goeie kwaliteit ik heb hem er 3 gehaald ze kwamen wel een beetje laat aan maar veders pasten ze precies op het pasje en het ziet er leuk uit je moet het wel heel voorzichtig erop plakken want anders... Toon meer

Helemaal top! Cover besteld en gezellig ingepakt ontvangen. Over het gehele proces positief en zo een leuke sticker brengt weer een extra lach in deze ietswat donkere tijd. Na deze goede ervarin... Toon meer

Geweldige service, credcovers heeft mij top geholpen. Contact was makkelijk snel. Zonder ergens om te vragen wisten ze al hoe ze moesten reageren op mijn probleem. De covers zijn echt een aanrader, z... Toon meer

1. Winkel in modeaccessoires

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Personaliseer je pinpas, creditcard of ov-kaart met de speciale pas stickers van credcovers!

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Waardeloze kwaliteit, late verzending, geen service.

Waardeloos.. wij hadden voor een verjaardag een credcover besteld, inclusief spoedverzending. Die spoedverzending duurde uberhaupt al langer dan de beloofde normale verzending dus de verjaardag was al lang geweest tegen de tijd dat het product binnenkwam.

Toen we het product uiteindelijk ontvingen bleek het ook nog eens zulke slechte kwaliteit te zijn dat ik het niet eens alsnog zou willen geven. Ik heb gemaild voor een retouraanvraag (2x) en krijg 0 reactie, ofwel verspild geld. Mijn advies: hier heel hard wegblijven.

7 juni 2020

goeie kwaliteit

goeie kwaliteit
ik heb hem er 3 gehaald ze kwamen wel een beetje laat aan maar veders pasten ze precies op het pasje en het ziet er leuk uit je moet het wel heel voorzichtig erop plakken want anders zit die scheef.

2 juni 2020

Erg slecht

Op 1 april een bestelling gedaan toen niks ontvangen hierover gemaild ze zeiden dat ik het opnieuw kon bestellen dit toen ook gedaan maar tot op heden nog steeds niets ontvangen!

29 mei 2020

In april besteld en nooit iets ontvangen

In april besteld. Adres stond nergens dus hier over gemaild + bericht via Facebook, hier kreeg ik eerst geen reactie op. Dus een review gegeven op trustpilot. Toen pas een reactie gehad en er werd gevraagd om de review te verwijderen.
Ze zouden het opsturen. Dit is nooit gebeurd. Nooit wat ontvangen.

28 mei 2020

Goede en vriendelijke service

Ik kreeg vandaag de verkeerde credcover binnen. Ik heb een bericht gestuurd en werd heel goed en vriendelijk geholpen. De goede credcover word kosteloos naar mij opgestuurd. Goede service! Zeker een aanrader.

21 april 2020

Helaas klopt niet alles

Helaas klopt niet alles wat op de site staat...
De levertijd is langer dan verwacht.
Op zaterdag besteld en op woensdag bezorgd.
En de kwaliteit van de stickers is niet goed, de afbeelding is onscherp en van de tekst is bijna niks anders dan pixels te lezen.

15 april 2020
Logo Credcovers

Antwoord van Credcovers

Beste Tim,

Bedankt voor jouw review.
Jij hebt zaterdag besteld. Wij zijn helaas in het weekend gesloten en er zat een paasweekend tussen. Maandag waren wij dus ook gesloten. Dinsdag hebben wij jouw order verwerkt en opgestuurd en is zoals de bedoeling is dus ook de volgende werkdag in huis gekomen :)

Dat de stickers kwalitatief niet goed zijn is denk ik een printfoutje geweest. Wij staan achter onze kwaliteit en willen jou daarom ook tegemoetkomen. Kun jij ons mailen met een afbeelding van de cover? Dan zoeken wij het graag voor jou uit. Dit kan naar info@credcovers.nl

Sam
Klantenservice
Credcovers.nl

Top service

Top service, verkeerde maat chip besteld en binnen 24uur de bestelling gewijzigd en verstuurd !!

14 april 2020

Leuke covers

leuke covers dat echt de juiste pasvorm hebben. Enkel jammer datje uw rekeningnummer niet meer zit en dat je deze ergens anders moet noteren.

12 april 2020

Prima!

Snelle levering, precies op maat voor mn pasje, en leuke ontwerpen!

11 april 2020

niks ontvangen

9 april 2020
Logo Credcovers

Antwoord van Credcovers

Beste Mohamed,

Bedankt voor jouw recensie.

Ik heb het even voor je uitgezocht waarom jij jouw bestelling niet ontvangen hebt en kwam tot het volgende;

Jouw betaling bij onze betalingsprovider “Mollie” is niet goed doorgekomen. Hierdoor heb jij wel een bestelbevestiging gekregen maar is er niks van jouw rekening afgeschreven. Daarom heb jij ook jouw bestelling niet ontvangen.

Wij verzoeken jou om opnieuw een bestelling te plaatsen en dan goed te kijken of de betaling succesvol afrond.
Hierna kunnen wij overgaan op het verzenden van jouw order ;)

Onze excuses voor het ongemak!

Sam
Klantenservice
Credcovers.nl

Geweldig

Het is zeker een mooie cover heb m nog niet binnen omdat hij kwijt was geraakt in de post maar de klantenservice was zo vriendelijk om er een nieuwe op te sturen, Geweldig echt 5 sterren

8 april 2020

Uitstekende service.

Uitstekende service.
Ik had een aantal gegevens verkeerd doorgegeven maar door middel van snelle reacties en een behulpzame klantenservice is alles goed gekomen.

6 april 2020

match

ik heb een ing pasje dus het was echt niet mooi.
verder was alles prima en is het snel bezorgt

5 april 2020