16/06/‘26 Bestelling geplaatst van €6.900 voor een warmtepomp en benodigdheden een maand geleden, wij hebben apart van bevestiging geen antwoord gekregen. Wij hebben gebeld tijdens werkuren, conta... Toon meer
Aanvankelijk was ik een beetje sceptisch, omdat over CVdeals weinig op internet te vinden is. Maar heb nu drie maal bij ze besteld, ze hebben een groot assortiment (zelfs verkorte versie van obscure... Toon meer
Pakket niet geleverd. Contact via telefoon wordt omgeleid naar een ander telefoonnummer een o6 nummer waar je wat kan inspreken. Reactie op niet levering pakket duurt meer dan 4 dagen als het dan ten... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
CVDeals, wij zijn er om mensen te helpen!
Nederland
- cvdeals.nl
Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord
Product niet ontvangen en niet bereikbaar.
Ik probeer CV deals al te bereiken vanaf 18 november! Ze nemen niet op en ook op mijn mails krijg ik geen reactie. Ben al heel lang aan het wachten op mijn order die al betaald is maar tot dusver niet verzonden is.

Verzendkosten worden toch berekend
Verzendkosten worden toch berekend. Vanaf 100 euro zou dit gratis zijn. Telefonisch niet bereikbaar. Afhalen in winkel zou mogelijk moeten zijn maar nergens staat waar dat is. Na overleg, staat er alleen. Maar hoe dan? Heel vaag allemaal.

Antwoord van CVDeals
Ik raad dit bedrijf helemaal niet aan
Ik kocht een thermostaat van dit bedrijf en er ontbrak een onderdeel, waardoor het niet kon worden geïnstalleerd. Ik heb ze gebeld, maar ze namen niet op. Vervolgens heb ik ze veel e-mails gestuurd, maar ze hebben geen oplossing voor mijn probleem gevonden Ik heb een thermostaat van een ander bedrijf gekocht en alles was in orde.

Antwoord van CVDeals
Bij defecte levering goede hulp!
Eerste levering was defect. Echter was 1 mailtje voldoende om een nieuwe levering te krijgen.
Geen kosten berekend, en de volgende dag opgelost.
Goed bezig!
Prijs ineens ongeldig
Daikin buitenunit besteld.
Bleek prijs ineens niet meer geldig.
Beroepen zich op druk/zetfout uit algemene voorwaarden, wat feitelijk onjuist is.
Dat is meer ondernemersrisico, niet tijdig geüpdate prijs.
Order geannuleerd omdat nieuwe aanbod niet scherp was, zelfs niet met extra"korting".
Geen echte CV Deal dus!
Ik heb geen zin in een rechtzaak.
Bestel de unit wel bij een concurrent.
Snel gevonden en snel geleverd
Snel gevonden en snel geleverd. Alleen de verpakking waar het onderdeel in zat vond ik buitensporig groot.
Product was makkelijk te vinden op de…
Product was makkelijk te vinden op de website. Het het product voldoet aan verwachting: goed verpakt, compleet, eenvoudig te monteren.

Antwoord van CVDeals
Snelle en accurate reactie en snelle levering
Op mijn vraag of ¨Binnenwerk TS98 oranje dop Herz"ook past op een 3/4 afsluiter werd snel en accuraat gereageerd. Het binnenwerk was er binnen een week en paste.
Ik zocht een druksensor voor onze…
Ik zocht een druksensor voor onze Daalderop HR Combi 32/80 op leeftijd.
Duidelijke website, veruit de laagste prijs en de volgende dag afgeleverd. Tevens voorrijkosten en monteurskosten bespaard. Hopelijk gaat de CV/boiler nog een poosje mee.
Flexibel en behulpzaam
Voor mijn stadsverwarming aansluiting waren wat specifieke materialen nodig. Zelf eerst een bestelling gedaan, bleek een verkeerde maatvoering en oplossing. Na overleg via e-mail is door cvdeal het e.a. nagevraagd bij danfoss. Resultaat is dat er een ander product gekomen is. Snelle afhandeling, reactie tijden en vriendelijk geholpen.
En bezorgen gaat ook goed in overleg. Als je een product nodig hebt kunnen zij het regelen.
Leverantie was snel en goed goed…
Leverantie was snel en goed verpakt.
Waarom via DPD verzenden ? Heel de dag thuis zijn voor iets dat gewoon via post in de brievenbus kan.
Bestelling was snel geregeld en heb…
Bestelling was snel geregeld en heb deze zelf op kunnen halen op locatie.
Communicatie gaat via de mail en gaat op zich goed.
Zou toch fijn zijn als ook de telefonische bereikbaarheid verbeterd wordt.
Goede service en snelle levering.
Snel geleverd
Snel geleverd. Mijn vraag per werd per e-mail bijna direct beantwoordt. Prima ervaring!
Product werd netjes en snel geleverd.
Betrouwbaar en professioneel bedrijf
Wederom een warmtepomp gekocht bij dit bedrijf met dezelfde service en ondersteuning als in het voorgaande project. Warmtepomp geïnstalleerd afgelopen week en alles draait perfect. Bedrijf communiceert goed en geeft ook advies, en wat heel belangrijk is; als er een probleem is gaan ze door tot het opgelost is. Ik ben zeer tevreden. Betrouwbare leverancier.
Heel hulpvaardige aanpak en snelle…
Heel hulpvaardige aanpak en snelle levering Top
Geweldige service, erg behulpzaam
Ik ben erg blij met de hulp en service die ik heb gekregen van CV Deals, vooral Peter, die er alles aan deed om een artikel naar mij in het VK te verzenden voor iets dat we niet beschikbaar hebben. Het artikel was goed verpakt en beschermd en werkt perfect met mijn Vaillant-ketel. E-mailcommunicatie was eersteklas en ik kon echt niet om een betere ervaring vragen. Ik zou aanraden en opnieuw gebruiken. Bedankt CV Deals!
Na nabezorging helemaal in orden. Vriendelijke communicatie
Begin augustus een bestelling geplaatst. Levering was vlot, maar incompleet. Kan gebeuren. In contact komen was wat lastig, maar na wat mailtjes over en weer is uiteindelijk is alles netjes nabezorgd.
Ventilator besteld en ontvangen op 24…
Ventilator besteld en ontvangen op 24 juni
De volgende dag retour gestuurd omdat het niet dezelfde was als op de foto.
Gebeld en geen gehoor, daarna een mail gestuurd die een week naderhand pas werd beantwoord dat het druk was ivm vakantie enz.. 9 September uiteindelijk mijn geld terug na een boze mail.