16/06/‘26 Bestelling geplaatst van €6.900 voor een warmtepomp en benodigdheden een maand geleden, wij hebben apart van bevestiging geen antwoord gekregen. Wij hebben gebeld tijdens werkuren, conta... Toon meer
Voor mijn stadsverwarming aansluiting waren wat specifieke materialen nodig. Zelf eerst een bestelling gedaan, bleek een verkeerde maatvoering en oplossing. Na overleg via e-mail is door cvdeal het... Toon meer
Pakket niet geleverd. Contact via telefoon wordt omgeleid naar een ander telefoonnummer een o6 nummer waar je wat kan inspreken. Reactie op niet levering pakket duurt meer dan 4 dagen als het dan ten... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
CVDeals, wij zijn er om mensen te helpen!
Nederland
- cvdeals.nl
Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord
Bestelling netjes op tijd/ snel …
Bestelling netjes op tijd/ snel geleverd .
Goede prijs kwaliteit verhouding .
Zal hier de volgende keer weer een order plaatsen.
Verbeter punten :
Bereikbaarheid per telefoon en Mail.
Onder account, status voortgang niet op afgerond zetten wanneer bestelling nog niet is afgeleverd bij de klant .
Goede ervaring met bestelling
Ik schrok een beetje van sommige andere negatieve recenties, maar ik heb een thermostaatknop besteld en die was vrij snel binnen. Dus mijn ervaring met deze winkel is zeer positief.
prima bedrijf
prima bedrijf, komen afspraken na, heb maar voor 1,30 euro besteld en alles is keurig bezorgd

Antwoord van CVDeals
waarschijnlijk het is een nep winkel
waarschijnlijk het is een nep winkel, ik zeg zo omdat ze antwoord geen email en ze verzonden de product niet.
PS: Het is absoluut niet waar dat u mij op 11 februari een e-mail heeft gestuurd, dit is trouwens de eerste e-mail die ik van u heb ontvangen. Ik wacht dus nog steeds op een antwoord met betrekking tot mijn aankoop!

Antwoord van CVDeals
Zeer goed geholpen omdat ik toch wat…
Zeer goed geholpen omdat ik toch wat vragen had over mijn aansluitingen betreffende de radiatoren.
Zeer traag en onbereikbaar
Zeer traag. Verzenden gewoon niet
Onbereikbaar via telefoon, nemen niet op en bandje zegt "stuur email". Op email wordt niet gereageerd. Zeer slechte sevice.
Zeer tevreden
Ik ben erg tevreden over de service die mij geleverd is!
Door eigen ontwetendheid kwam ik er…
Door eigen ontwetendheid kwam ik er niet uit qua productkeuze, maar via de email werd ik prima geholpen. De rest van het proces was voor mij helemaal duidelijk en liep vanzelf.
Ik wist niet wat voor CV ketel ik nodig…
Ik wist niet wat voor CV ketel ik nodig had, maar dankzij de hulp van cvdeals.nl weet ik wat ik het beste kan gebruiken voor mijn energiezuinige woning.
Ook de levering en installatie ging precies zoals ik veracht had. Al met al een super positieve ervaring gehad en ik zou het iedereen aanraden!
slechte klanterservice
Er wordt niet gerageerd op vragen via mail
Verkeerd aanprijzen?
Op de website van cvdaels vond ik een boiler daalderop voor 980,52€ geprijsd. Na contactname om een levering in België af te spreken bleek de boiler ineens meer dan1500€ te kosten ipv de 980,52€...De levering zelf zou op 20€ komen (=normaal) het zou om een misprijzen gaan, een fout van hun IT afdeling..wordt gezegd. Dit lijkt toch eerder op klanten verkeerdelijk lokken.

Antwoord van CVDeals
Scherp geprijsd, snelle levering, goede service
Aanvankelijk was ik een beetje sceptisch, omdat over CVdeals weinig op internet te vinden is. Maar heb nu drie maal bij ze besteld, ze hebben een groot assortiment (zelfs verkorte versie van obscure thermostaatkraan op voorraad!), scherp geprijsd, snelle levering, goed advies (ik wist niet welke knelring ik nodig had, zij wel) en ook mijn retour werd snel afgehandeld!
Aanrader!