Dårligste kundeservice. Har 3 gange bedt om et track an trace nr, så jeg kan tracke min vare, men det får jeg ikke. Jeg har ventet i 12 dage nu og intet er sket. De skriver bare at varen er på vej.... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Man skal jo desværre vælge mindst en stjerne for at skrive en anmeldelse - kinalort, hvilket ik er angivet i eller på deres ellers flotte markedsføring føler mig snydt i den grad. Lang leverings tid,... Toon meer
Rigtig flot og funktionelt ur. Fuld tilfreds og kvaliteten er over forventning! Har lige bestilt nye opladekabler, da mit er bortkommet. Disse bliver sendt straks Kan kun anbefale Danske Technology o... Toon meer
Jeg hoppede også på i god tro, at det var dansk teknologi. Pengene blev også - ulovligt - trukket længe før uret blev afsendt fra Hongkong Leveringen tager meget længere tid end den tidsangivelse på... Toon meer
Hej Nu har jeg modtaget mit ur
Hej Nu har jeg modtaget mit ur, men jeg er dog noget skuffet, den kom med DAO og er leveret fra Hong Kong , og jeg troede det var DANSK. 🤔 Har ikke haft gang i uret endnu, så kan ikke fortælle om det virker 🫣 Kan dog sige at jeg ikke handler der igen, fordi at det ikke er et dansk produkt
Jeg bestilte et ur den 11-9-23 og har…
Jeg bestilte et ur den 11-9-23 og har den 21-9-23 stadig ikke set skyggen af det.
Hilsen Betty
Ps. Fik mit ur idag den 23-9-23
Jeg har købt et ur den 2/9 2023 der…
Jeg har købt et ur den 2/9 2023 der står at jeg vil modtage uret inde for 5-7dage jeg har ikke modtaget mit ur endnu og nu er det de 19/9 😡
Jeg har købt 2 ure en til min mand og…
Jeg har købt 2 ure en til min mand og jeg selv skulle have en. Den min mand har fået virker bare godt, men min den virker ikke. den bruger en masse strøm så den skal lades op hver anden dag. Nu har jeg bedt om en faktura hos dem op til 6 gange. Men den kommer ikke har sagt uret kommer retur. det er et maga dårlig firma
Dårligt service jeg har købt ur men den…
Dårligt service jeg har købt ur men den virker ikke !! Og prøver skrive til dem så jeg kan retur men de svar ikke ! 😒det dågligt stil man ikke svar tilbage !
Hold jer langt væk
Hold jer langt væk. Tror ikke jeg er heldig at modtage det ur jeg bestilte for snart en måned siden. De er hurtige til at trække beløbet. Så jeg venter stadig
Jeg har købt ur, 😡😡😡
Jeg har købt , og de har trukket beløbet, på et ur jeg købte, den 8 maj 2023, jeg har skrevet på Facebook, da det er den eneste mulighed at komme i kontakt med, der skrev jeg at jeg ikke I nu har modtaget mit ur, jeg skulle modtage det mellem 5 og 7 dag, nu har vi den 21 Maj, og stadig ingen ur, så nu må jeg gå denne vej og advarer andre om , at de nok ikke skal købe hos , Dansk Technology,
Jeg vil også, gå andre steder , for at få mine penge tilbage (699) dk.
Hilsen en sur og følger sig snydt.🙈😤
Returnering af vare kan være bekosteligt
Returnering af vare kan være bekostelige, da retur adressen er i Oslo, Norge.
Norge er ikke med i EU derfor skal der betales told, samt fragt.
Svartid kan forkomme længere end forventet, da jeg i mit tilfælde lå i spam, indtil jeg kontaktet PayPal.
Jeg er meget tilfreds
Jeg er meget tilfreds. Jeg modtog smartwatchet inden for 7 dage, og kundeservicen er meget hjælpsom.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.