CURLI Reviews 562

TrustScore 5 uit 5

4,8

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har brukt AeroFlow ca.6mnd nå, og er veldig fornøyd! Jeg har prøvd mange forskjellige hårfønere som frisør(13år i faget). Vil si denne er den beste jeg har brukt. Den er lett i vekt, og effektiv.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beste hårføneren jeg har hatt. Kjøpte en AeroFlow Pro for to år siden, og den er verd hver eneste krone. Liker at jeg kan variere varme og intensitet på luften som det passer meg, og at den er enkel å... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig fornøyd med Curli anti selv om jeg var uheldig med den første jeg fikk, da det var feil på strømledning. Men for en utrolig god service jeg fikk. Kort fortalt jeg fikk den utlevert på en tirsda... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Haarproductenwinkel

Geschreven door het bedrijf

CURLI er et norsk selskap som har spesialisert seg på hårpleie, velvære og skjønnhetsprodukter. Vår visjon er å transformere din skjønnhetsrutine og gi deg en opplevelse av luksuriøs velvære. CURLI leverer en av markedets kraftigste hårfønere: CURLI AeroFlow og har som mål å gjøre det enklere og raskere enn noen gang å tørke og style håret. CURLI - Look good, feel good!

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Veldig fornøyd med produktet

Veldig fornøyd med produktet.
Enkel i bruk. Har mye krøller, så har vært vanskelig å finne et produkt jeg orker å stå med selv, men denne funker - anbefales ✨

2 april 2026

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen, Bente! 😊
Så kjekt å høre at den fungerer godt på krøllene dine og gjør stylingen enklere.

Vi trenger ingen Dyson

Vi trenger ingen Dyson. Dette produktet er minst like bra, om ikke bedre!

25 maart 2026

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding, Judith! 😄
Så gøy å høre at du er så fornøyd, det setter vi stor pris på!

Beste hårføner jeg noen gang har hatt

Beste hårføner jeg noen gang har hatt

14 april 2026

Tusen takk for tilbakemeldingen, Grethe! 😊
Så utrolig kjekt å høre at dette er den beste hårføneren du har hatt!

Fornøyd

Fornøyd med produkt og levering 🤗

28 maart 2026

Tusen takk for tilbakemeldingen, Marianne! 😊
Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både produkt og levering.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig god og lett hårføner som tørker…

Veldig god og lett hårføner som tørker håret fortere enn min gamle føner. Synes også håret ikke blir så frizzy. Enkelt å sette på de forskjellige munnstykkene. Kan anbefale denne.

19 maart 2026

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen, Anita! 😊
Så kjekt å høre at du er fornøyd med føneren og opplever mindre frizz – og at munnstykkene er enkle å bruke.

Fantastisk!

Føner håret fort tørt, lett i vekt, enkel å bemanne og håndtere. Koster litt, men kjempefornøyd med kjøpet!

8 april 2026

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen, Lena! 😊
Så kjekt å høre at du er fornøyd med både ytelsen og brukervennligheten.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

AirFlow hårføner.

Kraftig føner som tørker håret raskt og sliter mindre. Lett og holde, men litt i overkant kostbar.

1 april 2026

Tusen takk for tilbakemeldingen, Nina! 😊
Så kjekt å høre at du er fornøyd med både kraften og brukervennligheten.

Vi setter også pris på innspillet ditt rundt pris – det tar vi med oss videre.

Veldig fornøyd

Fikk pakken kjapt og alt jeg bestilte kom samlet. Enkel og grei nettside å bruke. Et ekstra pluss for at dette er en norsk bedrift og at de har kunnskap på hva det norske markedet trenger! Alt i alt, veldig fornøyd!

18 maart 2026

Tusen takk for en så hyggelig tilbakemelding, Marita! 😊
Så kjekt å høre at du er fornøyd med både levering og opplevelsen på nettsiden vår – og ekstra hyggelig at du setter pris på oss som norsk aktør.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kvalitet, service og levering i toppklasse!

Jeg kjøpte en hårføner fra Curli som bursdagsgave til kjæresten min. Etter anbefaling fra en venninne og flere gode anmeldelser falt valget på CURLI AirLuxe og det angrer jeg ikke på!

Først og fremst er nettsiden ryddig og brukervennlig, og bestillingen gikk både smidig og trygt.

Men leveringen var høydepunktet. Jeg bestilte torsdagen før påskeferie og var litt spent på om gaven kom frem i tide da jeg måtte ha den før tirsdag, men allerede mandag hadde jeg pakken. Tre virkedager er imponerende raskt, selv for Oslo! Pakken var også pent pakket, noe som gjorde det ekstra hyggelig å gi den bort (får dessverre ikke lagt ved bilde på trustpilot!).

Føneren er jo en gave så bruken kan jeg uttale meg lite om, men kjæresten ble super happy og er strålende fornøyd. Den virker å være av god kvalitet, gjør jobben som den skal og det lille ekstra.

Alt i alt en veldig god netthandelsopplevelse. Anbefales på det sterkeste – jeg handler gjerne her igjen.

30 maart 2026

Antwoord van CURLI

Tusen takk for en utrolig hyggelig og grundig tilbakemelding, Ola! 😊
Så kjekt å høre at hele opplevelsen – fra bestilling til levering – levde opp til forventningene. Ekstra hyggelig at gaven falt i smak!

Informasjon om produkt stemmer

Informasjon om produkt stemmer. Har aldri før opplevd så effektiv hår-retting. Og jeg er veldig utålmodig og gidder ikke å dele for nøye inn- og fikk rettet det tykke krøllete håret mitt på ultrakort tid! Rettetangen kom dessuten i posten etter to dager, så det var også en positivt overraskende rask levering!

24 maart 2026

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen, Lillian! 😊
Så gøy å høre at rettetangen fungerer så effektivt – spesielt på tykt og krøllete hår! Og ekstra hyggelig at leveringen også var rask.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask levering. Godt produkt.

23 maart 2026

Tusen takk for tilbakemeldingen, Heidi! 😊
Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både levering og produkt.

Veldig fornøyd med kjøpet

Veldig fornøyd med kjøpet! Airluxe 8 gir super fin blowout og har alt tilbehøret en trenger<3

21 maart 2026

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen, Marte! 💛
Så kjekt å høre at du er fornøyd med Airluxe 8 og at du får en så fin blowout med tilbehøret!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er veldig fornøyd med føneren!

Er veldig fornøyd med den lille, kompakte, men kraftige føneren og kan trygt anbefale denne til andre!

17 maart 2026

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen, Ingrid! 😊
Så kjekt å høre at du er fornøyd med føneren og opplever den som både kompakt og kraftig.

Super rettetang

Super rettetang !
Kjøpte også et oppbevaringsetui for å legge tangen i ved reise.
Etui kunne vært litt tykkere kanskje
Ellers helt ok.

24 februari 2026

Tusen takk for tilbakemeldingen, Nina! 😊
Så hyggelig å høre at du er fornøyd med rettetangen.

Takk også for innspillet om etuiet – det tar vi gjerne med oss videre. Veldig nyttig for oss i arbeidet med å forbedre produktene våre!

10/10 hårføner

10/10 hårføner. Den er lett og liten, men kraftig. Den får fram krøllene mine (som jeg ikke visste jeg hadde) veldig bra. Den lange ledningen og lette føneren gjør at jeg kan sitte på baderomsgulvet og se på serie mens jeg føner håret med diffuser:)

16 maart 2026

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding, Julia! 😄
Så gøy å høre at du har oppdaget krøllene dine – og at føneren gjør jobben så bra! Høres ut som en skikkelig hyggelig hårfønings-rutine også 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig fin opplevelse å handle med…

Veldig fin opplevelse å handle med Curly. Kjempefornøyd med både føner og rettetang.

12 maart 2026

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen, Siri! 😊
Så kjekt å høre at du er fornøyd med både opplevelsen og produktene våre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt i alt - veldig fornøyd!

Rask levering. Veldig bra hårføner, minimalt med støy og tørker langt, tykt hår raskt.

17 februari 2026

Antwoord van CURLI

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 😊
Så kjekt å høre at du er fornøyd med både leveringen og hårføneren. Ekstra hyggelig at den fungerer godt på langt og tykt hår!

Inez Curli Kundeservice 🌸

God pris

God pris, rask forsendelse!

5 maart 2026

Tusen takk for tilbakemeldingen, Vanessa! 😊
Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både pris og rask levering.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.