Riktigt oseriös. Det ser ut som och ger skenet av att vara en svensk sida men grejerna kommer skickde direkt från Kina och är rena skräpet. RENT BEDRÄGERI. De verkar ha som policy att ta lång tid på s... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Ändrar mitt betyg till fyra stjärnor, från en stjärna, efter ett gott kundbemötande. Fick först fel vara som inte stämde med beskrivning på hemsidan. Det visade sig vara leverantören av varan som inte... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Värmesulor som funkade tre gånger. Sen gick dom inte ladda upp. Efter 30 mail fick jag ett par nya. Något blev fel , till min fördel, och två par sulor kom med posten. Tyvärr hände samma sak där. Dom... Toon meer
VARNING! Det här företaget är inte seriöst. Produkterna är av usel kvalitet, billiga produkter från Kina. Min vara fungerade inte men det går inte att få kontakt med företaget för att göra en reklamat... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Välkommen till CompassNature, er pålitliga följeslagare för allt inom camping och vandring! Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av högkvalitativ utrustning för att berika ert utomhusäventyr. Som en pålitlig partner för naturälskare strävar vi efter att leverera produkter av högsta kvalitet till våra kunder. Hos CompassNature är er tillfredsställelse vår främsta prioritet. Vi strävar efter att erbjuda enastående kundservice och vi är dedikerade till att säkerställa att ni får den support ni behöver vid varje steg på er resa. Er feedback är viktig för oss, och vi är alltid öppna för att förbättra och växa för att möta era behov och önskemål.
Contactgegevens
Postfack 1981, 116 74, Stockholm, Zweden
- support@compassnature.com
- compassnature.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Jag älskar hur Compassnature ständigt…
Jag älskar hur Compassnature ständigt introducerar innovativa lösningar. Den senaste köpet av en multifunktionell lykta överraskade mig verkligen med sina extra funktioner.
Lång leveranstid och dålig återkoppling
Beställde ett par handskar som levererades mer än två veckor senare än senast beräknad leveranstid. Paketet var inte i ett bra skick och tog flera dagar att få återkoppling gällande retur som behöver bokas själv och skickas till en privatperson, vilket inte känns tryggt.

Handla inte här
Uselt företag. Beställde innan jul med löfte om 2-5 dagars leverans. Efter fyra veckor hade jag fortfarande inte fått något paket. Innan paketet skickades önskade jag att få annullera mitt köp då det var en julklapp som nu inte skulle bli en julklapp, då sket företaget i att svara bara och skickade paketet. När paketet väl kom fram var det amatörmässigt packat och innehållet hade likväl kunnat komma från Aliexpress. Handla inte här!!

Antwoord van compassnature.se
Min senaste beställning av…
Min senaste beställning av vandringskängor har överträffat alla förväntningar. Grymt grepp och suverän komfort!

VARNING VARNING VARNING
VARNING VARNING VARNING
delvis tog det nästan 4 veckor för mig att få min beställning och nu är det omöjligt att få tag i dom för att returnera.
DERAS PRODUKTER GÅR ATT HITTA PÅ TYP ALLA KINA-SIDOR FÖR EN TREDJEDEL AV PRISET!!!!!
HANDLA INTE HÄR

Antwoord van compassnature.se
Köpte ett par värmehandskar från…
Köpte ett par värmehandskar från compassnature förutom den långa väntettiden på frakten och att de är dropshipping så är de inget att klaga på, du får produkten och dom utlovar garanti, inte för jag vet hur seriöst de är. men helt ok företag.

Not recommended
I ordered a watch, it took a few weeks before it arrived from China and it's totally a piece of crap. They don't answer to e mails as I want to return it.
Not recommended !

Antwoord van compassnature.se
Jag har tidigare köpt värmesockar och…
Jag har tidigare köpt värmesockar och träningsklocka och det var lätt att hitta det som passade mig och efter en snabb leverans har jag använt dom hela vintern när jag har tränat skidor och både sockar och klockan fungerat utmärkt.

Orimligt lång leveranstid
Orimligt lång leveranstid. Väljer andra butiker hädanefter.

Beställde värmehandskar 19:e december
Beställde värmehandskar 19:e december. Nu är det 8:e januari och inga handskar. De lovar kundsupport av toppkvalitet. Har mailat men inte ett svar. Varning verkar vara bedrägeri. Händer inget före onsdag gör vi polisanmälan.

Stor varning
Stor varning! Företaget är oseriöst och deras marknadsföring vilseledande. Vi beställde i början av december och produkten kom i förrgår. Vi hade beställt en värmeväst och den fungerar inte alls. Flertalet försök att kontakta företaget har inte lyckats. Skulle ha tänkt på att det inte finns kontaktuppgifter förutom epost innan vårt köp, men lätt att vara efterklok. Detta är lurendrejeri och när vi ser andra kunders recensioner så bekräftas detta! Spara era slantar och köp från något annat företag. Mycket besvikna och det lutar mot att göra en polisanmälan.

Antwoord van compassnature.se
Förlängde leveranstiden med två veckor…
Förlängde leveranstiden med två veckor efter beställning. Hade jag haft den informationen kunde jag beställt direkt från Ali och sparat 700.

Dropshipping from China
Dropshipping from China. Took three weeks for the order to arrive. Rebranded low quality wares.
Avoid

Kina-butik
Ville ønske, jeg havde læst herinde først… De skrev, at der var lang leveringstid grundet mange ordrer, men da jeg fik tracking kunne jeg se, at det var fordi, de sendte direkte fra Kina. Varen er derefter og det tog 3 uger

Antwoord van compassnature.se
I ordered a portable air compressor and…
I ordered a portable air compressor and they delivered a pair of gloves and said it had been delivered I've got the pic of evri courier delivering the small package clearly from the pic you can see its not the compressor it's a scam company and I will get the word out there so I paid 65 pound for a pair of gloves and it was a Xmas present I'm fuming but will not let this go so the track a pair of gloves cracking on its your parcel so it looks like it's been delivered so they have done their bit but completely wjat was ordered to what's delivered is an absolute JOKE and I've got pics off evri so please get in touch this company needs closing down

Antwoord van compassnature.se
Ni får en stjärna eftersom jag inte kan…
Ni får en stjärna eftersom jag inte kan välja 0 stjärnor!
Beställd vara 22/11, fortfarande inte kommit 18/12. De skyller dessutom felet på mig (som jag korrigerade den 23/11 innan paketet skickades). Jag kommer aldrig mer att handla här. Beställer direkt från Kina framledes, där till och med kundtjänsten är bättre.

Antwoord van compassnature.se
Bättre att beställa direkt från wish
Wishprodukt skickad från Kina med 3 veckors leveranstid till bra mycket mer än dubbla priset. Önskar jag kollat upp här tidigare.

Snabba leveranser !!!
Snabba leveranser !!!! Vilket skämt.
Svarar inom 24 timmar på e-post !!! Också ett skämt.
Tror inget på deras hemsida stämmer, varorna har inte kommit inom utlovad tid ( saknas fortfarande ) svarar inte på e post. Som tur är tog jag betalning via Klarna så jag kan stoppa betalningen om varorna inte kommer. Undvik detta skojarföretag för ytterligare info, så kommer inte Mail fram på den adress de uppgett, troligen nedslängd. Fick besked nu efter drygt ett dygn att det inte gick att leverera mailet . Så glöm detta företag och handla från någon seriös.

Extremt lång leveranstid
Extremt lång leveranstid! Vill ge sken av att ha sitt lager i Sverige: svenskt momsregistreringsnummer, säte och huvudkontor i Stockholm och texten ”Snabba leveranser i Sverige” på hemsidan.
Men i själva verket tillämpar de dropshipping från gissningsvis Kina så leveranstid från order till att varan var i Sverige tog 18 dagar! Och sedan 5 dagar inom Sverige så inte ens ”Snabba leveranser i Sverige” stämmer. Totalt 23 dagars leveranstid! Moms ingår inte i priset vilket kan vara bra att veta.
Avråder starkt från CompassNature. Betydligt bättre då att handla från t ex Amazon, bättre service och transparens.

MYCKET DÅLIGT, FORTFARANDE INGET PAKET 4V SEN
Över tre veckor senare ingen leverans!°°°
Handla iNTE härifrån!!!!!
Rekommenderas INTE!!!!!!!