Banner for Coop Forsikringer – fra Købstædernes Forsikring

2.959
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Svindel og bestikkelse Husk at hvis i bliver bedt om at få lavet en besigtigelse rapport skal i selv betale den selv om der står de betaler den Husk at hvis besigtigelse rapporten siger skade er... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tegnede bilforsikring hos Coop Forsikringer ifm. ejerskifte på bil. Tegning af forsikringen via Motorregistret (ved ejerskiftet) drillede lidt, da man ikke kunne vælge Coop Forsikring. Ringe... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Uden at tage hensyn til udfaldet af min sag, så er behandlingen af sagen gået ekstremt hurtigt, den tog ca. 3½ time. Skadesanmeldelsen på nettet er super nemt og selvforklarende, og kommunikation... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verzekeraar
  2. Verzekeringsmaatschappij

Geschreven door het bedrijf

Coop Forsikringer - fra Købstædernes Forsikring tilbyder attraktive forsikringer til hele familien. Med mere end 260 års erfaring i ryggen hjælper vi dig med at passe på det, der betyder mest.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(2.959)

205 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Som min kone (Lene Jensen) har sagt

Som min kone (Lene Jensen) har sagt, nævnt.
Jeg har haft den samme gode oplevelse.
Mvh. Niels Christensen

Hej Niels.

Mange tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, ligesom din kone. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig action på tegning af nye…

Hurtig action på tegning af nye forsikringer/afmelding af gamle, alt kunne foretages via mobilen

Hej Lene.

Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig service vedrørende dine forsikringer, og at alt kunne ordnes via mobilen. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer langt væk!!!!

Hold jer langt væk!!!!
Vi har nu kæmpet I over 14 dage med at få dækket skaderne på vores søns iPhone 15,efter den har fået smadret front og bagglas, efter overfald som skete I slutningen af november. Vi har sendt dem journal nr ved anmeldelsen ved politiet, købsbevis ag tlf, tilbud fra vores lokale mobil reperatør, som har en lavere pris end Greenmind og deres reperations priser. Men det er ikke godt nok, de vil ikke godkende købs beviset af tlf, selvom der endda står at det bevis skal gemmes hvis tlf skal repereres, og tilbudet fra den lokale reperatør er heller ikke godkendt, de vil have vi skal få tik ud fra greenmind som er næste 1500 dyrere. Og ja vi har både super fritids ulykkesforsikring på vores knægt, samt super indbos forsikring, vi har gjort brug af den tidligere da Coop hørte under top Danmark, men nu efter I har overtaget, er servicen godt nok blevet mildest talt ELENDIG. At man skal kæmpe sådan mdd ens forsikring også endda efter et overfald, hvor man har alt de beder on, billeder, kvitteringer, tilbud, samt sags nr ved politiet, og stadig er det ikke godt nok. Det skuffer mig godt nok dybt. Ja vi skifter Ihvertifald forsikring når det pjat her er overstået!!!!

15 december 2025
Review zonder uitnodiging

Hej Mikkel.

Da der er tale om en konkret skade, kan jeg desværre ikke gå nærmere ind i sagen her på Trustpilot.

Du er velkommen til at sende os en klage til : kundeklager@coopforsikringer.dk, så skal vi nok vende retur til dig efterfølgende.

Du ønskes en god dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er enkelt at købe og forstå…

Det er enkelt at købe og forstå forsikringer på Coop Forsikrings hjemmeside. Valgmuligheder bliver forklaret i et sprog, der er til at forstå for almindelige mennesker - og så er priserne absolut "gavmilde" og konkurrencedygtige.

Hej Erland.

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er glade for at høre, at du synes, det er nemt at købe og forstå forsikringer på vores hjemmeside. Vi er også glade for, at du synes, at vores priser er konkurrencedygtige. Tak for din positive feedback!

Du ønskes en rigtig god dag og god jul.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har tegnet en fantastisk…

Jeg har tegnet en fantastisk bilforsikring! Der var desværre en del problemer med den digitale del af processen ved tegningen, men så snart jeg fik telefonisk forbindelse med en rigtig person, kørte alt perfekt. Længe leve rigtige mennesker!

Hej Karl.

Mange tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner.

Vi er glade for, at du er tilfreds med din bilforsikring. Vi beklager, at du oplevede problemer med den digitale proces. Tak for din feedback om, hvordan vi kan forbedre oplevelsen.

Hurtigt og nemt

At alt var nemt og ligetil brugervenligt
Let at forstå
Og fik dækket alt ind til en god pris
Meget glad for at være kunde i Coop og OK

13 december 2025

Hej Jackie.

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er glade for at høre, at du synes, det var nemt og brugervenligt. Tak for din positive feedback om, at du fik dækket alt ind til en god pris. Vi sætter stor pris på, at du er kunde hos os.

Du ønskes en dejlig tirsdag og god jul.

Tilfreds xx

Hej Linda.

Venlig og hjælpsom person

Venlig og hjælpsom person jeg snakkede med, hjalp mig i gennem at bestille de forsikringer så jeg er bedst dækket.

2 december 2025

Hej Karin.

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner.

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at personen, du talte med, var hjælpsom og sikrede, at du fik de bedste forsikringer.

Du ønskes en dejlig torsdag.

Maria/ Coop forsikringer

Fin gennemgang

Fin gennemgang

5 december 2025

Hej Margit.

Mange tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner- de betyder meget for os kan du tro.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid god behandling og venlige…

Altid god behandling og venlige medarbejdere 😊

Hej Benny.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med venlige medarbejdere. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

God hjælp til at få gennemført købet

God hjælp til at få gennemført købet

4 december 2025

Hej Hella.

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med at gennemføre dit køb. Tak for din positive tilbagemelding!

good fast service

1 december 2025

Hej John.

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot og ikke mindst de 5 flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for kan du tro.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hej Erik.

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, selvom der var problemer. Tak for din feedback!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det hele gik så nemt og hurtigtfra jeg…

Det hele gik så nemt og hurtigtfra jeg sendte mail omkring min skade på briller til svar . Super godt service

Hej.

Mange tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner.

Vi er glade for at høre, at du oplevede så nem og hurtig en service i forbindelse med din skade på dine briller.

Hej Ryan.

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner.

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service og priser. Tak for din feedback!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig behandling af anmeldelse af…

Hurtig behandling af anmeldelse af indbrud.

Hej Lilian.

Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig behandling af din anmeldelse af indbrud. Tak for din positive feedback.

Du ønskes en dejlig fredag- og weekend.

Hej Bente.

Du ønskes en dejlig onsdag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemme at tale med og forstående

Nemme at tale med og forstående, gav sig tid 😊

25 november 2025

Hej Mia.

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at vi var nemme at tale med. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god behandling og hjælp til det…

Rigtig god behandling og hjælp til det hele. Kan anbefales

21 november 2025

Hej Anne-Grete.

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner.

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at vi kunne hjælpe dig. Mange tak for din anbefaling!

Professionelle medarbejder

Jeg skulle oprette en ny bilforsikring. Alt gik som det skulle. Venlig og professionel rådgivning.

17 november 2025

Hej.

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med oprettelsen af din bilforsikring. Vi sætter stor pris på din positive feedback om vores rådgivning og service.

Du ønskes en dejlig mandag.