Dailyhealthshop Reviews

1,4

Stel oplichters zijn het! Ooit eens een partij kruiden besteld vanwege de lage prijs. De helft kwam niet eens aan onder het mom van nalevering. Nalevering dus nooit gezien. Ten eerste klopt het juridi... Toon meer

Bestelling geplaatst 29-09-2018. "levering met inachtneming van de daartoe strekkende wettelijke bepalingen (doorgaans binnen 5 werkdagen)" Niets ontvangen. Gebeld 10-10-2018 maar je krijg n... Toon meer

1,5 jaar geleden iets besteld met achteraf betalen. Nooit een herinnering gehad. Ik weet niet eens meer of ik inderdaad niet betaald heb. Dat is in ieder geval totaal niet mijn gewoonte. Nu krijg... Toon meer

1. Beauty en welzijn

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

veeldierenvoordeel.nl is leverancier van producten die een gezonde voeding en leefstijl ondersteunen. Omdat er gewoon niet genoeg uren in een dag zitten om aan al onze goede voornemens gehoor te geven. En omdat we daar niet altijd energie voor, of zin i...

Zeer slecht

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

super tevreden

Na alle verhalen gelezen te hebben was ik erg bezorgd ,nou echt niet nodig ik had binnen 3 dagen keurig mijn vlierbessensap binnen ,en kon achteraf betalen,netjes via de mail bericht dat het ws verzonden en een track en trace

26 januari 2019

Zeer slecht

Zeer slecht, advies is hier NIET kopen. Bestelling wordt na betaling niet uitgeleverd en ze zijn niet bereikbaar en reageren niet op mail.

24 januari 2019

Dit bedrijf doet aan fraude

Dit bedrijf doet aan fraude

Dit bedrijf doet aan oplichterij. Op 3 januari 2019 heb ik een product besteld en meteen betaald. Maar nog niet ontvangen. Ik heb al een aantal keer geprobeerd om contact op te nemen met de klantenservice, helaas zonder succes. Ook op e-mails
reageren ze niet!!!

17 januari 2019

Gelijk oversteken, wel zo veilig! Goede producten voor een bodemprijs.

Op 10 december 2018 heb ik bij Dailyhealthshop middels een e-mail 4 artikelen besteld en gevraagd of ik deze op hun kantoor in Leusden mocht komen ophalen en contant betalen. Renate reageerde al snel per e-mail en gaf aan dat dit prima was. De volgende dag heb ik de artikelen op hun kantoor in Leusden opgehaald. Renate had de deugdelijk verpakte artikelen al voor mij klaar staan en zei dat ik het geld ook later naar hen mocht overmaken als ik dat wilde (wat ik erg vriendelijk van haar vond en een blijk van vertrouwen), maar ik had gepast contant geld meegenomen en heb meteen aan haar betaald. Op deze manier kon ik zonder risico de gewenste producten tegen een lage prijs aanschaffen (ik kon deze nergens goedkoper vinden).

13 december 2018

Onbetrouwbaar en onbereikbaar

Besteld en week geleden niks ontvangen na een week toen gebeld waarin een standaard bericht werd me gedeeld dat er een technische storing is dat men maar beter kan mailen, dat gedaan maar not reactie gekregen. Ook nooit een track en tracé of andere dergelijke bezorgings informatie ontvangen.

9 december 2018

Geen geld teruggekregen na annuleren bestelling

Producten besteld ter waarde van 106 euro. Geen bevestiging gehad per mail. Gebeld, geen reactie. Op hun site staat dat ze wegens een technische storing slecht bereikbaar zijn maar ze zijn gewoon nooit bereikbaar.Uiteindelijk ben ik teruggebeld maar omdat ik veel slechte ervaringen las op internet bestelling geannuleerd. Tot op heden geen geld teruggekregen ondanks meerdere mails. Tevens aangifte gedaan bij de politie. Advies: koop hier niet.

28 november 2018

Super ervaringen

Super ervaringen. Weet niet waarom ieder anders ervaringen hier zo slecht zijn maar meerdere keren besteld, vaak de goedkoopste producten die te vinden zijn online, en altijd bestellingen netjes afgehandeld en fijn en net contact, ook toen er eens wat flesjes gesneuveld waren doordat het pakket hardhandig was behandeld bij de post (waarschijnlijk) werden deze gratis nagezonden. Soms duurt het leveren en/of contact iets langer dan bij andere webshops maar daar heb ik, zeker gezien de prijs, geen moeite mee.

20 november 2018

goede service van Dailyhealthshop.nl

bestelling gedaan op 23-10-2018 nadat de levertijd was verstreken mailtje gestuurd , dag erna antwoord gekregen met de mededeling dat het product niet in voorraad was maar dat ze dat zo vlug mogelijk zouden oplossen . en jawel twee dagen later bericht ontvangen dat het was verstuurd naar postNL en vandaag ontvangen prima service en bedankt voor de goede communicatie

Blomme O. Oostende

2 november 2018

Oplichtingspraktijken

Bestelling geplaatst 29-09-2018.
Niets ontvangen.
Gebeld 10-10-2018 maar je krijg niemand aan de lijn.
Dan maar een email gestuurd; Geen antwoord.

Volgens mij zijn het oplichters.
Veel slechte verhalen van op internet / Tros Radar.
Heeft op hetzelfde adres meerdere bedrijven.
LET OP!

11 oktober 2018

Goedkoop maar langzaam en onduidelijk bestel process

Net als vele anderen reviewers voor mij hebben aangegeven verloopt de bestelling tergend langzaam zonder opgave van reden vanuit de webshop zelf. Hier zul je helaas dan ook zelf achteraan moeten gaan.
Wij wachten inmiddels al om en nabij de 2 weken op een product dat niet op voorraad bleek en bijbesteld moest worden. Klinkt in eerste instantie begrijpelijk (al is 2 weken wel erg lang) maar licht de klant hier dan in ieder geval over in, dan wel via voorraad indicatie op de webshop zelf.

Kortom: Je bent misschien wat goedkoper uit maar de kans is groot dat je onduidelijk lang op je bestelling zal moeten wachten.
Volgende keer gewoon maar weer iets meer uitgeven.

Dan nog wel een positieve noot; een deel van de bestelling hebben wij wel eerder mogen ontvangen. Hierbij zat ook een kaartje met daarop hun excuses voor het ongemak.

11 oktober 2018

Geen zonnebrand, ook geen geld terug

Heb half juli zonnebrand besteld, niet geleverd. Na anderhalve week een mail zonnebrand was niet leverbaar, geld wordt teruggestort.
2 mails verder met nul reactie en ook mijn 56,00 nog niet gezien!
Zorg dat je je afspraken nakomt Daily health shop en reageer op mails.
Ik bestel hier nooit meer wat

11 september 2018

Ik bestel nooit meer iets bij de Dailyhealthshop

Hier ook een slechte ervaring, weliswaar met goede afloop maar wel pas nadat ik na 2 weken wachten en niets horen een mail had gestuurd (ik had namelijk alle slechte ervaringen op deze site toen pas gelezen) dat ik er publiekelijk werk van zou maken als er niet geleverd zou worden en ik aangifte zou doen bij de politie. Toen kreeg ik gelijk een mail met de reactie dat ik een mail had moeten krijgen omdat het niet op voorraad was etc.. , dat heb ik op deze site ook al vaker gelezen. Twee dagen later had ik het in huis. Maar ik bestel nooit meer iets bij de Dailyhealth(hell)shop.

3 september 2018

Half juli tekenspul voor de hond…

Half juli tekenspul voor de hond besteld vanwege de prijs en omdat het binnen 5 werkdagen leverbaar zou zijn. Na 2 weken nog steeds niets gehoord en zelf contact met hen moeten opnemen via e-mail. De dag erna kreeg ik bericht dat spul niet op voorraad was en pas half september leverbaar was. Ik had hier een mail over moeten ontvangen maar ze zagen na mijn reactie pas dat er iets niet goed was gegaan! Daarna de vraag of ik daar op wilde wachten. Mijn reactie terug dat dat te laat was en ik graag mijn geld terug had en hoopte op een spoedige afhandeling werd niet beantwoord. Na 3 weken gewacht te hebben op mijn nog steeds niet ontvangen geld zelf maar weer contact opgenomen.
Gemeld dat ik het vervelend vond dat ik elke keer zelf moet reageren op hun fouten en het niet netjes is dat ik nog steeds mijn geld niet terug heb. Daar kwam eindelijk reactie op: excuses u order is in naleveren blijven staan en uw aankoopbedrag is terug gestort. Dat was hun enige reactie na al hun fouten en 3x zelf contact met hen moeten opnemen om duidelijkheid te krijgen.Nu eindelijk na 6 weken mijn geld terug.

29 augustus 2018