Bestelling van thermisch ondergoed gedaan. Maar de hemdjes waren niet wat ik wilde. Ik ging het pakket terugsturen, maar moest dit volledig zelf betalen. Verpakking in vrij ruim karton, dus kostte me... Toon meer
De website of liever de webshop is niet goed opgebouwd. Je hebt geen filtermogelijkheden, de google browser werkt niet (wel met firefox), het duurt 1 week vooraleer uw produkt geleverd is. Als je wi... Toon meer
Over Damart BE
Marque internationale connue et reconnue depuis 1953, Damart propose à ses clients une mode stylée, fashion et facile à porter. Damart s’impose aujourd’hui comme la marque incontournable destinée aux femmes qui souhaitent porter des vêtements adaptés à leur morphologie. A travers ses gammes de produits, Damart propose des collections de tous les instants : de jour comme de nuit, du matin au soir, d’un style casual à une silhouette plus city. Les ingénieurs Damart poursuivent constamment leurs recherches en croisant l’expertise morphologique et l’innovation technologique. Leur collaboration étroite avec le bureau de style international et des experts du design textile permettent à Damart de conjuguer style et bien-être. www.damart.be
Shopping facile chez Damart !
• 58 magasins à votre disposition
• Toutes nos collections 24/7 sur www.damart.be
• Click & Collect : je réserve en ligne, je retire en boutique !
• Les retours gratuits en magasin
--------------------
Damart is een internationaal gekend en erkend merk sinds 1953. Het biedt zijn klanten stijlvolle, modebewuste kledij met een hoog draagcomfort. Damart profileert zich als het onmisbare merk voor de vrouw die kleding wil dragen aangepast aan haar lichaamsbouw. Aan de hand van verschillende productlijnen biedt Damart collecties aan voor elk moment: zowel overdag als 's nachts, van een casual stijl tot een meer stedelijke look. De ingenieurs van Damart blijven voortdurend onderzoek voeren, waarbij ze de expertise op vlak van lichaamsbouw kruisen met technologische innovaties. Hun nauwe samenwerking met het internationale stijlbureau en experts op vlak van textieldesign stellen Damart in staat om stijl en welzijn te combineren. www.damart.be
Vlot shoppen bij Damart!
• 58 winkels te uwer beschikking
• Al onze collecties zijn 24/7 beschikbaar op www.damart.be
• Click & Collect: reserveer online en haal op in de winkel!
• Gratis retours in de winkel
• En een klantendienst die altijd voor u klaar staat
23 rue de la Barrière de Fer, 7711, Dottignies, België
- 056 48 30 42 (FR) 056 48 30 43 (NL)
- caroline@damart.com
- damart.be
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Telefonische bestellingen
Ik heb in 1 week tijd driemaal geprobeerd damart te bellen om een bestelling te plaatsen per telefoon. Niemand neemt daar blijkbaar de telefoon op. Je moet nochtans aangeven dat het is om een bestelling te plaatsen. Onbegrijpelijk! Welk nut heeft het om een telefoonnummer door te geven als er nooit opgenomen wordt.
bezigheidstherapie voor de postbode
Ik refereer naar mijn vorige mail van levering van onbestelde goederen door mij. Met het ticket dat Damart mij gestuurd heeft op 19/12 ben ik dus naar het postkantoor geweest. Vandaag stond de postbode met datzelfde pakje voor de deur. Ze zijn zelfs niet in staat om het verschil te zien tussen een verzendingsetiket en een retourtiket. Vandaag heb ik dus dat pakket geweigerd. Is dat hun manier om zaken te doen. Ik heb dus mijn belgeschiedenis doorgestuurd, geen enkel 056 nummer in die periode.....maar die buigen niet, ook al weten ze dat ze fout zijn.Op 19/12 heb ik gevraagd mijn account te verwijderen, tot op deze geen antwoord gehad. Vandaag krijg ik mail met 4 bijlages...de eerste twee om te bewijzen dat ik niet gebeld heb..de derde met het etiquette van terug sturen waarbij de postbode weer met zelfde pakket aan de deur stond. En de vierde bijlage ...niet te openen...dubieus als ze zijn .. hebben nooit de moeite genomen om te kijken waar het probleem zat ..account geannuleerd op 24/12 ...mooiste kerstcadeau ooit ...zal nooit nog iets bestellen bij deze dubieuze firma
Vandaag 9/1 derde aanmaning in mijn bus niettegenstaande ik bewijs heb van terugzending van pakket en ontvangst er van ..waarmee zijn die bezig ...verontschuldigingen....daar wacht ik nog op
Zoals ik veel mensen zie in de reviews, ze spotten gewoon met je ....en qua antwoord....nihil .... dubieuze firma....mensen let op...
Damart Olen: Nathalie is topper
Ik ging vrijdag naar Damart Olen. Ik kocht enkele stukken. Bij thuiskomst zag ik op digitaal,ticket dat de korting van 25% niet verrekend werd. Ik nam telefonisch contact en kreeg Nathalie aan de lijn. Ik legde mijn probleem uit en zij is die avond het teveel betaalde bedrag bij me thuis komen brengen na haar werkuren. Het was wel op weg naar huis maar ze moest het toch maar doen.
Slechte service en spottend gedrag
Ik ging naar de winkel in Dottignies, daar is er een verkoopster (met een paardenstaart) die geen enkel woord nederlands kan,….
Een oudere dame vroeg uitleg in het nederlands over de actie 3+1 gratis of 25 % korting en de verkoopster begreep haar niet, dus zei ze met een “air” en “spottend”, je ne vous comprends pas madame en ze deed gewoon verder met ons die aan de kassa stonden en die gelukkig wel perfect tweetalig zijn, dus de klante stond daar wachtende op een antwoord,…
Ik heb dan de vertaling gedaan naar de verkoopster toe maar die had niet veel tijd om een degelijk antwoord te geven (het was 18u20) en ze zei gewoon dat de computer wel ging uitrekenen wat het interessants was voor haar, dus ik vertaalde weer naar de klante toe die een heel grote bestelling meehad en die toch meer uitleg wou. Je kon op het gezicht van de verkoopster aflezen dat de klante niet te veel moest zagen en steeds met een grijns op haar gezicht. De klante nog uitlachen op de koop toe. Dit vind ik echt niet kunnen!!!
J’espère que vous allez comprendre mon review, sinon dites-le moi et je vous traduirai. 😂
Kortingen alleen met bon uit catalogus
Waarom alleen korting met bon uit catalogus bij aankoop in een winkel, ik krijg geen catalogus thuis dus geen korting terwijl ik er toch een klantenkaart heb begrijpen wie begrijpen kan...
Heel miste rede over de mogelijkheden bij levering
Ik ben heel mis tevreden over de bestelling. Ik wilde mijn pakje bij mijn kleindochter laten leveren en de factuur bij mij, maar dat is niet mogelijk! Ik heb ook telefonisch moeten bestellen, want op de site aanvaardden ze mijn e-mailadres en wachtwoord niet, al waren die beiden correct. Heb wel zes keer geprobeerd. Toen pas naar het telefoonnummer gebeld, waar er zoveel achtergrondlawaai was dat je, net als de telefoniste, amper begreep wat er gezegd werd. Ware het niet dat mijn kleindochter het pakje echt asap nodig heeft, of ik brak mijn bestelling af. Zal nu zelf het pakje ontvangen en het dan doorsturen naar haar. Wat een toestanden! Leven nog in de 19de eeuw!
BEDROG
Om heel eerlijk te zijn deed ik een bestelling omdat ik mijn gratis geschenk, een prachtige lichtbeige vest in zachttricot met reliefkabels graag wou.
De telefoniste zei me dat lichtbeige niet meer voorradig was en zei dat het vervangen was door okerrood.
Maar wat ik kreeg was iets totaal anders: een dun effen fleecevestje wat ook nog slecht is voor het milieu.
Ik voel me echt bedrogen en koop nooit meer bij Damart.
Damart Lochriti
Vandaag in de winkel in Lochristi geshopt,mijn vrouw had recht op een gratis jas en 30% korting. De jassen hadden ze niet meer in de meest courante maten,dus niks. Voor de korting had mijn vrouw nagelaten haar bon te tonen en kon er naar fluiten helaas.
Telefonisch heel vriendelijk onthaal
Telefonisch heel vriendelijk onthaal ! besteld , vrij vlotte en stipte aflevering . Helemaal tevreden !
Amai
Amai, top verkoopster damart Kuurne van de lingerie. Haar naam gevraagd was Ann D.
Niets was haar teveel om me te helpen en zo vriendelijke dame. Toppie!!!
Ik wil een recensie schrijven op de…ervaring
Ik wil een recensie schrijven op de Damart-website. Ze denken dat ze erg slim zijn – ze trainen hun werknemers om klanten alles op te dringen, vertellen allerlei verhalen zodat oudere dames maar blijven kopen. Ze glimlachen, maar achter die glimlach zit geen oprechtheid – alleen verkoopcijfers tellen.
Mensen, koop niet alles in één keer! Hoe minder je koopt, hoe meer jij baas blijft over je eigen inkomen, niet Damart. Ze geven je allerlei promoties, alleen maar zodat je terugkomt.
Wat betreft de werksfeer: ik ben dankbaar dat ik een kans kreeg om iets te leren. Er waren een paar collega’s met wie ik hopelijk contact zal blijven houden. Maar er was één echt hysterisch persoon die niet wist hoe met personeel om te gaan – ze schreeuwt alleen maar, eist alles en luistert niet naar de behoeften van de werknemers. Je moet je privéleven vergeten en alles opzij zetten.
Het loon is laag en je moet enorm je best doen, zonder enige extra vergoeding. Als je probeert slim over te komen, word je eruit gegooid. Je moet ‘dom’ zijn om daar te werken – je kunt jezelf niet zijn. Je moet altijd zeggen wat zij willen horen.
Denk goed na voordat je daar gaat werken – het is je tijd niet waard. Ze gebruiken je en gooien je daarna weg.
Paspoort/ID vragen
Op zich heeft Damart voortreffelijke kledij.
Maar aan de kassa moet ik verbaal mijn ongenoegen uiten als ze mijn paspoort vragen en bij mijn weigering dan nog eens druk zetten voor hetgeen ik 'misloop'.
Dat moet gedaan zijn met een paspoort te vragen (aanmatiging openbaar ambt). Overal waar ze dit durven vragen, krijgen ze van mij een uitbrander.
Damart staat NIET op de lijst van instellingen die ons paspoort MOGEN vragen en wij niet kunnen weigeren zonder de gevolgen te moeten dragen.
Stop daarmee, Damart gaat zijn boekje te buiten !
Stop daarmee om klanten hiermee lastig te vallen !
Klanten: ken uw rechten !
Vorige week bezoek gebracht in damart…
Vorige week bezoek gebracht in damart Eeklo,topservice!!!Mij ma had in damart Gent ern pyjama gezien en vroeg aan de verkoopster die daar al lang werkt om die te bestellen,was niet mogelijk en deed niets van moeite ervan.Ikzelf ben dan eens naar Eeklo geweest om te kijken of de pyjama daar aanwezig was,helaas niet maar toch heeft de verkoopster Isabel tich de moeite gedaan om hem te bestellen,wat ook is gelukt.Mijn ma supergelukkig dat ze vroeg om nog één te bestellen.Ook dat is gelukt.Wil langs deze weg Isabel nog eens bedanken,topverkoopster,niets is haar teveelXxx
Slaapkledij gekocht
Slaapkledij gekocht. Zag er heel goed uit. Na een eerste koude was om de chemicaliën eruit te krijgen minstens 20 procent gekrompen en totaal uit de vorm. Minderwaardige kwaliteit. Af te raden!
Ongelofelijk en toch waar!!!
Blouse die nog in voorraad was op 20 december in een vriendelijk telefonisch gesprek besteld via klantendienst met betaling via overschrijving. Binnen de 5 dagen zou het pakje in het afhaalpunt van bpost te Duffel,mijn woonplaats toekomen. En inderdaad van bpost mail gekregen dat het pakje van 327 gr. kon opgehaald in een afhaalpunt maar te Brussel.???? Damart had het pakje geadresseerd op een naamgenoot van mij wonende te Brussel. Teruggebeld naar Damart klantendienst om dit te melden en ze beloofden mij het nodige te doen. Na een week wachten geen nieuws van Damart. Heb zelf gebeld naar het afhaalpunt te Brussel waar het pakje nog steeds lag en die moesten het volgens de procedure terugsturen naar de afzender, Damart dus. Nogmaals teruggebeld naar Damart klantendienst en ze zouden het pakje opnieuw versturen maar dan naar mijn thuisadres. Vandaag 20 januari is het pakje thuis toegekomen en ongelofelijk nu...enkel met het geschenkje van de voordeelcode maar zonder de blouse. Na de mail van bpost nog eens gelezen te hebben zag ik dat het pakje nu slechts 100gr.woog. De leveringsbon vermeld dat de blouse uitgeput is. Mijn conclusie is dat Damart het pakje van 327gr...met blouse toch terug gekregen heeft na de eerst verkeerde verzending en hebben na de terugzending van bpost mijn bestelde blouse er gewoon uitgehaald....mogelijk om die aan iemand anders te verkopen??.. en om mij te sussen enkel het geschenkje van 100gr. van de voordeelcode op mijn thuisadres hebben laten leveren. Het ging bij mij niet om het geschenkje te doen, ik had liever de blouse ontvangen zonder het geschenkje v/d voordeelcode.
Ik ben echt kwaad
Besteld op website
Besteld op website. Levering zogezegd 5 dagen. Ben al dubbel zo lang aan het wachten. Betaald, maar zogezegd blanco bestelling? Mails gestuurd... klachtenformulier ingevuld... geen reactie van Damart. Zéker geen aanrader! Hoop mijn pakketje ooit nog te zien...
Damart Waregem .
Damart Waregem .
Onvriendelijk personeel
Niet voor herhaling vatbaar
1 woord onbeschoft !!!!!
gratis artikel is onverantwoord
gratis artikel is onverantwoord :
100%gerecycleerd polyester made in China
BIJ HET WASSEN KOMEN PLASTIC MICROVEZELS VRIJ IN HET MILIEU.
Een vergiftigd geschenk .
Geef dan in de plaats wat korting ofzo...
Steunkousen en boxershorts
Steunkousen en boxershorts besteld die ik reeds vele jaren koop, altijd zeer tevreden geweest. Helaas de laatste 2 aankopen duidelijke kwaliteitsvermindering steunkousen zakken af laat staan steun geven en boxershorts 2x zo dun of vroeger goedkopere stof. Maar beide producten zijn wel duurder geworden. Nu klachtenmail gestuurd en wachten vooral geduldig af!
Middeleeuwse firma
Ik bestelde online op 5/1/24 2 identieke pyama's die "beschikbaar" waren. Ik ontving een brief gedateerd 8/1 om te melden dat de artikelen jammer genoeg momenteel niet voorradig waren. Er stond bij 2 weken. Op 19/1 gebeld naar de klantendienst. In sukkelachtig Nederlands zei men dat ik moest wachten tot 28/1, dat ze nog niet beschikbaar waren (nochtans stond online van wel) maar dat begreep deze dame duidelijk niet. Op 3/2 kreeg ik bericht dat m'n colli ter beschikking in de winkel lag. Op 5/2 afgehaald maar deze bevatte slechts 1 pyama. Op de leveringsbon stonden er echter wel 2 vermeld! Onmiddellijk gebeld. Men ging onmiddellijk het nodige doen om de 2de op te sturen. 15/2 nog niets gehoord. Ik heb hen via de website gecontacteerd en wacht nu maar weer af. Een bende sukkelaars die echt niet met hun tijd mee zijn!