Bardzo wygodna forma kupna wody zamiast dźwigania kilku butelek na górę po prostu ponowie dostarczają pod same drzwi fajne rozwiązanie do szybkiej kawy rozpuszczalnej w moim przypoadku😅 polecam 😁 ko... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Codzienna wygoda w najlepszym wydaniu. Od kiedy korzystam z wolnostojącego automatu Culligan z butlą 18/19 litrów, świeża i schłodzona woda jest zawsze pod ręką. Bez noszenia wielu małych butelek,... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Firma nie radzi sobie z wywiązywaniem się z umowy. Firma podjęła się co 6 miesięcy dostarczać i wymieniać filtr w instalacji. Nie zdarza się aby wymiana filtra odbyła się w terminie. Niemal za każdym... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jestem klientką tej firmy od wielu lat, niezmiennie jestem bardzo zadowolona zarówno z jakości wody, jak i sposobu dostaw, uprzejmości i życzliwości panów kurierów, sposobów płatności oraz pełnej komu... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Uzdatniamy wodę, aby zmieniać ludzkie życie na lepsze i chronić planetę.
Polen
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Rozwiązałam umowę i próbuję odzyskać nadpłatę , to, co się dzieje, to pokaz kompletnej niekompetencji i lekceważenia klienta. Od kilku tygodnie jestem odsyłana między kolejnymi mailami i działami, nikt nie potrafi podać terminu zwrotu ani wziąć odpowiedzialności za sprawę. Zero konkretów, tylko spychologia i unikanie tematu.
Gdy chodziło o podpisanie umowy, kontakt był natychmiastowy i bardzo „zaangażowany”. Gdy firma ma oddać pieniądze, nagle cisza i chaos.
Na podstawie mojego doświadczenia nikomu nie polecam i zdecydowanie odradzam współpracę. Tak wygląda obsługa dopiero wtedy, gdy klient przestaje być potrzebny.

Antwoord van Culligan Polska
Jeśli chodzi obsługę to jest jak najbardziej na plus, dostawy wody też. Kierowcy uprzejmi, dostosowują się do klienta. Natomiast sama jakość wody jest nie do przyjęcia. W wodzie czuć pleśń. Myślałam, że to wina dystrybutora, ale wymieniłam na nowy. Dostarczony dzisiaj, otwarta świeża butla z wodą, a smak pleśni jest nadal. Czy dostałam dystrybutor z niewymienionym filtrem, czy woda w butli jest z cząsteczkami pleśni? Nie wiem, ale chyba czas się rozstać z Culligan, a liczyłam na wygodę i dobra wodę.

Antwoord van Culligan Polska
Nic nie przebije prawdziwej, świeżej, czystej wody. To takie cudowne uczucie, gdy bierzesz łyk i czujesz, jak nawilża cię od środka. Zwykła woda, a jednak potrafi być prawdziwym skarbem, szczególnie, gdy pochodzi z naturalnego źródła. I ten smak… czysty, orzeźwiający, niczym nie zakłócony. Idealna do picia o każdej porze dnia – nigdy się nie nudzi! Na pewno nie raz uratowała cię w upalne dni albo po intensywnym wysiłku. Naprawdę, to jeden z cudów natury!
Nr klienta 6647527

Antwoord van Culligan Polska
Zawsze dostaję wodę dobrej jakości

Antwoord van Culligan Polska
Nie polecam zarazem ostrzegam nigdy więcej oszukuja wypowiedziana umowa z dniem 1 grudnia a przysyłają fakturę za styczeń Jeżeli ktoś szanuje swoje pieniądze i nerwy — radzę omijać tę firmę szerokim łukiem i bardzo dokładnie sprawdzać każde rozliczenie, szczególnie po wypowiedzeniu umowy. nie polecam porażka

Antwoord van Culligan Polska
Doskonała komunikacja z klientem, zawsze na czas i wysoka jakość. Dziękuję bardzo.

Antwoord van Culligan Polska
Półtora roku temu zawarłam umowę z eden. Do czasu przejęcia ich przez culligan byłam bardzo zadowolona z obsługi i aplikacji. Po przejęciu to jedna wielka katastrofa. Pierwszy serwis : po pierwsze to skandal, żeby mógł odbyć się tylko w godzinach porannych czyli wtedy kiedy ludzie są w pracy. Czyli trzeba brać urlop, żeby czekać na serwisanta. W umówiony dzień :nikt się nie zjawił. Zadzwoniłam w tej sprawie. W kolejny umówiony dzień po moim telefonie po kilku godzinach od ustalonej godziny przyjazdu przyjechał kierowca, który nie wiedział po co go tu wysłali bo on wozi a nie naprawia. Umówiłam kolejny dzień serwisu. W końcu ktoś przyjechał. Wizyta trwała 5 minut, bo wymienił dystrybutor. Czyli za 5 minut roboty ja straciłam 3 dni urlopu i kupę godzin wydzwaniania!!! Kolejny serwis miesiąc temu. W pierwszy umówiony dzień oczywiście nikt nie przyszedł 😡. Kolejny dzień urlopu w tyłek. Po moim telefonie okazało się, że sami sobie w systemie zmienili datę serwisu na kolejny dzień!!! Bez informowania mnie o tym! Wkurzyłam się. Umówiłam serwis na następny tydzień biorąc oczywiście kolejny dzień urlopu. Pan przyjechał. 5 minut wymienił dystrybutor i pojechał. Czyli zmarnowane kolejne 2 dni urlopu. W sumie 5 dni urlopu na ich 10 minut pracy! Z dostawami na ogół jest ok poza jedną kiedy przyjechała dzień przed, butli oczywiście nie wystawiłam i tym sposobem przez miesiąc 4 butle zagracaly mi mieszkanie. Do kompletu dochodzi aplikacja, która nie jest przyjazna, ale najgorsze jest to, że nie da się przez nią zapłacić za fakturę. W edenie były dwa kliki i załatwione. Mamy 21 wiek, a ja muszę specjalnie otwierać kompa i robić tradycyjny przelew! Najbanalniejsza aplikacja do zakupów obecnie ma opcje do płacenia przez nią, a tu wielka firma nie potrafi czegoś takiego zrobić! W najbliższym czasie będę rezygnować z ich usług. Szkoda moich nerwów i urlopu. Do tego ceny wzrosły a wg mnie jakość wody się popsuła. Już druga butla ma wodę, która mi smakuje i pachnie piwnicą czyli czymś zgniłym czy spleśniałym. Może zmienili ujęcie wody na tańsze, a sprzedają drożej. Już częścią wody podlewam kwiaty, bo jest wyjątkowo niesmaczna. Boję się tej rezygnacji, bo z komentarzy wynika, że to kolejna droga przez mękę.

Antwoord van Culligan Polska
Zdecydowanie odradzam korzystanie z usług tej firmy.
Od kilku miesięcy bezskutecznie próbujemy doprowadzić do wstawienia urządzenia do placówki. Zamiast realnych działań mamy ciągłe zbywanie, puste obietnice i absolutny brak postępu. Kontakt z firmą to niekończąca się seria wymówek i przerzucania odpowiedzialności, bez jakiejkolwiek chęci rozwiązania problemu.
Trudno zrozumieć, jak firma z tak skandalicznym poziomem obsługi klienta wciąż funkcjonuje, choć patrząc na inne opinie, wygląda na to, że nie potrwa to długo. Dzięki firmie Culligan dowiedziałem się również, że istnieje coś takiego jak reklamacja reklamacji. Doświadczenie absurdalne, ale przynajmniej „edukacyjne”.
Jeśli ktoś ceni swój czas, nerwy i jakikolwiek profesjonalizm, radzę trzymać się od tej firmy z daleka.

Antwoord van Culligan Polska
Świetna obsługa klienta, przejrzysta strona i szybka dostawa:)

Antwoord van Culligan Polska
Od pewnego czasu coś złego dzieje się w firmie.Niekompetentne dostawy, opóźnienia , oraz tragiczna komunikacja z obsługą. Niestety skutkiem tego jest rezygnacja z usług na dostawę wody. Okazuje się, że nie wykorzystane butle z wodą (oryginalnie zamknięte) nie zostaną rozliczone ponieważ nie trafią dalej do klienta.(tak poinformowano mnie na infolinii) UWAGA !!! Czyli mam rozumieć, że woda po niespełna miesiącu nie nadaje się do picia?!!!

Antwoord van Culligan Polska
Bardzo dobra firma ,szybki montaż i terminowa dostawa. Bardzo dobra woda.

Antwoord van Culligan Polska
Wszystko super. Odzew po wypełnieniu formularza bardzo szybki , obsługa świetna

Antwoord van Culligan Polska
Od niedawna korzystam z usług firmy Culligan, ale póki co jestem bardzo zadowolona. Obsługa bardzo miła, pomocna.
Woda bardzo dobra!!! Jestem bardzo zadowolona. Polecam!!!

Antwoord van Culligan Polska
Miałam pozytywne doświadczenie jako klient z daną firmą. Mogę wyróżnić:
- szybki kontakt i bardzo szczegółową konsultacje w temacie możliwości dostaw i warunków umowy;
- podpisanie umowy podpisem elektronicznym;
- dobrej jakości woda, wygodna i prosta w obsłudze pompka;
- elastyczność w datach dostaw oraz ilości zamawianych butelek;
- konto klienta.
Z rzeczy, które można opcjonalnie ulepszyć to udostępnienie numeru klienta od razu po podpisaniu umowy dla pierwszej rejestracji na stronie (n.p. w wiadomości generowanej automatycznie lub przekazywanej przez konsultanta).

Antwoord van Culligan Polska
Szybka komunikacja, dobry kontakt z konsultantem i dobre rozjaśnienie umów)

Antwoord van Culligan Polska
Bardzo dobry kontakt z firmą, oddzwonili na drugi dzień po moim zgłoszeniu zainteresowania. Szybka i sprawna obsługa, jasne zasady współpracy.