Computer futures geen aanrader
Ik heb enorme spijt dat ik ooit met deze organisatie in zee ben gegaan. Vanaf het allereerste moment ging werkelijk alles mis.
Ze hebben gelogen over hun tarief, waardoor ik op het verkeerde been werd gezet. Vervolgens duurde het meer dan twee maanden voordat ik überhaupt mijn contract getekend kreeg. Gedurende die tijd was er nauwelijks communicatie of transparantie.
Zonder enig overleg hebben ze zelf een slechte en onjuiste opdrachtomschrijving opgesteld, wat mijn professionele reputatie bij de klant direct onder druk zette. De service is beneden alle peil – traag, onduidelijk en totaal niet klantgericht.
Wat mij het meest stoorde, is het volledige gebrek aan professionaliteit en verantwoordelijkheid. Deze organisatie beweert dat ze je als zzp’er ontzorgen, maar in de praktijk veroorzaken ze alleen maar frustratie, vertraging en rompslomp.
Ik voel me misleid, niet serieus genomen en zeer teleurgesteld in hun werkwijze.
Mijn dringende advies aan andere zzp’ers: ga absoluut niet met deze organisatie in zee. Ze doen het tegenovergestelde van wat ze beloven en laten je volledig aan je lot over.