Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bluff, bluff, bluff företag. Hemsidan är sämst och inte gjort något för mig. De lurar dig med att du kan säga upp det när du vill utan bindningstid. Men sen är du låst i 24 månader och om d... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

RIKTIGT värdelös kundservice! Enda fokuset dom har är att sälja. När man väl har köpt av dom så slutar dom att svara. Lyckas man få tag i dom så får man bara tomma löften om att dom ska ta tag i pro... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ni är riktiga tjuvar , jag tipsa inte någon kommer till er …….. Ni har dåliga tjänster vi hade kommit överens ett muntligt att avtalet ska gälla 12 månader jag sa till er annnat jag vill inte avtalet... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har länge varit på jakt efter ett företag som kan hjälpa mig med allt inom digital marknadsföring! Och efter samtal med Jonas på Contact Media så hjälpte dom mig och mitt företag med en riktigt s... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Media- en marketingbureau

Geschreven door het bedrijf

VI HJÄLPER DIG MED DINA IDÉER! Contact Media är den nya generationens digitalbyrå som är specialiserad på personligare kontakt och kundupplevelser. Med sylvasst resultat i fokus utmanar vi tillsammans olika sätt att kombinera utvunnen data och vår kreativitet för att skapa klockrena lösningar som driver tillväxt, stärker varumärken och överträffar våra kunders företagsmål. DIGITALT FÖRST. KUNDCENTRERAD. STARTUP-INSPIRERAD. Organisationer behöver en partner som löser deras problem för idag och omvandlar dem till att förbli relevanta med marknadens ständigt förändrade krav. Genom strategi och leverans av teknik och ingenjörskonst, plattformar, upplevelsedesign med mera hjälper vi kunderna att sätta konsumenterna i första rummet och hålla sig ajour – eftersom det som är bra för din kund är även bra för ditt företag. LÄS MER OM VÅRT ERBJUDANDE Webbsida En webbsida eller ”hemsida” som det kallas i folkmun är oftast den första interaktionen mellan kund och företag i den digitala djungeln. Därför kallas oftast webbsidan för hjärtat i den digitala närvaron. Vi har specialiserat oss på att just skapa webbsidor i världens största CMS, WordPress! SEO Sökmotorsoptimering även kallat i förkortning ”SEO”. Kan vara det viktigaste för ditt företags digitala närvaro. Syns du inte, finns du inte! Vi har tagit fram tre olika paket där vi kan erbjuda er synlighet i olika nivåer. Kontakta oss för mer information!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Det riktigt bluff foretag som lurar…

Det riktigt bluff foretag som lurar dig,säljer wed sida som syns i ingenstans, sen ska man säga upp avtalet som dom skapade sista månaden i årets sen ska du betala år till .
Hoppas att ingen går till den bluff mer.

27 november 2025

lurendrejare

lurendrejare
Lurar en o gå med men undanhåller så mycket info som möjligt. De har samarbete med Grenke leasing o när man tecknar avtal med Contactmedia så tecknar man ytterligare avtal med Grenke, så det räcker inte att säga upp avtal med den ena.. man känner sig duktigt lurad
Välj någon annan,

9 september 2025

bad behaviour

the Contactmedia called me and offered me their services for my cleaning company the results are 0 percent and i am paying the last 2 years. its super bad product they offer i am really disappointed. their behaviour is rude too

14 mei 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag försöker få uppföljning och någon…

Jag försöker få uppföljning och någon form av dialog gällande kampanjhemsida de skapar, de svarar inte på mejl, de vill inte dela med sig av någonting i arbetsprocessen. De frågar inte om godkännande eller bekräftelse. Jag har sagt upp avtalet, och har sedan dess försökt få en kontaktperson som svarar.

Ingenting i det inledande kundsamtalet följs upp, det utlovas månadsuppföljning och att de ska hålla en nivå av service och underhåll av hemsidan men de vill inte svara på mejl och ibland kommer det in nya personer som gör om saker men aldrig i dialog.

Detta är det absolut sämsta utfallet jag kunde få och min kundupplevelse är riktigt dålig. Att betala 1000 kr för denna tjänst är inte värt det.

Om ni läser detta, anlita inte ContactMedia, stark avrådan.

28 april 2025

BLUFF FÖRETAG

BLUFF FÖRETAG!

Robert från contact media ringer mig och försöker sälja hemsida. Jag berättar att jag inte är intresserad, men du vet hur säljare jobbar. Han fortsätter och säger att inget är bindande och kan sägas upp när du vill.

När jag sen efter 1 månad vill säga upp det för INGET jobb alls kommer från hemsidan. Jag
blev istället lurad på ett 24 månaders kontrakt 2000kr i månaden. Nu vill de att jag ska betala hela summan om det ska sägas upp.

De vill bara sälja. Bryr sig inte alls om din åsikt eller dina pengar.

Lita inte på de när de säger att saker kommer bli bättre. LÖGN

28 februari 2025

Värdelöst företag

Värdelöst företag, Inte nöjd med deras tjänster, sämsta företaget någonsin. Jag har haft en väldigt dålig upplevelse med detta företag. Jag har ringt och påmint dem om och om de tjänsterna som inte levererats enligt överenskommelse under ett år, som utlovats. Tex. De lovade mig att mitt företags hemsidan kommer synas i fem kommuner. Tom. tillsammans valde vi de kommunerna, men INGET gjort än och mm. Därför jag bestrider och godkänner inte flera fakturor från dem och Även kräver tillbaka alla pengar som hittills har mitt företag betalats ut till dem.
Kevin Moghaddam
KBV Bygg&VVS AB

11 februari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Varning för detta företag!!!!

Varning för detta företag!!!!
Har skrivit om detta företag tidigare och även sagt upp all kontakt med dem och ändå har de idag skickat en faktura till mig som jag kommer att bestrida!
Hade gett dem - om jag hade kunnat!!!

3 februari 2025

Varning för detta företag!
De lovade att fixa min hemsida och hjälpa med SEO, men jag har inte fått någon hjälp på flera månader trots upprepade försök att kontakta dem. Samtidigt fortsätter de skicka fakturor för tjänster som aldrig levererats. Håll er borta – oseriöst och oprofessionellt!

16 oktober 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Svårt att lyssna på sina kunder!

Svårt att lyssna på sina kunder!
Missade att säga upp mitt avtal, utan att ha fått något meddelande om detta... Så de har gjort en hemsida som jag har skriftligen skrivit att de inte behöver göra, jag kommer att betala dyrt för denna hemsida som de inte behöver lansera. Men det har de ändå gjort och trots att jag inte är ny kund hos dem, så lanserar de ändå en ny hemsida där det är en hel del fel, bla är mitt namn fel.... Jag har bett dem skriftligen att ta bort min hemsida för inget är rätt, men tydligen har de rätt dålig kundkännedom för de vill inte lyssna och hade jag kunnat så hade detta företag fått -10!

13 oktober 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det tog mycket längre tid än vad som…

Det tog mycket längre tid än vad som var sagt men de löste sig på ett bra sätt tillslut ,Dock hade man kunnat frågat lite mer om bilder mm och loggan pö hemsidan men de löser sig nog det med,annars är jag nöjd

7 oktober 2024

Spam Company

Spam Company
Very Bad Service and you pay a lot of money for nothing just they call you and talk everything and help nothing.When you sign ✍️ they say you have sign and f…uck now .
Please dont do what I did .

14 augustus 2024

Antwoord van Contactmedia Sverige AB

Agim, du sa till mig idag när vi pratades vid i telefon att vi måste häva ditt avtal på grund av att du inte har råd med alla abonnemang du har köpt från olika aktörer. Det är givetvis tråkigt att du inte har råd med tjänster du har valt att köpa men det kan rimligtvis inte vara någonting som vi ska stå till svars för? Många företag, inklusive oss själva, köper ibland tjänster som man sedan av olika anledningar inte önskar ha kvar längre. I det läget får man säga upp tjänsten och så betalar man för den tid man har kvar på avtalet. Man ringer inte till företaget som har sålt tjänsten och skäller ut dem för att man inte har råd med tjänster som man har köpt!!?? Jag hoppas du håller med mig i det resonemanget? Att ge ett företag ett dåligt omdöme är en ganska allvarlig sak! Andra som läser detta får en väldigt skev bild om hur vi fungerar som företag. Otroligt orättvist!!

Hälsningar
Alexander
Contact Media AB

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag är mycket missnöjd med tjänsten

Jag är mycket missnöjd med tjänsten. Jag blev lurad, mitt kontrakt förlängdes, jag betalade två kontrakt under en tid. Jag är nu instängd i 36 månader för något jag inte vill ha.

Jag rekommenderar inte!!!

inte sant, först och främst förväxlade du mig med en annan Agnieszka, jag kontaktade henne och hon var också missnöjd och lurad. Du skickade mig hennes kontrakt av misstag 🙄 Jag hade kontrakt till oktober, du förlängde det i april, jag borde sagt upp det i juli/augusti.

2 september 2024

Hej Agnieszka

Tack för att du tog dig tid att ge oss feedback. Vi beklagar att du är missnöjd med tjänsten och att det har uppstått missförstånd kring kontraktsförlängningen.

Vi vill förtydliga att kontraktet förlängdes eftersom vi inte mottog någon uppsägning från dig i rätt tid enligt avtalet. Vi är alltid här för att hjälpa och stötta våra kunder, och vi ser att du har fått kunder via oss, vilket är positivt.

Om du har några frågor eller vill diskutera ditt avtal närmare, tveka inte att kontakta oss direkt så att vi kan hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Conatct Media

Varning för detta företag!
Under 12 månader har jag behövt hantera flera olika kontaktpersoner, trots att jag har ett 24-månaders kontrakt med dem. Dessutom säljer dom fakturan vidare till Grenke, så att dom inte har lika mycket ansvar. När problem uppstår skyller de bara ifrån sig istället för att ta ansvar, tex att hemsidan var ej indexerad bla. Deras säljare bryr sig inte om kundens faktiska behov och lovar att saker ska ordnas, men ingenting händer. Jag har bett dem att uppdatera bilder på hemsidan och lägga upp statistik på materialet, men det har fortfarande inte gjorts. De ville "lösa" problemet efter jag kom på dom att Undvik deras säljartaktik!

Mvh Ammar
Komplett Isolering Sverige AB

26 augustus 2024

Hej Ammar,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att du har haft en negativ upplevelse med vår tjänst, och vi tar dina synpunkter på största allvar.

Vi vill gärna påpeka att ditt företag har fått in många kunder genom oss och att din synlighet har varit mycket stark. Vi förstår att det kan vara frustrerande att inte få alla kunder som söker efter tjänster inom ditt område, men vi gör vårt bästa för att maximera synligheten och ge dig bra affärsmöjligheter.

När det gäller fakturering genom Grenke gör vi detta för att förenkla processen och fokusera mer på att leverera kvalitativa tjänster. Vi vill dock alltid vara tillgängliga för att hjälpa till när det uppstår frågor eller problem.

Vi är ledsna att höra att det har varit brister i kommunikationen och uppdateringarna av hemsidan. Vi tar detta på största allvar och vill gärna undersöka vad som har gått fel och hur vi kan förbättra oss.

Vi uppskattar din feedback och skulle gärna vilja diskutera detta vidare för att hitta en lösning som fungerar för dig. Kontakta oss gärna direkt så att vi kan hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Contact Media

RIKTIGT värdelös kundservice!

RIKTIGT värdelös kundservice!
Enda fokuset dom har är att sälja. När man väl har köpt av dom så slutar dom att svara. Lyckas man få tag i dom så får man bara tomma löften om att dom ska ta tag i problematiken men i praktiken så händer det ingenting. Försökt att få hjälp i över två månader nu men fortfarande har ingenting hänt...
Kan ej rekommenderas till någon annan som vill bedriva en seriös verksamhet.

19 augustus 2024

Hej Jonas KArlsson

Tack för att du har tagit dig tid att dela din upplevelse. Vi är verkligen ledsna över att höra att du har haft en sådan negativ erfarenhet med vår kundservice. Det är absolut inte den standard vi strävar efter, och vi beklagar djupt att vi har brustit i vårt åtagande att ge dig det stöd du behöver.

Vi förstår hur frustrerande det måste vara att känna att dina problem inte har tagits på allvar, särskilt efter att ha försökt nå oss under en längre tid. Detta är något vi tar på största allvar och vi vill göra vårt bästa för att rätta till situationen omedelbart.

Jag skulle uppskatta om du kunde kontakta mig direkt på info@contactmedia.se, så att vi kan se till att dina problem löses så snart som möjligt. Vi värdesätter verkligen din feedback och vill använda den för att förbättra vår service framöver.

Tack för att du ger oss möjligheten att göra detta bättre.

Nenad
VD

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.