Hvor er det bare et dejligt sted! Hos Copenhagen Coffee Lab bliver man mødt med smil og en varm, hyggelig stemning, der giver lyst til at blive lidt længere. Kaffen er virkelig lækker, og det er skønt... Toon meer
Ich finde die Atmosphäre schön bei den meisten Filialen und würde auch öfter meinen Latte Macchiato oder Cappuccino mit Hafermilch dort trinken, wenn es auch endlich ein kleines, nettes Gebäckangebot... Toon meer
Leider werden die fertigen Kaffeetassen immer mit den Händen oben angefasst, vorher mehrfach mit den alten Lappen die Düsen zum Aufschäumen abgewischt.Wo man mit dem Mund dran geht sollte nicht mit de... Toon meer
In Köln habe ich im Geschäft Copenhagen neben Gebäck auch ein Paket Espressobohnen (Ca ) erworben. Ich war von beidem begeistert. Online konnte ich dann den Kaffee bestellen, der aus Dänemark geliefe... Toon meer
Copenhagen Coffee Lab is a hand-craft coffee roastery, wholesaler, cafe and bakery chain founded in Copenhagen in 2013. Since 2013 have we marked our presence in Denmark and throughout Europe with 40+ cafes in Denmark, Germany, France, and Portugal.
Bådehavnsgade 44F, 2450, København SV, Denemarken
- hello@cphcoffeelab.com
- copenhagencoffeelab.com
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Mein 2. Besuch Coffee Lab
Mein 2. Besuch im Coffee Lab Köln Breite Str. mit gleicher Erfahrung:
Der Kaffee (Flat White/Hafermilch) hat normalen Standard, den Service fand ich etwas rüde und herablassend. Situation, die ich täglich in Cafés dieser Art habe und dort mit Charme gelöst werden: Ich bin stark und sichtbar hörbehindert und auf meine Nachfrage wurde ohne größere Lautstärke mit einer genervten Wiederholung und unfreundlichem Gesicht reagiert. Wie gesagt 2x Nicht okay und für eine solche Cafekette sehr ……Ich will ja nicht die Keule rausholen…. nicht wirklich zeitgemäß und inklusiv.

Antwoord van Copenhagen Coffee Lab
I ordered decaf beans (a rare find in…
I ordered decaf beans (a rare find in Denmark, kudos Copenhagen Coffee Lab for selling it) and the way I was treated was really special - they approached me as a valuable customer and not just an order number. Much appreciated in today’s world!

Antwoord van Copenhagen Coffee Lab
Jeg har faktisk fået denne Trustpilot…
Jeg har faktisk fået denne Trustpilot før jeg har modtaget mit kaffe. Jeg bestiller d. 30 maj (sent) og venter hermed til onsdag før jeg kontakter Copenhagen Coffee Lab og de meddeler at der er gået noget galt ved GLS. Synes det er ærgerligt jeg selv skal kontakte dem og som sagt så har jeg ikke modtaget mit kaffe endnu og når det nok ikke inden pinse, så jeg skal desværre vente til tirsdag før jeg kan få det. Synes det er en mega ærgerlig oplevelse, men er sikker på kaffen er god og glæder mig til at prøve det :).
Dog tæller det ned på stjerner.

Virkelig lækker kaffe
Virkelig lækker kaffe, nemt og overskueligt at bestille og hurtig levering.

Antwoord van Copenhagen Coffee Lab
Nogle af de bedste espressobønner jeg…
Nogle af de bedste espressobønner jeg har prøvet indtil nu. De får helt sikkert en fast plads hos mig.

kaffen er god
kaffen er god, men man skulle tro det var det nye joe and the juice med den musik, og ikke mindst musikkens lydvineaue.

Antwoord van Copenhagen Coffee Lab
Uden tvivl noget af det bedste kaffe…
Uden tvivl noget af det bedste kaffe jeg har drukket i meget langt tid :)

Antwoord van Copenhagen Coffee Lab
War jetzt vier mal im Kopenhagener…
War jetzt vier mal im Kopenhagener einen Mocca trinken. Das Getränk wurde von mal zu mal schlechter zubereitet. Hafermilch kostet extra, dabei ist sie im Einkauf günstiger als Kuhmilch, warum? Weil man eine andere Kanne nehmen muss?

Super søde ekspedient, men
Super søde ekspedient - tak for det
Men jeres grovbolle med ost kan I ikke være bekendt.
En klat smør i midten og to skiver ost. Osten uden for bollen var som gummi så den er sikkert smurt for et døgn siden.
Samlet selv om man smurte det lidt ud var smagsløst.
En alm. kaffe og den her bolle - 92 kr
Tak for kaffe - bollen rød ud

2 mdr gammel kaffe
Anbefalede familien at prøve Copenhagen Coffee Lab. Da det altid har været ny ristet velsmagende kaffe. Har dog nu modtaget kaffe fra midt november. Det er ikke godt nok, til 250 kroner kiloet
Efter lidt frem og tilbage fik vi 3 nye poser af den ældste kaffe, så det var ok.

Antwoord van Copenhagen Coffee Lab
Delicious coffee and on-time delivery
Thank you very much for a quick delivery and for your delicious Finca Ceylan coffee from Guatemala. We love it!

Antwoord van Copenhagen Coffee Lab
Super god service ved fejllevering
Super god service ved fejllevering!
Jeg var uheldig at få tilsendt en forkert levering men virksomhedens service og venlighed gjorde alting godt igen. Og deres kaffe er bare lækker!