Zeer slecht bedrijf! 5 juni bestelling geplaatst en betaald! Er is nog niks binnen. Men zou een onderzoek starten. Telefonisch niet bereikbaar, onpersoonlijk gedoe allemaal. Jiska (klantenservice) z... Toon meer
Wat een verschrikkelijke service en houding van jullie verkoopmedewerker én manager in Hilversum! T-shirt (in basiscollectie) 1 week te laat proberen te ruilen: "Ja, als we dat voor u toestaan, dan mo... Toon meer
Snelle levering, mooie kwaliteit van spullen tegen een scherpe prijs. Retourbeleid is makkelijk en verzendkosten niet hoog.
Ik wacht nu 2 weken op een retour van een artikel. 2x contact opgenomen met de klantenservie. die wil niet helpen, die wil zelfs geen ordernummer om het op te zoeken. de klantenservice medewerkster va... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
ge-wel-dig
ik vind het super om via internet te kunnen bestellen
ik wist dit eerst helemaal niet en een medewerker van coolcat die mij een paar keer heeft gezien in de winkel met me dochtertje van 1 jaar
(die het ook niet altijd leuk vind om heel de tijd in de kinderwagen te zitten)
gaf me deze site en sinds dien ben ik verkocht hahaha
ik ben zowieso gek op de kleding van coolcat (L)
en online is helemaal perfect dan kan je rustig uitzoeken wat je wilt
en je hoeft niet persee naar de stad
super echt :D ben helemaal tevreden over de site de levering alles
en heb nog nooit problemen gehad met de bestelling altijd goed gegaan en snelle service
kan niet wachten tot mijn dochter ook de maten van coolcat past
want de kleding style is gewoon helemaal te gek
zeker een 5 als beoordeling : perfect geen tegevallers, ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen !!
Geweldige winkel!
Erg leuk sinds ik wist dat je ook via internet kon bestellen! Ben toen nooit meer de stad ingegaan, niet omdat het niet leuk is, maar omdat ik dan meestal geen tijd meer heb, en via internet gaat dit super snel, ook wordt de bestelling snel verzonden! Voorderest, klantvriendelijke mensen tot nu toe nog nooit problemen met de bestelling gehad!
geweldig
online besteld. niet alles was wat ik wilde maar kon kiezen om het terug te sturen of naar de winkel terug te brengen. ik heb gekozen voor terugsturen en dat ging perfect. goed afgehandeld en de kleding die ik wel gehouden heb is geweldig
Waanzinnig
Makkelijk te bestellen en hele snelle bezorging. Geweldig gewoon.
super service
Snel geleverd en heb nog nix terug hoeven te sturen
Super service
Het pakketje was super snel geleverd erg blij mee nu alleen nog de zon dan kan ik mijn nieuwe kleren aan.
Gr. Naomi
Toppie
Goede service.
Als je iets retourneerd krijg je week later je geld meteen op rekening.
verder is de kleding goed kwaliteit.
soms valt het klein maar verder toppie !
Snel levering, en goede kwaliteit.
De levering was erg snel, alleen had ik een beetje moeite met de site.
Er waren namelijk continu producten niet beschikbaar.
Wel ben ik erg blij met de kleding die de volgende dag al bezorgd werd.
Super snelle levering vanuit webwinkel!
Superleuke kleren, vooral lekkere kleuren. Mijn dochter vind jullie geweldig! Voor ons niet altijd haalbaar om naar de dichtsbijzijnde winkel te rijden dus vandaar dat we alles altijd online bestellen en dat gaat super goed! binnen 1-2 dgn binnen!
mijn dochter wil alleen passen bij coolcat bij een andere winkel heeft ze geen zin in passen. Omdat coolcat enorm leuke kleding heeft.
mijn oudste dochter is nu 15 en komt al vanaf ongeveer haar 7e e bij coolcat toen altijd samen met mij nu wil ze mij niet meer mee maar gaat alleen of met een vriendin. Ze houdt van de stoere dingen zoals denims met gaten erin. Een leuke broek maar het gat was wel heel groot geworden na het 1 keer te hebben gedragen.Dat kon echt niet . De broek was 49 euro . Ze ging terug en kreeg een tegoedpas en moest de broek achterlaten . Goede service dus . Mijn jongste dochter van 13 is ook gek van de coolcat .Als we gaan winkelen samen wil ze altijd naar de coolcat. Daar vindt ze het leuk om te passen. In andere winkels niet.
coolcat is een geweldige winkel
ik kan er bijna altijd wel slagen, laatst voor het eerst via de webshop besteld.
helaas zat er een gaatje in het kledingstuk..dus die ga ik nog retouren.
voor de rest geen problemen, snelle service
leukevlottestoerevettecoole kinderkleding
mn dochter is helemaal weg van de stoere coolcat kleding.vooral nu die stoere broeken met bretels .helemaal leuk en gave winkel verder zegt mn dochter.en goeie service ook.
Coolcat.nl is helemaal top en super snel =)
Ik shop heel erg graag en te vaak op coolcat.nl haha. De kleding is top, de site werkt prettig en is overzichtelijk en je hebt de bestelling super snel in huis. Ook vind ik het fijn dat de optie er is om het te ruilen in de winkel.
Kortom helemaal perfect! =)
*Superstoere kleding voor jong en oud!*
Weer een grote bestelling gedaan bij Coolcat, de lievelingswinkel van zowel mijn zoon (12) als mijn dochter. (7) Superleuke, stoere kleding van prima kwaliteit in felle kleurtjes en gave prints! Wij kopen zowel in de webwinkel als in de "stenen"winkel en hebben nog nooit een miskoop gehad. Altijd weer een feestje als er een pakket binnenkomt!
geweldige kinderkleding
Geweldige kinderkleding voor mijn zoon en dochter krijgen altijd complimenten voor de leuke kleding
gewoon weg mooie kleding voor mezelf en de kinderen.
ik en mijn kinderen zijn gewoon weg van jullie kleding.Hoe ruim jullie assortiment is is niet te beschrijven.Als ik een mailtje van jullie ontvangen heb kijk ik er meteen op wat jullie weer binnen hebben gekregen.en als er een leuk artikel bij zit bestel ik er wat van.gr marjan
Top!
Snelle levering en het omruilen naar een maat groter in de winkel is geen probleem. Zelfs de extra internetkorting werd ook nog verrekend. De eerste keer besteld, maar zeer zeker niet de laatste keer.
Stoere coole shirts met opdruk
Blijven mooi , opdruk blijft er goed opzitten
Nette en snelle bezorging!
Ik geef een goed cijfer omdat mijn bezorging de volgende dag al binnen was en ik goed op de hoogte ben gesteld van het bezorgings- proces. Ook waren het de goede producten die keurig geleverd zijn.
perfect pasvorm,perfecte levering
vandaag bestelt morgen in huis perfect geregeld allemaal
zal zeker vaker gaan bestellen want met kinderen de stad in is geen lolletje
dus lekker vanaf de pc