Culligan Polska Reviews

4.220
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bardzo wygodna forma kupna wody zamiast dźwigania kilku butelek na górę po prostu ponowie dostarczają pod same drzwi fajne rozwiązanie do szybkiej kawy rozpuszczalnej w moim przypoadku😅 polecam 😁 ko... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Codzienna wygoda w najlepszym wydaniu. Od kiedy korzystam z wolnostojącego automatu Culligan z butlą 18/19 litrów, świeża i schłodzona woda jest zawsze pod ręką. Bez noszenia wielu małych butelek,... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Firma nie radzi sobie z wywiązywaniem się z umowy. Firma podjęła się co 6 miesięcy dostarczać i wymieniać filtr w instalacji. Nie zdarza się aby wymiana filtra odbyła się w terminie. Niemal za każdym... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jestem klientką tej firmy od wielu lat, niezmiennie jestem bardzo zadowolona zarówno z jakości wody, jak i sposobu dostaw, uprzejmości i życzliwości panów kurierów, sposobów płatności oraz pełnej komu... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Drinkfonteintje
  2. Waterkoelerleverancier

Geschreven door het bedrijf

Uzdatniamy wodę, aby zmieniać ludzkie życie na lepsze i chronić planetę.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(4.220)

225 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

super obsługa

systematyczne dostawy, idealna obsługa przez kierowcę, dobra jakość wody,

16 februari 2026

Antwoord van Culligan Polska

Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię.

Zawsze na czas dostawa

Zawsze na czas dostawa. Miła obsługa. Super jakoś wody.

12 februari 2026

Antwoord van Culligan Polska

Dziękujemy bardzo za pięciogwiazdkową ocenę i miły komentarz.

Polecam każdemu 👍

Korzystam z usług firmy Culligan już od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Woda jest doskonałej jakości – czysta, świeża, a smak jest naprawdę wyjątkowy. Co ważne, regularne dostawy wody są zawsze terminowe, a kurierzy bardzo uprzejmi i profesjonalni. Nigdy nie miałam żadnych problemów z zamówieniami czy opóźnieniami. System zamówień online jest bardzo intuicyjny, a wybór produktów jest naprawdę szeroki, więc mogę dostosować usługę do swoich potrzeb. Zdecydowanie polecam Culligan każdemu, kto szuka niezawodnej i wysokiej jakości dostawy wody!

Antwoord van Culligan Polska

Uprzejmie dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że nasze woda i praca jest tak wysoko ceniona przez Klienta. Dziękujemy za polecenie.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Dostawy na czas

Dostawy na czas. Zero problemów z fakturami.

Antwoord van Culligan Polska

Bardzo dziękujemy za pozytywną ocenę.

Z przyjemnością rekomendujemy firmę Culligan Polska

Z przyjemnością rekomendujemy firmę dostarczającą wodę pitną do Naszego Szpitala. Współpraca przebiega w sposób rzetelny, terminowy i w pełni profesjonalny. Dostarczona woda spełnia wszystkie normy jakościowe i sanitarne, co ma szczególnie znaczenie w placówce medyczne, gdzie bezpieczeństwo pacjentów i personelu jest priorytetem. Firma wykazuje się elastycznością w realizacji zamówień, Sprawną organizacją dostaw oraz wysoką kulturą obsługi. Na szczególne uznanie zasługuje punktualność, stała dostępność oraz szybka reakcja na zgłaszane potrzeby. Współpraca z firmą przebiega bez zakłóceń i z pełnym zaangażowaniem ze strony dostawcy. Z pełnym przekonaniem polecamy tę firmę jako solidnego i godnego zaufania partnera w zakresie dostaw wody pitnej.

Antwoord van Culligan Polska

Uprzejmie dziękujemy za tak pozytywną opinię. Jest nam niezmiernie miło. Nasze starania nie ustaną.

Miła i fachowa obsługa

Miła i fachowa obsługa. Empatyczne i indywidualne podejście do klienta

4 februari 2026

Antwoord van Culligan Polska

Serdecznie dziękujemy za pięć gwiazdek i miła słowa.

Radek

Przede wszystkim pracownicy - technicy, którzy są chętni nieść pomoc, zorganizowani a ponadto z ogromnym doświadczeniem.

Antwoord van Culligan Polska

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię.

Otwartość do klienta

Otwartość do klienta, świetna współpraca zarówno z centralą firmy jak i bezpośrednio z dostawcą.

Antwoord van Culligan Polska

Ogromnie nas cieszy tak miła opinia, dziękujemy serdecznie!

Zawsze na czas

Zawsze na czas, miła obsługa 👍👍👍
Gorąco polecam!!!

27 januari 2026

Antwoord van Culligan Polska

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinie i polecenie.

Bardzo miła obsługa

Bardzo miła obsługa, zawsze wszystko dostarczone i załatwione na czas.
Jasny w obsłudze system współpracy.

14 januari 2026

Antwoord van Culligan Polska

Serdecznie dziękujemy za miłą opinię.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mam ustaloną co 4 tygodnie dostawę wiec…

Mam ustaloną co 4 tygodnie dostawę wiec nie muszę myśleć że sama mam coś zamówić. Mamy chyba najlepszego z dostawców (Pan Jan rulezzz!), zawsze z uśmiechem, miło i uprzejmie. Ostatnio domówiłam pompkę i w przeciągu 2 dni była już u mnie w domu. Bardzo polecam, jestem już klientką 2 lata i nie wyobrażam sobie już powrotu do kupowania wody w sklepie.

10 februari 2026

Antwoord van Culligan Polska

Cieszymy się, że nasza praca ułatwia i uprzyjemnia codzienność :) Dziękujemy za pozytywną ocenę i miłe słowa dla naszego Kolegi.

powiadomienia o dostawach

powiadomienia o dostawach, miła obsługa, sprawna wymiana butli

19 december 2025

Antwoord van Culligan Polska

Serdecznie dziękujemy za pozytywną ocenę.

Terminowa i miła dostawa

Terminowa dostawa, dostawca wody (kierowca) bardzo miły, grzeczny i pomocny.

5 februari 2026

Antwoord van Culligan Polska

Uprzejmie dziękujemy za miłe słowa w imieniu naszego Kolegi.

Dobra woda

Szybka dostawa :) mili dostawcy,

2 september 2025

Antwoord van Culligan Polska

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Zawsze piłam wodę że sklepu

Zawsze piłam wodę że sklepu, gazowaną. Pewnego dnia spróbowałam wody caligan. Posmakowała i choć była bez gazu. Wypijam poważne ilości w ciągu dnia. Chyba tak już będzie zawsze.

18 juni 2025

Antwoord van Culligan Polska

Cieszymy się, że nasza praca ułatwia i uprzyjemnia codzienność :) Dziękujemy za pozytywną ocenę.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jestem starszą osobą ciężko mi było…

Jestem starszą osobą ciężko mi było kupić wodę w sklepie i nosić do domu.Teraz mam wygodę bo mili panowie wniosą do domu.Bardzo dziękuję

10 februari 2026

Dit is Trustpilot