Vi bookede Daniel til min svigermors 80-års fødselsdag, og det var et kæmpe hit. Han formåede at få alle gæster med og skabte en fantastisk stemning med masser af grin, overraskelser og imponerende... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi havde den store fornøjelse at have besøg af Daniel til vores datters konfirmation. Alle, store som små var meget underholdt fra start til slut. Kan varmt anbefale at booke Daniel til dit næste a... Toon meer
Vi holdt konfirmation for vores barnebarn. I den anledning havde vi hyret Daniel, og det var vi glade for. Han tryllebandt såvel store som små. Vi kan varmt anbefale Daniel.
Fantastisk optræden 🤩 Vi havde Daniel ude og optræde til vores søns konfirmation. Daniel var rigtig god til at inddrage mange af gæsterne, både børn og voksne. Og han kan nogle seje trylletricks. V... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Jeg hedder Daniel Thomsen og har i mere end 20 år haft tryllekunsten som min helt store passion. Jeg går op i at skabe nærvær og tilstedeværelse i et personligt show, som rykker ved opfattelsen af, hvad der kan lade sig gøre og bliver et samtaleemne mange år frem.
Contactgegevens
Denemarken
- daniel-thomsen.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
En fortryllet julefrokost!
Til julefrokosten på min arbejdsplads havde vi ikke behov for en klassisk optræden, men snarere at bringe trylleriet fra bord til bord under bespisningen. Vi fandt hvad vi søgte! Daniel Thomsen er en dreven trykkekunstner, som med jovialt gemyt formår at tryllebinde sit publikum. Jeg kan på det varmeste anbefale ham til jeres firmafest!
Stor anbefaling!
Vi har holdt kombineret barnedåb og 2 x 30 års fødselsdag, hvor vi havde hyret Daniel til at komme og optræde. Gæsternes alder var meget blandet og med mange børn. Daniel optrådte foran alle og med børnene helt tæt på. Alle gæster blev tryllebundet af Daniels tryllerier, både børn og voksne. Det gav festen noget ekstra og gav folk noget at snakke om bagefter. Daniel var rigtig god til at inddrage mange af gæsterne i hans trylleri hvilket var super godt og sjovt.
Hvis man overvejer en tryllekunstner til et arrangement, vil jeg varmt anbefale Daniel! Han er god, sjov, dygtig og super professionel.
Daniel Thomsen Tryllekustner!
Daniel Thomsen Tryllekustner!
Det magiske menneske:-)
Tusinde mange tak for sidst – what a show! Helt vildt fantastisk og vi alle havde en ”FEST”hos Furuno Danmark A/S, det var et meget nærværende, super, fantastisk stand-up magic! Virkelig god underholdning! Imponerede hvad du kunne – der er blevet talt en del om dit show efterfølgende. Kan varmt rose at bestille dit show.
Lad ikke denne oplevelse gå til anden side :-)
Virkelig godt show
Virkelig godt show! Det var perfekt tilpasset til begivenheden, og humoren var perfekt til stemningen :D kan ikke andet end anbefale ham!
Vi benyttede Daniel til vores…
Vi benyttede Daniel til vores julefrokost. Det var i hvertfald ikke en fejl.
Tusind tak for at gøre vores aften ekstra god
Daniel får alle 5 stjerner for en…
Daniel får alle 5 stjerner for en fremragende show!
Vi brugte Daniel til en julefrokost
Vi brugte Daniel til en julefrokost. Virkelig underholdende og sjovt!
Underholding på højt plan
Underholding på højt plan. Virkelig dygtig og humoristisk performer!. Klart pengene værd👍
Pisse dygtig og sindssygt sjov!
Skal opleves!
Vi har netop afsluttet et show til årets julefrokost, hvor Daniel kom forbi!
Daniel er humoristisk og dygtig! Det er sindssygt underholdene og kan klart anbefales ✌️
Lees meer over geverifieerde reviews.