Dan & Teddy Køreskolen Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk køreskole. Jeg havde Marco som både teori og kørelærer jeg følte mig tryk og fik altid svar på mine dumme spørsmål. Jeg bestod begge dele i første hug. Kommer til at savne de gode stunder m... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk køreskole og fantastiske kørelærer! Blev anbefalet til at starte der af min lillebror, som var virkelig glad for skolen. Jeg bestod både teori og køreprøve fra første forsøg! Tusind t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kontaktede Marco hos Dan og Teddys i forbindelse med generhvervelse af mit kørekort. Fik kørelektioner og prøve til en fair pris og må sige at de er super proffesionelle. Bestod første gang efter... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har taget kørekort hos Dan og teddy og kan kun sige positive ting. Det en meget god køreskole og jeg havde maco som kørerlærer og er meget tilfreds, man kunne far start mærke han var rutineret... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Rijschool
  2. Autorijschool

Geschreven door het bedrijf

Dan&Teddy køreskole er en af de mest velrenomerede køreskoler i området og er siden sin start i 1960 blevet et sikkert og populært sted at tage sit kørekort. Køreskolen har en lav dumpeprocent ved både teori- og køreprøver, hvilket sikrer dig et kørekort uden unødigt spild af tid og penge. Dan&Teddy køreskole er baseret på moderne trafikpædagogik og en høj kvalitet til yderst rimelige og gennemskuelige priser.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

43 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Stærk køreskole

Stærk køreskole!
Jeg havde Marco som kørelærer. God humør, dygtig og relativt medgørlig ;)

Ville anbefale køreskolen til andre, både unge som voksne- hvis man søger et godt sted, dygtige erfarne lærer og central placering :)

-Rasmus Thrane

4 maart 2026

Skøn køreskole

Min bror og jeg startede samtidig, og sluttede med en dags mellemrum. - Kun fordi vi ikke kunne få køreprøve samme dag.
Både min lillebror og jeg bestod Teori og Praktisk prøve i første hug, så det siger vel nok i sig selv.
Det var en god oplevelse hele vejen igennem, og man kede’ sig ikke på noget tidspunkt. Vi havde begge Marco som kørelærer, og Q som teorilærer. Det var vi bestemt ikke kede af. Marco er en hård og retfærdig mand, som kun ønsker en det bedste og hjælper en med at blive klædt godt på til køreprøven. Q var en sød og dygtig teorilærer som gav os alt hvad vi sku bruge til teori.

Rigtig god oplevelse og dejligt forløb, tak for hjælpen med kortet!

5 maart 2026

Super god køreskole!

Super god køreskole!
Jeg bestod både teoretisk og praksis prøve i 1 forsøg. Mega god teori lærer med stor viden og godt humør. Min kørerlære Marco var fantastisk, han er god til at lære fra sig og dele ud af en massere af materiale som har hjulpet en hel del. Han er ovenikøbet virkelig let at snakke med og nem at komme i kontakt med. Godt og nemt forløb, kan klart anbefales!

5 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har lige fået mit kørekort hos…

Jeg har lige fået mit kørekort hos Dan&Teddy og har været rigtig glad for at tage mig kørekort der. Marco var min kørelærer og var meget glad for det. Han var virkelig god til at forbedrede en til køreprøven. Ville helt klart anbefalede at du tager dig kørekort hos Dank&Teddy

17 januari 2026

Rigtig god køreskole

Rigtig god køreskole med gode kørelærer og teori undervisere. Alle som jeg snakkede med på mit hold bestod teoriprøven første gang og mig og mine venner som jeg og kørekort med bestod også den praktiske prøve første gang. Jeg havde Q som teori underviser, hun var mega sød og Marco som kørelærer som også var virkelig god til at lære en at køre. Kan klart anbefales

1 oktober 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har lige taget kørekort hos Dan og Teddy. Teorilæren Q var rigtig god, og gjorde os godt klar til at bestå teoriprøven. Jeg havde Marco som kørelærer, der også har været rigtig god, og lærte os på en god måde alt der var nødvendigt til at består praktiskprøve sikkert.

8 januari 2026

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Havde den sødeste kørelærer, Marco, som var utrolig god til at undervise, men ikke mindst også et godt selvskab! Tusind tak for kørekortet!

8 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

jeg havde et godt forløb hos Dan og…

jeg havde et godt forløb hos Dan og Teddy, som ovenikøbet gik super hurtigt. min Teorilærer Q havde stor viden og var altid god til at svare på spørgsmål og informere os om hvordan forløbet ville gå. Min kørelærer Marco var også super sød og god. han var der altid til tiden og var god til at svare på besked. udover det var han god til at sende materialer som hjalp mig forstå tingene hurtigere. jeg bestod både teori og køreprøven første gang og det tog ca 3 måneder.

9 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft et rigtigt godt forløb hos…

Jeg har haft et rigtigt godt forløb hos Dan & Teddy. Jeg havde Q som teori lærer. Hun er virkelig sød og har en rigtig stor viden indenfor teori. Jeg havde Marco som kørerlærer. Han har aldrig skældt mig ud for at lave fejl og han var altid glad og smilende, og god til at lærer fra sig. Han lagde også rigtig meget ekstra/hjælpe materiale ud til mig, som gjorder at jeg bestod min kørerprøve i 1 forsøg. Jeg kørte i hans el bil, som var en rigtig god og nem bil. Hele forløbet tog 3 måneder og jeg bestod teori og praktisk prøve i 1 forsøg. Jeg vil klart anbefale kørerskolen.

3 december 2025

Fantastisk oplevelse

Jeg startede oprindeligt på en anden køreskole, hvor jeg desværre dumpede køreprøven to gange. Skiftede hertil, og jeg bestod uden problemer - det skyldes helt klart den super kompetente og tålmodige kørelærer Marco

Kan varmt anbefale denne køreskole til alle, der ønsker en professionel service 💪🏼

27 november 2025

Bedste køreskole

Jeg havde den bedste oplevelse på køreskolen, bestod både teori og praktiske prøve på grund af de gode kørelærer der er. Havde Marco som køre lærer som var vildt god og jeg tog kørekort i hans automatiske bil, som jeg også var virkelig glad for. Stor anbefaling🥰

26 november 2025

Marco kørelærer

Jeg havde Marco som kørerlærer. Han er klart den bedste man kan få, han hjalp mig til at bestå uden ekstra køretimer. Dan og teddys er klart de bedste man kan vælge

25 november 2025

Jeg kan klart anbefale DanogTeddy

Jeg har bestået mit kørekort og været rigtig glad for køreskolen samt kørelærer. Jeg kørte med Marco som var meget fleksibel og kunne passe køretimer ind i mit skema. Han var rar at kører med og god til at lære fra sig af de forskellige manøvre. Han er også nem at kontakte hvis der skulle dukke spørgsmål op. Jeg kørte i manuel og skiftede så til automat gear, da det også er elbil vi køre i her hjemme, hvilket gjorde køretimerne og køreprøven mere overskuelig.
Jeg kan klart anbefale DanogTeddy, hvis man leder efter en køreskole:)

20 november 2025

God køreskole

Jeg har været rigtig glad for både min teorilærer (Q) og kørelærer (Marco). Det har både været sjovt og seriøst gennem hele forløbet, og jeg lærte en masse. Følte mig klar og godt forberedt både til teori- og køreprøve.

26 september 2025

God køreskole

God køreskole. Jeg havde Marco som kørelærer og han var rigtig god. Jeg valgte at tage prøven i elbil og det fungerer rigtig godt.

15 oktober 2025

Bestod prøven uden problemer

Jeg har lige bestået min køreprøve og har haft en rigtig fantastisk oplevelse med køreskolen. Både ift. teori og kørsel på vejen. Jeg havde Marco som min kørerlærer og han var fantastisk til sit arbejde, han var super sød og god til at lære fra sig.
Så ville hundrede procent anbefale det her sted til andre.

25 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nem at tage kørekort her

Jeg har lige bestået min kørerprøve efter et 3 ugers forløb med Dan og Teddy. Og det har været en rigtig god oplevelse. Teoriundervisningen var meget lærerig og man følte sig meget sikker op til prøven. Min kørerlærer var Marco, som var utrolig god til at lære fra sig og nem at planlægge kørertider med. Jeg ville helt sikkert anbefale at tage kørekort her.

25 september 2025

God køreskole

Jeg har lige bestået min køreprøve, og er så glad for jeg valgte Dan&Teddy. Jeg kørte med Marco, som var super god til at lære fra sig. Kæmpe anbefaling.

19 september 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.