Ze beloven veel maar leveren ho maar en als je blijft stammen qua levering. Dan komen ze in eens in actie en krijg je een tuigje uit China. Dus bestel gewoon gelijk bij temu of andere chinese webwinke... Toon meer
Bestelling geplaatst, 2,5 week gewacht. Mails ontvangen dat het langer duurt, daarna bericht gekregen dat het is bezorgd terwijl er niets is bezorgd. Belachelijk slechte klantenservice die alleen reag... Toon meer
Wat een slechte organisatie!! Januari bestelling gedaan dog-harness + gratis riem.. tot heden nog steeds niks ontvangen.. mailen komt geen reactie op of sorry er is vertraging of een mail dat de best... Toon meer
Nooit aangekomen, eerste mail werd vriendelijk en snel geantwoord, daarna gewoon geen reactie meer. Ik kon gelukkig via paypal mijn geld terug krijgen. Het is een onbetrouwbaar bedrijf dat jouw bestel... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Scoor de coolste deals!
Nederland
- sales@cooledeals.nl
- cooledeals.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
4 augustus besteld nu 4 september nog…
4 augustus besteld nu 4 september nog niets.
Ik ga nu aangifte doen van oplichting
Smeerlappen!
Ik lees heel veel negatieve berichten.
Ik lees heel veel negatieve berichten.
Ik moet eerlijk bekennen dat ik 3 producten bij hun besteld had
1 honden Harness
2 stenen die bij avond oplichten voor in de tuin
3 honden Rol riem
twee van de drie zijn netjes afgeleverd, de dog Harness had ik de verkeerde maat opgegeven, die mocht ik ruilen en twee weken later kreeg ik de goede binnen.
Dus heb zeker geen klagen over de service van Goole-deal.
Dus tot op heden niets negatiefs over dit bedrijf.
Naambadge besteld voor op hondentuig.
Naambadge besteld voor op hondentuig.
Eindelijk binnen, wat denk je?
Een knikker in een hulsje voor €14,20.
Al die "bedrijfjes" zijn gewoon eenmans oplichterspraktijken...
En het interesseert ze geen drol, zijn onbereikbaar en gaan gewoon door met hun praktijken om zo veel mogelijk mensen geld afhandig te maken...
Meestal als iets te mooi is om waar te zijn, is dat ook zo...
Een halter voor mn puppy besteld.
Een halter voor mn puppy besteld.
De levertijd hebben ze nageleefd.
Dat is het enigste pluspunt.
China..daar komen de pakjetjes vandaan.
Je kan dus net zo goed bij alie expres of wish bestellen.
Was ik ook nog goedkoper uitgeweest.
50% korting..pfff dikke 🖕
Ik bestel hier never again
Producten zijn niet het zelfde als op…
Producten zijn niet het zelfde als op de product foto .
Leven direct uit China en dus goedkope rommel.
Spijt van mijn eerste aankoop .
Hier zal ik niks meer kopen.
Ik ben nu al 5 weken aan het wachten.
Ik ben nu al 5 weken aan het wachten. Niet bestellen op cool deals . Pasen zou de vertraging zijn. Nu weer mijn item is gepersonaliseerd. Ja ja. Niks gepersonaliseerd. Nog 2 dagen en dan eis ik mijn geld terug.
Gaat om een honden tuigje.
En inderdaad. Alle negatieve reacties niet te vinden op facebook. Cool deal jullie zijn niet eerlijk.
Eigenlijk verdienen ze nog niet eens 1…
Eigenlijk verdienen ze nog niet eens 1 ster.
Ik heb hier de hondentuig besteld voor €30 euro, waarop ze aangeven dat het met 50% korting is.
Echter heb ik zelf niet verder gekeken, en deze gelijk besteld. Ook omdat er op de site werd aangegeven voor 23.59 besteld volgende dag verstuurd.
Zo jammer dat er nergens word vermeld dat ze het tuig regelrecht via Alie bestellen. Alleen is het tuigje op Alie nog geen €7.
Ook reageren ze niet op de mail. Als je ergens onder reageert op Facebook, verwijderen ze je reactie.
Dus mensen voordat je hier wat wil gaan bestellen, kijk eerst even op Alie op je geen Chinese troep besteld!
Slecht, niet bestellen
Ook hier al 6 weken op een bestelling aan het wachten. Totaal geen vertrouwen dat dit nog binnenkomt. Erg jammer dat ik er ingetrapt ben.
Zilveren hangertje is volgens mij blik.
Wij hebben een zilveren hangertje besteld met namen. Vandaag is het wel geleverd, en het ziet er niet slecht uit. Echter is het volgens mij ver van zilver. Het lijkt wel een stukje blik. Dus wij voelen ons toch wel bedonderd helaas.
Zeer ontevreden klant…
Ze verdienen wat mij betreft niet eens 1 ster. Ik heb 23/12/2020 een bestelling geplaatst en wordt steeds afgewimpeld dat het wat vertraagd is en deze week echt binnen komt. En inmiddels nog steeds niks ontvangen. Zo slecht.... Maar annuleren kan niet want het zou al onderweg zijn. Maar mijn geld ben ik kwijt en ik heb geen product ontvangen.
Pure oplichterij
Zie mijn review van 28 dec. Ik heb eindelijk mijn bestelling gekregen (ook die welke ik niet besteld had maar wél aangerekend werd) . Het betreft hier een prutsflesje Leak Fix (amper de grootte van een testertje)nooit gezien en een klein rolletje afdichttape van niks . Dit heeft mij wél 2x 19,99 euro gekost , wat in mijn ogen nog geen 5 euro waard is . Schandalig om zo de consument te misleiden en te bedriegen . Schrap a.u.b. deze frauduleuze site voor eens en voor altijd zodat er nog niet meer slachtoffers vallen !!!!!!! Spijtig dat men geen 0 ster kan geven !!!!!!!!
Coole Deal oplichters
Ondanks vele beloftes nog steeds niets binnen.
Twee weken later het zelfde artikel besteld bij Alie expres en was in 5 weken binnen.
Coole Deal is bestelling al 2 maanden geleden en mail kan niet meer bezorgt worden.
Oplichters dus
ze verdienen niet eens een ster
ze verdienen niet eens een ster? ik ben er laatste tijd achter gekomen dat elke van dit soort bedrijven die via facebook of welke internet pagina dan ook voorbij komen oplichters zijn dat, vertrouwen op online shoppen is 0,0 . je word gewoon bestolen je kan fluiten naar je geld, dit zijn gewoon smerige honden die een webpagina openen en bemiddelen tussen china en eu, hun pakken hun geld en zien wel wanneer ze de web beëindigen zielige mensen, het jaar 2020 was het jaar voor leugenaars bedriegers oplichters etc etc.
Wij zijn totaal niet tevreden.
Wij zijn totaal niet tevreden.
Ze beloven binnen 15 dagen dat je het binnen heb. Staat op de site kan met post wel 5 dagen duren voor u het heb.
10e stuurde we bericht dat het kado niet meer gemaakt hoefde te worden I. V. M. Overlijden van de persoon waar het voor was.
Nou wij zitten er behoorlijk achteraan. De 11e kregen we al te horen dat het pakketje onderweg was. Dus annuleren kon niet meer.
Ik na 7 dagen wachten weer bericht gestuurd.
Krijgen we vandaag antwoord dat het vandaag de 21e de deur uitgaat. Hoe kan dat. Dat werd de 11e ook al gezegd. Dit x wel track en tracé erbij.
Wij hebben dan ook op de mail terug gezet dat wij nooit meer bij ze bestellen en deze reviews zou gaan schrijven.
Dus mensen bestel niet.
Of je moet een hele lange adem hebben.
Enorme oplichters
Enorme oplichters zijn dit. Behalve dat je een maand moet wachten, komt er uiteindelijk een pakketje dat werkelijk totaal niet lijkt op het flitsende reclamefilmpje. Product is een min mini mini uitgave van hetgeen in de advertentie wordt getoond. En werken zal het ook niet vermoed ik. Dus als je nog ‘ns ‘ advertentie van dit bedrijf ziet en het product Leak Fix wordt aangeraden: GA NIET MET HEN IN ZEE!
Ik zit nog steeds te wachten op mijn…
Ik zit nog steeds te wachten op mijn bestelling, ik begin ook al stilaan te denken dat dit een bedrog is. En dat men geld kwijt is. Ondertussen al naar 3de week aan het wachten en met de traceernummer werkt langs geen kanten
ik denk zoals enkelen hier dat wij ook…
ik denk zoals enkelen hier dat wij ook bedrogen zijn. nergens geen contact te bespeuren. gemakkelijk geld verdiend dus door deze kl..tzakken!!!!
Oplichterij
Weer een bedrijf dat net doet alsof het product uit Nederland komt. Had al 14 dagen geleden geleverd moeten worden. Ik bestel nooit meer bij dit soort bedrijven ik bestel vanaf nu alleen bij Bol die komen hun belofte teminste na dat het binnen 3 werkdagen wordt geleverd. Als u iets nodig heeft bestel het dan bij Bol want na een maand is mijn product nog steeds niet geleverd en de track tracé code zegt pakket niet gevonden.
Ruim 3 weken aan het wachten op een…
Ruim 3 weken aan het wachten op een teken van leven van deze firma na een bestelling geplaatst te hebben. Mijn vertrouwen en mijn geld ben ik kwijt denk ik.
Crocodeals het is een grote oplichting.
Crocodeals het is een grote oplichting.
Meer dan 1,5 maand moeten wacht voor troep uit China.
Je betaald echt een asiociale hoofdprijs voor wat je denkt dat je krijgt. Ze sturen je een proefmonster op ipv dat je een spuitbus zou verwachten.
Betaald 19,99€
Werkelijke waarde nog geen euro.