Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

KÖP INTE HÄRIFRÅN!! BLUFFÖRETAG! Köpte en dalahäst i juli (2025) för att ge bort i augusti. Har fortfarande inte fått den eller pengarna tillbaka. Har varit i kontakt med företaget via flertalet m... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Det är rejäla och fina påslakan som jag köpt. Jag är väldigt besviken att jag inte fått feedback på när jag skulle få dem. Ville ha dem till mitt barnbarns födelsedag i början på september fick dem... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb och korrekt leverans! Jag behövde snabbt få ett par presenter att ta med till släkten utomlands, så jag mailade för att kolla vad som fanns i lager. Fick kontakt samma dag, och dagen efter, på f... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skriver här igen efter ännu längre väntan från Dalarna design på en order som skulle vara en bebispresent i juni 2025. Vi är nu inne i 2026. Mejl efter mejl ignorerats, så till slut skrev jag negativa... Toon meer

Bedrijfsgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 59% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Undvik!

Beställde två varor. Efter ca en månad sedan beställning och betalning skrev jag och undrade vad som hänt och fick svaret att den ena varan precis kommit in (ett seriöst företag hade förstås meddelat direkt efter bestälning om en vara var restnoterad) samt att den andra skulle skickas separat. Det har nu gått ytterligare en månad. Jag har skrivit ett par gånger samt bett att få tillbaka mina pengar men inte fått svar.

Dessbättre rör det sig inte om någon stor summa men deras beteende visar att de inte har koll på hur en nätbutik ska fungera. Man undrar ju hur många som blivit blåsta på sina pengar.

22 maart 2025

Hej G M!
Uppdatera oss gärna om vem du är här eller via mejl direkt till oss, vi försöker söka men känner inte igen detta och kan inte heller hitta det när vi söker det i vår order/mail hantering...
Får beklaga om det falerat där med del/leverans till dig. Dock ser jag inte här vem du är kund/ordernummer så om möjligt mejla oss gärna nu omgående så ska vi direkt hantera detta givetvis.

Fina kaffemuggar

Bra reklam saker för vårt Dalarna

27 april 2025

Antwoord van dalarnadesign.se

Toppen Christer att du gillade kaffemuggarna, med hopp om många trevliga fikastunder och mycket njutning!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Paid for order but never got the item

Placed an order to be picked up in their store, after a month I contacted them about it and got an answer that it was delayed. Waited and waited, nothing happened. Then their store closed and they went online only. Sent them an email that I wanted my money back, never heard back from them. It's now been close to a year since I made my order. They pretty much stole my money since they never sent item that was ordered nor did they refund me.
Don't bother with this company, unreliable.

Edit:
Reply from dalarnadesign.se
Dont know who you are we are still open so any misunderstanding just send us mail and we will handle it directly😊🙏

-So you're telling me that your physical store in Falun is stil open? I don't think so. That was the store I was suppose to pick up my order at, and you've shut it down. Even if you have a physical store in a different town you should've contacted me and asked if it was okay to change the order to be delivered to mailbox.
I will never contact you again. There was no misunderstanding, you failed at your job to provide service to a paying customer, lied to my face and ignored my request for a refund.
I've been a very patient customer, but also a customer you'll never see again and one who will never recommend you to anyone else.
Don't bother to reply to this post. We're done.

18 mei 2024

Antwoord van dalarnadesign.se

Can you please send us a mail to info@dalarnadesign.se with your ordernummer/name so we can see what happend with your order and case. We are still located in Falun but moved to another adress so welcome to us!

Nu är det den 28 maj

Nu är det den 28 maj. Beställde en kåsa i februari, var klantig nog att betala direkt. Sen har det inte hänt någonting!! Bara en massa ursäkter vid förfrågan. Har bett om pengar tillbaka men dom har inte svarat på det.
Synd att det inte finns minusstjärnor.🤬🤬🤬

14 februari 2025

Hej Nina!
Förstår om du är otålig på din leverans. Hoppas dock vi varit tydliga och uppdaterat dig med att det var en produkt som har varit slut i lager och att du får information kring status kring din leverans å att du sedan blir riktigt nöjd med produkten när den kommer till dig.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Sen order

Såg ingenstans att min order skulle bli sen så mailade och frågade och fick ett ganska otrevligt svar tillbaka att den var sen och kanske hade sett det när jag gjorde min beställning.

Hej Caroline!
Beklagar verkligen om du kände att du fick ett sådant bemötande. Kanske vi som var otydliga där i produkten om när dessa sandaler skulle finnas färdiga för leverans.
Men hoppas nu att du blev nöjd med dem och får mycket glädje av dem.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

5 månader och ett antal tf-samtal med…

5 månader och ett antal tf-samtal med ett otal bortförklaringar, innan beställd kniv äntligen dök upp.
Utlovad kompensation uteblev.

Hade jag kunnat ge 5 minus hade jag gladligen gjort det.

11 april 2025

Hej Rolf!
Beklagar givetvis att det strulade till sig kring din produkt och leveransen, med hopp om att du nu blev riktigt nöjd med den.
Å jo vi brukar avvakta leveransen där och sedan stämma av med kunden kring kompensation så det hörs vi vidare om, med hopp om att du kanske ger oss något + i kanten, trots allt!
Allt gott så länge!

Dalahäst tofflor

Mycket fina tofflor lite små i storlek annars super fina ett måste för alla dalkullor och masar.

Antwoord van dalarnadesign.se

Toppen att du gillade dem, ja visst är de fina!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Tofflor med Dalahästar

Fina sköna tofflor med Dalahästar
men lång leveranstid

Antwoord van dalarnadesign.se

Toppen Eleonor att du blev så nöjd med dem, å ja vi fick vänta lite extra på att få in denna nyhet med extra skönt nu när vi kan leverera ut dem till alla kunder.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans, snygg och stilren design. Prisvärt.

22 april 2025

Antwoord van dalarnadesign.se

Tack Lena-Maria för att du delar med dig av ditt omdöme kring produkter och den snabba leveransen.

Ingen leverans

Hej

La en order i 9 december och har ännu inte fått vare sig produkter eller svar på mail eller telefonsamtal. Ordernummer 253683207

24 april 2025

Antwoord van dalarnadesign.se

Ser din order där som jag också ser att vi har haft dialog om via mejl/telefon så vi uppdaterar dig där kring din försenade leverans.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ytterligare en månad har gått

Ytterligare en månad har gått, ni har inte mailat mig som lovat, ej heller har jag fått pengar tillbaka. Vad är detta? En uttröttningsmetod? Min order 252197207 lades i november 2024.
Marie-Louise

22 april 2025

Hej Marie-Louise!
Ser att vi har kontakt där kring denna order men den ligger på bevakning tills dessa brickor kommer in i lager igen. Hör gärna av dig till oss om du önskar fortsatt vänta, alternativt makulera/byta till annan motsvarande produkt.

Lång leveranstid

Lång leveranstid. Vid mailkonversation uppgav man att det var lång leveranstid på muggarna sedan skyllde man på att det var mycket att göra men att muggen var graverad och att den skulle levereras inom en vecka. Veckan gick ingen mugg kom. Efter mycket om och men kom muggen. Den var inte graverad man hade använt sig av något tryck som hade ett helt annat typsnitt än det utlovade på bilden i annonsen. Trycket hade redan börjat lossna när muggen kom. Jag försökte få tillbaka pengarna i ett tidigt skede men det gick ej.

4 april 2025

Antwoord van dalarnadesign.se

Såg att vi hade gjort gravyren på din mugg i ett annat typsnitt, det vi har använt på "Mas och Kulla" var lite special till en kund, men kan givetvis användas även till andra.
Bra att du uppmärksammade oss på detta vi ska förtydliga detta i produkten vid beställning vilka typsnitt och hur texten på muggarna ser ut.

Motivet på muggen är inget "tryck" utan gjort i lasergravyr och går inte bort, går bra att diska i maskinen också.

Vi hör av oss till dig så ska vi stämma av detta om vi ska ta fram en ny produkt eller om du vill göra en retur.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb och bra service/leverans.

Snabb och bra service/leverans.

15 april 2025

Antwoord van dalarnadesign.se

Tack Margareta för att du delar med dig av din upplevelse och att du blev så nöjd med både vår kundservice och en snabb och bra leverans.
Hoppas få se dig hos oss snart igen!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tog en månad att få min beställning

Tog en månad att få min beställning.
Otroligt svårt att få svar när jag skickat flera e-postmeddelanden för att efterlysa min beställning.
När den väl kom var allt jag beställt i en enda röra i paketet, inget var direkt skadat, men ihopknölat, kantstött osv.
Inte så roligt när man ska ge bort det i present.

10 april 2025

Antwoord van dalarnadesign.se

Beklagar givetvis om det blev en fördröjning i leveransen. Angående paketeringen är det svårt att veta hur fraktbolagen i alla lägen hanterar paketen, men skönt ändå att ingenting blev skadat. Hör av dig om det är något annat vi kan göra så löser vi givetvis det.

Håller ej leveranstid.

Beställde i god tid (ca 3 veckor innan) en dalahäst som skulle textas inför ett dop.
Vi fick hästen 4 veckor för sent efter många mejl och märkliga bortförklaringar från Dalarnadesign.
Trist som f*n!

9 april 2025

Hej Johnny!
Ja vi beklagar verkligen att vi inte lyckades hålla leveranstiden där till dig. Hoppas dock ni blev nöjda med produkten och att vi kan uppdatera er med någon kompensation för detta.
Allt gott så länge!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.