjertet.
Fuldt ud proffesionelt, og lever virkeligt op til at være der når man har brug for enten redigering eller op/ned skruning på google ads eller hvad man nu lige har på hjertet. Et firma der er der for kunden fuldt ud!!
Mvh Hilsen Henrik - Workflow VVs ApS
Varm anbefaling herfra
Varm anbefaling herfra! Normalt vil jeg sige, at hjemmesidebureauer kan være lidt af et “gedemarked” – men det er bestemt ikke tilfældet her. Hos Merehjemmeside får du personlig kontakt, god kommunikation og mennesker i øjenhøjde. Priser og forventninger stemmer overens, og servicen er i top.
Med Venlig Hilsen
Tømrerfirmaet Nørmølle & Ifversen ApS
Super fantastisk service
Super fantastisk service
Jeg har efter en meget ubehagelig oplevelse med min tidligere udbyder valget at benytte Merehjemmeside. Jeg må konstaterer at det var det bedste valg jeg kunne træffe. De overholder det aftalte, der er ingen skjulte ydelser. Svarer altid på telefonen og yder den optimale service. De forklarer altid i et sprog der er til at forstå for os der ikke har den store forståelse for en hjemmeside og om hvordan den er bygget op.
Jeg kan VARMT anbefale Merehjemmeside og deres fantastiske medarbejder.
Birgitte
Svane Begravelse
Stor fortjeneste på de penge man ligger…
Stor fortjeneste på de penge man ligger hos Merehjemmeside.
Jeg har kun godt og sige om Merehjemmeside.
Har haft masser af sultne sælger der ville sælge mig det hele til over priser….
Havde en god snak med Sesking hvor vi fik aftalt forløbet og hvad priser osv var.
Det er også dejligt man altid kan ringe og få en god snak med dem! Søde og rare mennesker.
Vh Tømrermester Raun/ V Kasper Raun
Den bedste start vi kunne ønske os – tak til Merehjemmeside
Vi kan kun give vores varmeste anbefaling til Merehjemmeside. De har stået for alt det digitale siden vores opstart – lige fra hjemmeside og logo til den samlede digitale strategi. Vi har hele vejen igennem følt os i trygge hænder, og resultatet taler for sig selv.
Logoet rammer vores identitet perfekt, og vi er helt sikre på, at vi har fået den bedste opstart, man overhovedet kan ønske sig, takket være deres hjælp. Professionelle, imødekommende og ekstremt dygtige – vi kunne ikke være mere tilfredse.
/Kolding Tømrerne
Hej alle ja nu starter vi med noget jeg…
Hej alle ja nu starter vi med noget jeg aldrig havde tænkt mig skulle ske .ja og nej jeg overdriver ikke når jeg siger at jan seskin Camilla har overdrevet mine forventninger ud over alt hvad jeg kan forestille mig havde aldrig troet det her kunne ske Hey og jeg er 42 år og har prøvet alt som i alt men jeg kan kun sige merehjemmeside bringer livsglæden frem i alle selvstændige men i har også respekt for vores arbejde og vores passion og en ting i ringer ikke 10 gange om dagen som en sælger. i hele jeres team er noget jeg aldrig vil være uden .punktum vi startede som mig og Christel Myrup og vi er nu 5 ansatte det havde jer aldrig nogen sinde troede kunne lade sig gøre men i har gjort det muligt FORDI i er de BEDSTE der FINDES .jeg kan altid og for evigt anbefale merehjemmeside.dk i vil aldrig komme højere end hvis i snakker med merehjemmeside.dk
Kæmpe tilfredshed
Vi hos B.D. Multiservice I/S har og er stadig super glade for den service og det produkt som Merehjemmeside.dk har leveret til vores virksomhed.
Klar anbefaling herfra.
Virkelig glad for have valgt…
Virkelig glad for have valgt merehjemmeside
Super service fra alle jeg har snakket med.
Kan klart anbefales
Mvh speciel håndværkeren ApS
Vi er et nystartet gulvslibningsfirma
Vi er et nystartet gulvslibningsfirma. vi blev kontaktet af mange forskellige firmaer der gerne ville hjælpe os med annoncering. Vi valgte heldigvis merehjemmeside, der har sat en flot hjemmeside op for os og givet os en rigtig god rådgivning. Vi har et utroligt flot kundeflow via hjemmesiden, så jeg kan kun anbefale Merehjemmeside til andre.
Varm anbefaling herfra
Jeg har tidligere brugt et andet webbureau og var egentlig godt tilfreds. Da jeg blev kontaktet af Seckin fra Merehjemmeside.dk, var jeg først lidt skeptisk, da jeg generelt er forsigtig med sælgere. Men Seckin præsenterede firmaet virkelig godt, og efter et møde med ham valgte jeg at give det en chance.
Det viste sig at være en rigtig god beslutning! Jan fra Merehjemmeside har bygget en flot og funktionel hjemmeside til min virksomhed, Vendsyssel Vinduespolering. Han er hurtig til at reagere og virkelig dygtig til at implementere mine ønsker og ændringer undervejs.
Efter hjemmesiden var færdig, satte Camilla gang i vores annoncering med Google Ads, og allerede fra første dag oplevede vi positiv respons og nye kundehenvendelser.
Jeg er meget tilfreds med samarbejdet og ser frem til at fortsætte med Seckin, Jan og Camilla hos Merehjemmeside.dk.
Jeg kan varmt anbefale Merehjemmeside til andre virksomheder, der ønsker en professionel og effektiv online løsning.
Morten Hedemann
Vendsyssel Vinduespolering
Kan klart anbefale Merehjemmeside
Kan klart anbefale Merehjemmeside. De er hurtige at få fat på, og opfylder ens ønsker med det samme. De har nogle super fornuftige priser, der klart betaler sig hjem efter kort tid.
Vil til hver en tid vælge Merehjemmeside, til at promovere min hjemmeside.
Mvh.
Murermester Jannik Dittmann
Uden tvivl i sjælen
Jeg er ejer af firmaet
CBJ Gulvteknik ApS
Jeg har virkelig nydt og følt mig tryk i hele forløbet med Merehjemmeside.
Jeg ved/vidste ikke så meget om den nye verden som det er for mig med hjemmeside og Google.
MEN jeg har følt mig tryk hele vejen igennem og de er sikre på at have mig som kunde i mange år inu. Forse de hjælper med at få tingene til at ske
Og her fra er der kun en vej og det er frem af…
Jeg kan uden nogen form for tvivl i sjælen anbefale Merehjemmeside.
Mvh Claus Boo Jensen
cbjgulvteknik
Jeg er indehaver af Murer Teamet aps
Jeg er indehaver af murer teamet aps. Til at starte med var en rigtig i tvivl om secgin og Jan bare var nogen “ sælgere” som vi alle nok kender. Jeg tog fejl på det kraftigste efter mit første møde med secgin som er indehaver/ partner af mere hjemmeside. Jeg gav det et forsøg, heldigvis for det ! For jeg kan KUN se positive resultater eftersom hjemmesiden og Google kontoen kom igang.
Jeg ville have lidt mere lokalt istedet for at bruge arb. Tiden på vejene kan jeg bruge tiden på at tjene penge. Jeg som indehaver af murer teamet aps. Kan udelukkende KUN anbefale et samarbejde med “mere hjemmeside “. Jeg siger bare noget meget enkelt til at slutte med. - husk at have strøm på jeres tlf. for kunderne ringer hele tiden. Det ville være synd at misse dem bare fordi du ikke kan tage tlf.
tusinde tak til holdet bag merehjemmeside. Jeg er yderst tilfreds med resultaterne som mit firma har opnået idag, og det kan kun gå fremad fra dags dato. ! Gør det inden din konkurrent gøre det 👍😉
Jeg ville gerne give 100 stjerner til…
Jeg ville gerne give 100 stjerner til Merehjemmeside.dk
De har virkelig sat skub i vores virksomhed og efter de lavede vores hjemmeside og ads mm - er der på kort tid sket en markant fremgang.
At de så er et par fantastiske fyre der sidder derinde er bare STÆRKT
Alt spiller og de har helt klart givet os de bedste resultater indenfor de sidste 2 år -
Vi giver MEGET gerne folk omkring os en henvisning til Merehjemmeside.
Glade hilsner
De Skaldede Flyttemænd ApS
klart anbefale merehjemmeside
jeg kan klart anbefale Merehjemmside det har vadet en stor hjælp og lave et samarbejde med Merehjemmeside når man skulle starte sit eget firma op jeg har fået en masse kunder takke været dem de har vadet til en kæmpe hjælp de har styr på tingene og de ringe tit og spørg hvordan det går eller hvis der skal laves noget nyt på hjemmesiden
jeg vil bare sige mange tak for hjælpen
Hilsen Anlægsgartner Nicolaj Olsen
At starte en virksomhed var en stor…
At starte en virksomhed var en stor beslutning, der skulle tages mange vigtige beslutninger, det var stramt økonomisk, det krævede 200% overskud, mange sene dage og en dælans masse vilje - for jeg investerede alt jeg havde. Hvis jeg skulle nævne en enkelt ting, jeg ville have ønsket jeg havde vidst inden jeg gik igang, ville jeg fortælle mig selv virkelig at bruge tiden på at undersøge diverse udbydere inden jeg fløj videre på min idylliske sky af “naivitet”. Jeg stolede blidt på et større selskab i forbindelse med noget så simpelt som en hjemmeside. Mine første 8 måneder efter bestilling og underskrivning af kontrakt på hjemmeside blev et h……. På et tidspunkt undervejs lå jeg praktisktalt og græd hver eneste aften, fordi jeg havde investeret alt, men det var ligemeget nu - jeg havde ikke mere kapital til markedsføring eller anden form for kontakt ud til mine kunder. Havde jeg blot undersøgt få minutter ekstra eller spurgt mit netværk , havde jeg formegentlig vidst det var et scam fra start. Udkørt, økonomisk drænet og tom for tillid måtte jeg kæmpe videre lidt endnu.
Min drøm skulle ikke dræbes inden den overhovedet begyndte, så jeg tog kontakt til Seckin fra merehjemmeside.dk
Vi er nu ved d.4/6-2024 og aftaler allerede på dagen at mødes den kommende torsdag. Allerede d. 26/6-2024 kunne jeg lancere min nye hjemmeside!🌸 Min virksomhed er en enkeltmands, jeg ønsker ikke at den skal være noget “kæmpe”, men for mig er det resten af mit liv.
Jeg skriver dette for at opfordre alle der kunne sidde med lysten til at blive selvstændig en dag, bare fordi det er en lille virksomhed, skal man ikke lade sig mobbes ind i en uretfærdig kontrakt af frygt. HUSK at undersøg de små ting i bund, at noget er dyrt, betyder ikke nødvendigvis det er godt. Det er ikke alle der forstår dit hjertebarn, sørg for dem der skal vise dig til verden GØR💚
Et særligt tak til Seckin Cem, Jan, Mie og Sammy fra Merehjemmeside - kun varme anbefalinger herfra. er professionelle, effektive og loyale overfor kunden!🫶🏽🐶
LJ Grooming v/ Louise Johansen
Kan klart anbefale MereHjemmeside!!
Kan klart anbefale MereHjemmeside!!
Fantastisk service og virkelig god og nem proces med oprettelsen af min hjemmeside og med Google ads.
De er utrolig hurtige hvis man har ændringer eller hvis man skal have lagt billeder ind på hjemmesiden.
Det har klart overgået mine forventninger, og så til en virkelig godt pris.
100% anbefaling her fra.
Malik Jedig
Jedig Byg & Fuge
Lavede en aftale med merehjemmeside.dk…
Lavede en aftale med merehjemmeside.dk sidst i 2022 jeg driver en maler virksomhed og manglede en web side og Google Ads og det hele lød super fornuftig da Merehjemmeside var på besøg som sagt så gjordt og en underskrift kort tid efter var hjemmesiden klar også med Google Ads og det har kørt på skinner lige siden starten de er super reelle og har en super god service kan varmt anbefale Merehjemmeside til alle der vil have noget der bare virker og virker helt sikkert de bedste til det de laver 😃😃😃😃😅
Mvh
Malerfirma Reneli
Lees meer over geverifieerde reviews.