Omdat ik op het internet en in de pers positieve informatie over het merk Weheat las, wilde ik een warmtepomp van dat merk. Ik ben met Coolblue in contact gekomen omdat zij een van de installateurs z... Toon meer
Coolblue Energie Installaties
Het installatieteam heeft fantastisch werk geleverd. Ze werkten ontzettend netjes en georganiseerd. Tijdens het proces werd ik bij elke stap goed geïnformeerd en al mijn extra vragen werden geduldig... Toon meer
De laadpaal hangt er netjes bij. Installatie was simpel (direct naast meterkast) en installateur legde uit dat ik kon kiezen tussen HomeWizard of aparte load balancing. Uiteindelijk heeft ik de apar... Toon meer
Duidelijke en prettige communicatie, elke stap wordt helder besproken waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Ze denken mee in oplossingen waar anderen in onmogelijkheden dachten. De monteurs z... Toon meer
- #8 van de 8 beste bedrijven in Elektrotechnisch installatiebedrijf
- #8 van de 9 beste bedrijven in Laadstation voor elektrische voertuigen
- #11 van de 12 beste bedrijven in Zonne-energiebedrijf
Coolblue Energie helpt je met energie besparen en het verduurzamen van je huis. Dat doen we met slimme producten én onze eigen installatieservice. Denk aan zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen en airco’s. Allemaal zoals je van ons gewend bent: knettergoede service met een glimlach. Gewoon bij Coolblue.
Sint Jacobsstraat 135, 3511 BP, Utrecht, Nederland
- 088 54 54 111
- coolblue.nl/energie/installaties
Montage medewerkers werkten vakkundig…
Montage medewerkers werkten vakkundig en netjes.
Diverse administratieve cq offertes niet volgens wettelijke richtlijnen

Antwoord van Coolblue Energie Installaties
Van begin tot eind is er duidelijk…
Van begin tot eind is er duidelijk gecommuniceerd, goed advies gekregen en alles volgens plan verlopen.
Team wat de zonnepanelen heeft geplaatst was een geoliede machine, het was in 4 uur gereed, alles netjes weggewerkt, goede informatie gekregen.
Kan coolblue van harte aanbevelen.

Ervaringen, kennis en klantvriendelijkheiud
Coolblue straat uit dat ze veel kennis hebben over zonnenpanelen en dat ze je , als klant, goed kunnen adviseren. Ook de planners en monteurs zijn klantvriendelijk en zoeken altijd een oplossing. Aanrader

Heel geduldig
Heel geduldig
Nemen veel tijd om alles uit te leggen en door te rekenen
Altijd vriendelijk

Top service
Top service. Goed mee gedacht. Super blij met het resultaat en heel aardig personeel. Zou zo weer een warmtepomp bestellen!

Een bedrijf dat meedenkt
Een bedrijf dat meedenkt door ook lijfelijk van te voren aanwezig te zijn, en met oplossingen komt door te werken met vakmensen.
Zeer beleefd en opgeruimd personeel.

Service met een glimlach
Bedachtzaam, toegankelijk en experts in hun werkveld! Heel goed geholpen door de mannen van Coolblue, onze dank is groot.

Antwoord van Coolblue Energie Installaties
Coolblue zeker aan te bevelen leverancier
Communicatie is van het begin tot eind snel en duidelijk. De reden voor "maar" 4 sterren is dat na de installatie bleek dat mijn thermostaat niet werkte in combinatie met de warmtepomp en het bijna 3 weken duurde voordat dit opgelost werd. Gelukkig werkte het systeem wel maar als het ook zolang duurt als je echt een probleem hebt vind ik dat echt te lang

Wat een enorme troep!
De installatie is prima verlopen (dat mag ook wel voor een veel voorkomende installatie als ene laadpaal) maar de chaos en de troep die is achtergebleven is vreselijk. het pad in mijn voortuin is achtergelaten vol bagger en de hal moest ik laten reinigen.
met de verhuizing
met de verhuizing is hebben ze niet het gas afgesloten. en na een gesprek aan de telefoon van 1 uur en 20 minuten zeggen ze dat ze telefoongespreken gaan terug luisteren en kijken of ik het wel juist heb doorgegven.
voor de verhuizing hadden ze al de verkeerde datum neergezet en dan willen ze nu nog even 300 euro voor gas wat wij nooit hebben verbruikt.. zeer incompetent bedrijf.
ga hier niet bij aansluiten. ik stap vandaag nog over.
wel spijtig dat ze hierdoor een klant moeten verliezen.
de backoffice van Coolblue op eigen paal
de backoffice van Coolblue op een eigen paal geïnstalleerd gekregen. Aanvankelijk werkten de laadpassen niet maar na enig contact heen en weer goed opgelost.

Antwoord van Coolblue Energie Installaties
Perfect en geplaatst door vakkundige en…
Perfect geplaatst door vakkundige en aardige monteurs. Duidelijke uitleg werking van paal na afronden. Perfect

Prima installatie en uitleg
Prima installatie en uitleg. Vriendelijke monteurs en snel en netjes gewerkt. Blij mee!

Antwoord van Coolblue Energie Installaties
Laadpaal correct en snel geinstalleerd
Laadpaal correct en snel geinstalleerd. Werkt uitstekend en de monteur was erg vriendelijk. Daarna duurde het wel even voor het administratief geregeld was, maar dat kan gebeuren.

Antwoord van Coolblue Energie Installaties
Fijne monteurs die weten wat ze doen en…
Fijne monteurs die weten wat ze doen en nog humor hebben ook.
klus was snel geklaard!

Antwoord van Coolblue Energie Installaties
Prima laadpunt, maar slechte app en niet slim.
Aardige monteur, mooi laadpunt. Echter wat beter kan is het activeren van zonneladen door koppeling met de Homewizard P1 meter. Op dit moment wordt dat niet ondersteund door Coolblue, terwijl de geleverde apparatuur dit wel kan. Het enige wat kan is de tijden waarop de lader mag laden instellen. De app is qua user interface slecht ontwikkeld. Werkplek kon netter worden achtergelaten. Even stofzuigen bijvoorbeeld. Goede uitleg en oplevering koppeling met WiFi.
Bewust hoge kosten voor bestaande klanten bij aanpassing installatie
Coolblue heeft onze zonnepanelen geinstalleerd. Gevraagd om Envoy Standaard te vervangen door een Envoy Metered op een i-fase installatie.
Offerte voor aanpassing is circa 250 euro hoger dan marktconform. Coolblue brengt bewust hoge kosten in rekening voor bestaande klanten

Antwoord van Coolblue Energie Installaties
Communicatie was goed met de planner en…
Communicatie was goed met de planner en de installateur.
Mannen hebben direct doorgewerkt. Kwamen met een goed verbeter voorstel en hebben netjes gewerkt en schoon opgeleverd