Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde brug for 4 stk. helårs kvalitetsdæk til min MG4 Luxury el-bil. Valget faldt på Pirelli Cinturato AllSeason SF2 XL, 3PMSF 215/50 R17 95W og Dæk Drop In hvor kr. 4.024, alt inklusive med levering... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fuld tilfreds med dæk og levering og meget tilfreds med D&G Auto som monterede dækkene på mine hjul. 😊😊😊

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fint med nem hjemmeside, man kan se hvilke dæk der er "På Lager", i mangel af leveringstid. Først efter betaling oplyses at lev.tid er "3 til 8 dage". Efter yderligere 2 dage kommer tracking så, "På... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Til trods for at noget gik galt i betalings processen, blev det afhjulpet prompte af vældig service mindet, dansk talende medarbejder. Good Year sommerdæk, med flest stjerner i FDM test, til markedets... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Super service 👍

Super super service når man ringer ang. spørgsmål, hurtig levering. Bestilte dæk til min 4x4 og efterfølgende til min kærestes bil. Kan klart anbefale Dæk Drop In, og vil kun handle der fremover 😃👍

13 november 2023
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

En rigtig god handelsoolevelse

Produkt og kvalitet svarer til forventningen. God kundeservice. Er hurtige til at svare på henvendelser, og det er nemt at komme i kontakt.
Ville gerne have modtaget en tracking kode, så havde jeg selv fuldt min forsendelse i stedet for at forstyrre virksomheden.

31 oktober 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemme at komme i kontakt med

Har købt sommerdæk før, og det skete helt gnidningsløst. Har netop bestilt vinterdæk. De havde dem ikke med den rette hastighedskode. Ringede og fik i stedet andre med rabat.
Bestilte mandag og fulgte i dag op på bestilling, da jeg skal til Sverige, hvor vinterdæk er påbudt. Telefonen blev ikke taget i første omgang, men mindre end 5 minutter efter blev jeg ringet op og fik bekræftet, at de var afsendt.
Så modsat andre udenlandsk baserede dækfirmaer, er det ingen problem at komme i kontakt med deres kundeservice. Tak Alan

8 november 2023

Top karakter

Hurtig levering, dæk under 1 år gammel og kundeservice med professionelle svar på alle spørgsmål jeg havde.

25 oktober 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dyrt at returnere

Ringede ind for at annullere en ordre, som ikke var overlevet til logistikvirksomheden endnu - det kunne ikke lade sig gøre. Returnering er også vanskeligt: Dæk Drop In reklamerer med udvidet returret (30 dage), men man skal som kunde selv skal afholde ALLE udgifterne til returnering. Eftersom ordren skal returneres til et lager i udlandet, er det hverken billigt eller nemt, og Dæk Drop In tager selv 315 kroner per dæk (!) for at arrangere en afhentning. Det kan anbefales at købe dæk i en fysisk butik en anden gang, så returnering og reklamation er lettere.

Tilføjelse: Tak for svaret. Det ændrer ikke på, at det er utroligt dyre returomkostninger, hvilket er et resultat af jeres forretningsmodel (dropshipping fra udlandet). Jeres betingelser er i øvrigt særligt specifikke: der står blot, at man selv skal afholde udgifterne og kontakte jer for at arrangere returneringen, men de konkrete beløb er ikke nævnt.

6 november 2023
Logo Dæk Drop In

Antwoord van Dæk Drop In

Hej Anton,
Vi oplyser alt det både før og efter dit køb. Det står tydeligt under vores retur og reklamations ret. Prisen dækker vores udgifter til vores logistikpartnere som er hovedparten af udgiften, en lille del går til vores egen håndtering af ordren. Du er også som forklaret over telefonen også velkommen på egen regning af sende dem tilbage til vores lager uden merberegning fra vores logistikpartnere.
Tilføjelse: Det hele er beskrevet under "Retur & reklamations ret"

Beklager hvis det ikke har været tydeligt nok.

Dæk Drop In teamet

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Fint men...

Fin leveringstid, pris og informationsniveau. Dæk Drop In viste sig imidlertid ikke at have den anførte aftale med den lokale dækvirksomhed, som dækkene blev leveret til. Det trækker ned i vurderingen, da jeg ikke mener, at det er ordentligt.

20 oktober 2023
Logo Dæk Drop In

Antwoord van Dæk Drop In

Hej Niels-Peter,
Der var desværre sket en fejl. Vi har efterfølgende efter din henvendelse fjernet dem fra vores liste. Vi beklager meget ulejligheden og vil opdatere vores monteringsliste bedre fremover efter denne hændelse.

Dæk Drop In teamet

Har købt dæk 2 gange

Har købt dæk 2 gange. Første gang blev de leveret efter 3 dage. Anden gang gik der 8 hverdage men jeg fik en mail om at de var lidt forsinket. Alt i alt har det været en god oplevelse og jeg handler der gerne igen.

25 september 2023

Lees meer over geverifieerde reviews.