Coolpriser Reviews 79

TrustScore 4 uit 5

3,8

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I used To make purchases only from Coolpriser if I want To get some perfume for test (2ml) or To get some travel version of my favourite perfume (15 ml). I can be always be Sure that perfumes are orig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tuli eri kokoisia Tom Fordin näytepulloja mitä tilasin. Tuoksut oli mitä pitikin. Hyvä tapa kokeilla "luksustuoksuja" jos vaikka löytyisi joku oma mieleinen. Kerran oli hajonnut yhden sumutin/painike... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Coolpriser on ollut erittäin kätevä nettisivu minulle tilata hajuvesinäytteitä. Näytteet ovat edullisia ja järkevän hintaisia. Tuotteiden pakkaus ja lähetys nopeaa. Ei ongelmia tämän yrityksen kanssa... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Це справжня бібліотека ароматів.Дуже важливо, що є вибір ароматів саме в 2 мл. Підбір аромату, це ще та історія. Як на мене, то довгий час доставки до Фінляндії. Саме тому, така моя оцінка

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Scammers

Scammers! Warning! They pour fake, cheap parfumes samples and and brand them original.

These are professional scammers!

15 november 2025

Tilasin tuoksunäytteet

Tilasin tuoksunäytteet, en tiedä mitä olivat kun tuli, palautin tuotteet 22.9 heti ja nyt mennyt 9.10 3 vk kohta eikä muka vieläkään perillä eli ei koskaan tilausta Tanskasta eikä Tanskaan. Ps. 23.10 eikä vieläkään tietoa rahojeni palautuksesta!

9 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvordan får man opsagt dette…

Hvordan får man opsagt dette bondefangeri. Kan se de igen har trukket 39,- trods hjemmesiden har været nede i flere måneder. Hold jer laaaangt væk fra COOLPRISER. COOLPRISER i må meget gerne kontakte mig eller få opsagt mit abonnement😡😡😡

29 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg er trukket for et beløb

Jeg er trukket for et beløb, jeg betaler hver måned 39 kr. Dog møder jeg kun tom hjemmeside og intet svar på 3 henvendelser. Selv telefoner er uden besvarelse.
Hvordan kan et firma handle så usselt ?

17 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fik en mail efter jeg havde oprettet…

Fik en mail efter jeg havde oprettet medlemskab at den første måned var gratis, det var den så ikke og jeg skrev til support mailen, der har jeg fået et svar tilbage og ikke andet. Nu står jeg og vil gerne opsige mit abonnement men kan ikke komme ind på hjemmesiden, den melder Error, hvilket den har gjort i flere dage! Det er rent bondefangeri!
Måske man skal have fat i ombudsmanden så kan det være der sker noget !!!!
Jeg har desuden skrevet en mail om at mit medlemskab skal opsiges!

27 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I ordered a perfume and I received a…

I ordered a perfume and I received a fake. A rancid smelling vial of liquid. And returning fee would be on me, so by sending this crap back, I would loose money. The offered a 50% discount for my next order. AS I WOULD NEVER ORDER FROM THEN AGAIN. Avoid. You'll be ripped off.

21 juni 2025

Mega skuffet!

Hej.

Jeg er så skuffet!
Jeg har bestilt ysl deo som er afbilledet fuldstændig forkert på jeres hjemmeside, jeg får tilsendt en pakke med en deo stick fra ysl, godt nok samme
Mærke men slet ikke i orden, det er at reklamere forkert!

Ud over det så er der en tom æske Burberry London i kassen også. Jeg vil gerne returnere og jeg har faktisk en forventning til at i tager fragten retur til jer, samt jeg får fulde
Beløb tilbage da det her overhovedet ikke er i orden.

11 februari 2025

Världens värsta ever

Världens värsta ever! Handla aldrig här! Vi betalade 260
Kronor för att returnera varan! Helt intakt! Fruktansvärt 😕 aldrig mer Coolpricer! Verkligen det sämsta ever!!!🤬😡🤬😡

16 januari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg havde bestilt flere varer

Jeg havde bestilt flere varer, men modtog, uden information, kun en enkelt. Samtidig kom jeg til at betale porto, som beløb sig til over 60 kr for en enkelt genstand.
Der er ikke noget cool over deres priser, og da slet ikke over deres kundeservice.

8 januari 2025

Brug ikke denne hjemmeside

Efter at skulle returnere en vare og selv betale retur label har Coolpriser valgt ikke at modtage pakken, så den automatisk kommer retur til mig og jeg nu skal betale både for købet og porto.

Køb aldrig noget på denne hjemmeside.
Det var min fejl ikke at tjekke trustpilot før jeg købte.

23 december 2024

Bondefanget i et abonnement

Bondefanget i et abonnement. De fortæller man adskillige gange er blevet gjort opmærksom på at man har et abonnement...... IKKE sandt.
Der er nok en årsag til, at 58 % af anmeldelserne på Trustpilot giver én stjerne (man kan jo ikke give nul stjerner.....)

12 december 2024

Hej Peter
Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af din opfattelse, men vi oplyser flere gange også ifm. betaling at man har meldt sig ind som medlem.

Jeg kan ikke se at dette er bondefangeri.

Du kan dog nemt melde dig ud, hvilket dog kræver at du selv gør dette (det er ift. forbrugerbeskyttelsesreglerne).
Du kan melde dig ud ved at logge ind og følge linkene. Linket til indlogning er her: https://www.coolpriser.dk/shop/customer.html

Med venlig hilsen

Älä tilaa!!!

Surkeaa...todella surkeaa!!Älä tilaa täältä, sillä minun kohdallani osa tuotteista jäi puuttumaan..neuvotella ei voi,kukaan ei vastaa.Paketti oli rikkoutunut matkalla.Tuotteet ties missä.Kyselyyn saatikka puheluun kukaan ei vastaa.Täysin huijattu olo...

11 december 2024

Hei Päivi,
Kiitos arvostelustasi.
Olemme pahoillamme kokemuksestasi. Ei ole koskaan mukavaa tilata tuotetta, joka ei saavu.
Meillä ei kuitenkaan ole tarpeeksi tietoja löytääksemme sinut järjestelmästämme, joten pyydämme sinua lähettämään reklamaatiosi osoitteeseen info@coolpriser.fi. Voit mainita minut, niin katsomme, mitä on tapahtunut ja voimme toivottavasti löytää ratkaisun.

Ystävällisin terveisin,
Coolpriser.no

Tilasin tuotteet 13.11.2024

Tilasin tuotteet 13.11.2024, eikä ole vieläkään tullut.
Kummalliseksi tämän tekee ettei vastata edes sähköpostiin, jossa tiedustelen missä paketti viipyy.
Olen laittanut jo useamman viestin, eikä mitään kuulu.

4 december 2024

Hei Pirkko,

Pakettisi on valmis noudettavaksi osoitteessa:
POSTNORD AUTOMAATTI SALE SAMMATTI
Lönnrotintie 12, SAMMATTI

Tänään on avoinna klo 21 asti.

Ystävällisin terveisin,

Pas på rent BONDEFANGERI

Pas på rent BONDEFANGERI. Der bliver lokket med gratis fragt, hvis du opretter et medlemskab samtidig med købet. MEN derefter bliver du hver måned trukket kr. 39,- uden at du køber noget. Deres kundeservice telefon er lukket, og chatten er ikke bemandet. Email besvares først efter 48 timer. Så det er næsten umuligt at opsige medlemskabet!!

21 november 2024

Hej Tom

Tak for din anmeldelse.
Vi er kede af din opfattelse, men kan oplyse dig om at man selv skal melde sig ud (det er ift. forbrugerbeskyttelsesreglerne). Du kan melde dig ud ved at logge ind og følge linkene. Linket til indlogning er her:
Med venlig hilsen

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.