Bedrijf heeft geantwoord
Korzystam z usług Culligan i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony poziomem obsługi klienta. Kontakt z firmą przebiega sprawnie i profesjonalnie – wszystkie pytania zostały szybko i jasno wyjaśnione... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Nie wiem co się dzieje z Culigan na terenie Poznań Od ponad tygodnia jestem bez wody . Cykliczna dostawa miała być 9-04 nie odbyła się. Potem czekanie kilku dni na odpowiedź. Dostałam przeprosiny... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Od pierwszego kontaktu, udzielano konkretnych i merytorycznych informacji. Potem te słowa zostały potwierdzone czynami - tak jak się umówiliśmy cała instalacja i dostawa przebiegła zgodnie z ustaleni... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Uzdatniamy wodę, aby zmieniać ludzkie życie na lepsze i chronić planetę.
Polen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Szybkość I profesjonalne podejście do nowego klienta. Brawo!!!!

Antwoord van Culligan Polska
Jestem z państwem ładnych parę lat, wcześniej Eden i jestem na razie bardzo zadowolony,pełen profesjonalizm i każdy problem potraficie rozwiązać

Antwoord van Culligan Polska
Moje doświadczenie z Culligan Polska było bardzo pozytywne. Firma wyróżnia się przede wszystkim profesjonalną obsługą klienta, od pierwszego kontaktu wszystko było jasno wyjaśnione, a doradcy byli pomocni i cierpliwi. Dużym plusem jest także indywidualne podejście do potrzeb klienta, dzięki czemu rozwiązania są dobrze dopasowane. Doceniam również wysoką jakość produktów i usług, a także sprawny montaż i serwis. Cały proces przebiegł bezproblemowo i zgodnie z ustaleniami, co buduje zaufanie do firmy.

Antwoord van Culligan Polska
Pomocni i sumienni. Firma warta polecenia.

Antwoord van Culligan Polska
Na szczególne wyróżnienie zasługuje dostawa. Kierowca był bardzo miły, uprzejmy i pomocny, a cały proces przebiegł bez najmniejszych problemów. Widać, że firma dba nie tylko o jakość swoich produktów, ale też o doświadczenie klienta na każdym etapie.
Zdecydowanie polecam – świetna obsługa i pełen profesjonalizm!

Antwoord van Culligan Polska
Culligan Poland service is very professional. Delivery and repair schedule was done on exact time. Delivery personnel and person attending the email were kind and paying attention to your inquiry.

Antwoord van Culligan Polska
Od ponad 20 lat korzystam z wody Eden co świadczy że jestem zadowolona.Woda jest dobra ,dostawa regularna a kurierzy sympatyczni i pomocni.
Anna Filip

Nie wiem co się dzieje z Culigan na terenie Poznań
Od ponad tygodnia jestem bez wody . Cykliczna dostawa miała być 9-04 nie odbyła się. Potem czekanie kilku dni na odpowiedź. Dostałam przeprosiny i miała być dostawa dziś. Czekam cały dzień i nadal nic. A mam dostawę w godzinach do 16 bo inaczej nie ma mnie w tej lokalizacji (biuro) Tragedia

Antwoord van Culligan Polska
Na przykład: proszę o ofertę już od 3 tyg, cały czas obiecano mi, że wyślemy - Niema. Komunikacja z Culligan 3/10 i nie tylko jeśli chodzi o ofertę.

Antwoord van Culligan Polska
Szybkośc reakcji i bardzo dobre podejście do klienta. Uproszczone i czytelne procedury zamawiania - ograniczenie formalizmu.

Antwoord van Culligan Polska
Jest zawsze na czas,szybko i solidnie wykonuja swoje obowiązki.

Antwoord van Culligan Polska
Zawsze na czas bardzo cenię punktualnośc.

Antwoord van Culligan Polska
Plusów ze współpracy z Culligan jest mnóstwo, a woda smaczna. Dostawy bez problemowe i na czas, a my nie musimy zwozić dziesiątek zgrzewek wody z marketów, których jakość i smak jest wyczuwalnie gorsza.

Antwoord van Culligan Polska
Szybki kontakt i elastyczne dopasowanie do potrzeb klienta

Antwoord van Culligan Polska
Rzetelność dostawy. Dostawa wody butlowej nie na siłę, a po pytaniu TAK lub NIE. Brak uwag co do jakości wody.
Problemy, jeżeli w ogóle występują są sprawnie rozpatrywane i usuwane.

Antwoord van Culligan Polska
Nigdy nie było żadnych problemów z zamówieniami. Woda bardzo dobra długo już korzystam z wody w firmie Culligan i jestem bardzo zadowolona.
Bardzo polecam każdemu.

Antwoord van Culligan Polska
Lees meer over geverifieerde reviews.