Frauduleus bedrijf. Werken samen met oplichters. Ze sturen zelf een mail dat 2 verschillende sleutels gebruikt worden om uw geld af te halen en dat ze uw tegoeden geblokkeerd hebben. Het geld is on... Toon meer
Helaas,geld overgemaakt van een broker naar crypto.com om uit laten te betalen.transactie was succesvol van broker na crypto,na diverse security onderdelen doorlopen te hebben (id,gezichtsherkenning e... Toon meer
Ze hebben al een jaar mijn account geblokkeerd en ik krijg mijn geld niet terug. Jullie moeten oppassen met deze oplichters. Ik loop al een jaar achter mijn geld. Ze vroegen mij om een mail te sturen... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
At Crypto.com, we are on a mission to accelerate the world's transition to cryptocurrency
Hong Kong
- crypto.com
Houd rekening met het volgende
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Deze website is absoluut een scam!
Deze website is absoluut een scam!! GA HIER NOOIT HEEN!!! Mijn reddingsboei gestolen!! Sucks, controleer de naam op mijn displayfoto om je geld terug te krijgen.
!!!!!!
Ze weigerden een opname toe te staan, maar waren dankbaar aan de naam die hierboven op de foto staat, omdat hij ervoor zorgde dat al mijn openstaande opnames mogelijk waren.
De organisatie/website die vermeld staat in de Trustpilot profielfoto/naam heeft mij geholpen mijn geld terug te krijgen.
Crypto.com App gebruiken GEEN URL
Ik gebruik crypto.com App al sinds april 2020. Ik heb er nooit problemen mee gehad. Ik ben op het internet gaan rondneuzen. Er zijn heel veel oplichters actief die de naam crypto.com misbruiken! Oplichters geven je een verkeerde link. Crypto.com App gebruiken in google apps of apple store mensen, NIET via een URL link! Als ik geld van crypto.com haal dan staat het binnen 30 seconden op mijn rekening. Ik kan bij crypto.com zelfs een creditcard aanschaffen.
Betrouwbare exchange
Zeer veel negatieve reviews hier, welke niet overeenkomen met mijn ervaring. Ik gebruik Crypto.com meer dan vijf jaar en heb positieve ervaring met de Crypto.com card vanwege cashback en andere perks. Tarieven zijn inderdaad hoog. Hier staat tegenover dat Crypto.com goed gereguleerd is en betrouwbaar (een van de survivers van het FTX-bebacle).
Dit platform is een scam! De mensen achter deze website en het adres zijn volledig illegaal. De enige manier om wiet te bedriegen is, om het zo maar te zeggen, via fraude. Ik had een voorbeeld in mijn profielnaam dat me hielp mijn geld terug te krijgen.
Oplichting
Heb EEN keer 500 Euro gestort op Crypto .com kreeg een afschrift van allprimepay alles keurig ingevuld, nooit meer iets van gehoord.
Kan dat zomaar?
Beslist geen zaken doen met crypto!
In April kreeg ik diverse keren een mail van Crypto.com om me aan te melden voor een actie waarbij ik de Greencard moest kopen voor € 3.500 voor 29 april. Vervolgens zou ik binnen 1 maand een Apple product kunnen kopen bij een officiële Apple winkel waarna ik in juli $ 800 teruggestort zou krijgen in Cro. Dit allemaal volgens het boekje gedaan na diverse keren alles duidelijk nagevraagd te hebben oa bij Amac of zij een officiële Apple winkel zijn. Ook bij Crypto zelf diverse keren navraag gedaan. Nee, ik zou zeker in aanmerking komen volgens de medewerkers. Ook het Apple product betaald met de Greencard. Inmiddels is juli allang voorbij. In plaats van $800 kreeg ik maar € 48 terug. Bij navraag krijg ik eerst het antwoord dat ik geen inwoner van de EEA zou zijn en het alleen voor inwoners van o.a. de EEA is. Bewijzen gestuurd dat Nederland onder de EEA valt maar Crypto.com houdt voet bij stuk: Geen cashback in de vorm van Cro's of wat ook! Alleen antwoorden die nergens op slaan en iedere keer weer terug verwijzing dat ik geen inwoner van de EEA ben. En vervolgens dat Amac geen officiële Apple verkoper is. Crypto houdt zich aan geen een regel wat betreft financiële instellingen en duidelijkheid en openheid. Geen algemene voorwaarden waar dan ook naar verwezen wordt. Alleen FAQ’s.
Of ik heb hier te maken met medewerkers die het niet snappen of het riekt naar bewuste oplichting.
Vervolgens een paar maanden later grote problemen omdat er opeens een bedrag wordt afgeschreven van mijn kaart. Ook mijn vriend kreeg opeens allerlei meldingen van bedragen die werden afgeschreven.
Beste deal die ik het jaar mee heb…
Beste deal die ik het jaar mee heb gemaakt
Heb crypto kapitaal terug gekregen en…
Heb crypto kapitaal terug gekregen en krijg alle dagen telefoons in het Engels.Vraag voor Nederlands gaat niet
Al jaren zeer tevreden crypto.com gebruiker 🔆
Ik gebruik crypto.com al vanaf de start.
Hier nooit problemen met geld storten of opnemen... Ook met mijn crypto nooit problemen.
Alles werkt altijd hier uitstekend.
Wel eens keer helpdesk nodig gehad, en prima geholpen.
Dus hier een zeer gelukkig crypto.com gebruiker.
Hier werkt alles vanaf 2019 top.,een aanrader 🔆
Eigenlijk Wat ik hier allemaal lees over crypto.com 😅
Denk meer onervaren mensen die niet weten hoe het werkt en of nep berichten.🥳
Dyor
Minder dan 1 ster
Minder dan 1 ster! Oplichters, dit bedrijf wijkt heel erg af van de marktprijs daarnaast betaal je absurd hoge (verkapte) kosten voor het verkopen van je assets. Bij het verkopen van +- €650 word er €50 lager uitgekeerd dan de markt aangeeft..
Als sinds gister avond bezig met het…
Als sinds gister avond bezig met het opnieuw kunnen inloggen in de app. Ik kom in een loop terecht. Nu 23/11/24 nog steeds bezig. Reviews gelezen en ga er maar vanuit dat ik niet meer kan inloggen en ik mijn geld kwijt ben. Probleem is nog steeds niet opgelost, gister wel 5 uur achter de chat gezeten en ik moest geduldig zijn etc etc..
Idioot hoge commissies
Idioot hoge commissies, hogere prijzen voor crypto's dus bij overmaken naar andere beurs verlies je altijd geld omdat je voor lagere prijs moet verkopen. Daarmee dwingen ze je om de hoge commissies te betalen. Verder wordt er ook 5 dollar per maand van je rekening GEJAT als je de kaart een keer te lang niet gebruikt. Klantenservice leest je vraag niet maar bestookt je met standaardantwoorden. Ook gaan er geruchten dat ze de prijs van Cronos manipuleren maar dit is niet te bewijzen. Kortom, wegblijven.
Scam
Je stort het gevraagde bedrag om te beginnen. Dan bellen ze je en vragen “toegang tot je telefoon”, zeggen ook mondeling dat je “gelezen en goedgekeurd” moet aanklikken en moet aanvaarden. Ze gaan je wegwijs maken.
Tot je zegt dat je dit mss niet vertrouwt… Sodemieter op als je niet accepteert zeggen ze dan… Vind het maar bizar!
Werkt top
Werkt top, app ook. Heb alleen nergens zulke bizarre trading fees gezien. Je krijgt ongeveer 2/3 van je verkochte crypto terug.
Crypto
Zeer goed app
Alles ga zeer goed.
Mooi rente
Een echte aanrader
Crimineel hoge commissies
Account openen en geld storten ging probleemloos. Maar na aankoop crypto toch ook eens gaan vergelijken met mijn account bij Bitvavo en wat blijkt ze hanteren geheel andere prijzen voor dezelfde crypto. Dit pakt altijd in je nadeel uit daar ze je een hogere instapprijs doen betalen en als je daarna wil verkopen rekenen ze ruim 4% commisse ( ruim Euro 20 op een E.500 order) Ter vergelijk Bitvavo hanteert 50 a 60 eurocent of zo.
geld overgeschreven vie sepa moeten ze…
geld overgeschreven vie sepa moeten ze nog extra documenten hebben , heb er meerdere doorgestuurd + bewijs met gsm nr enz nog steeds niet goed genoeg , support dikke flop ze sluiten gewoon de chat support af