Det her er et upålidelig firma. Jeg har ventet på ordren i tre uger, og der er ingen kontakt, de svarer ikke på e-mails, man kan ikke få fat i dem via telefon, de er svindlere.
Lees wat reviewers zeggen
Bestilte 2 dåser spraymaling og 2 dåser lak. Er i tvivl om det er den rigtige farvekode, som de har sendt. Ringer til forretningen, de beder mig om at sende billede af farvekode på spraydåse og mit o... Toon meer
Kan IKKE anbefales. - Virkelig en dårlig oplevelse, ellers ville jeg ikke skrive anmeldelsen. Bestilte 3 varer. Fik hurtigt ordrebekræftelse, men dagen efter fik jeg en e-mail med følgende besked:... Toon meer
Forstår ikke de dårlige anmeldelser, har ikke selv oplevet noget dårligt. Den eneste jeg har oplevet er at der sælges god farve match maling til gode priser. Får altid varerne efter 1-3 dage, SA... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Man bestiller og så får man ikke det …
Man bestiller og så får man ikke det bestilte, nu er der gået 5 uger og pengene er trukket, men stadig ingen varer.
Når man ringer til dem er der en Børge der bare siger det kan jeg ikke forstå.
Denne butik burde lukkes.
Dårligt og uforskammet
Dårligt og uforskammet, købte spraylak til min bil vie farvekoden, malede et af mine spejle og farven var mindst 20 toner mørkere, henvendte mig til Børge, som sagde jeg kunne returnere resten, men jeg skulle betale for det, for som han sagde min bil havde nok været mallet om siden at koden ikke passed, manden er jo debil I låget, han siger jeg jo selv har valgt farven, nej har tastet min farvekode og fået det forkerte, men manden må nok have verdes største butik for han fortalte han havde solgt over 700 dåser af den farve I år og kun min havde der været et problem med.
Køb ikke din maling her for her gælder reglen det er dit problem.
Og Børge er en uforskammet klovn.
Kunder hvad er det ??
Ville via hjemmeside bestille en folie, men undre mig over at jeg skal betale 60 kr. i fragt under bestillingen får jeg pludslig mulig for at vælge en billigere transportør.... men da den ikke vil ændre den samlede pris kontakter jeg Ejeren. Han oplyser så at produktet er udsolgt og at der går mindst en måned før han tager vareren hjem. Den type sælgerer kalder jeg for svindlere, da jeg godt kan regne ud at jeg aldrig få den varer til den udbudte pris ergo ADVARSEL STOL IKKE PÅ DENNE SÆLGERS HJEMMESIDE
Uacceptabel service
Uacceptabel service. Bestilte lak hos Børge og har endnu ikke modtaget min ordre. Under tracking er den slet ikke sendt ud, og burde have modtaget min ordre for længst. Jeg kontaktede Børge ang. min ordre og blev mødt af en uprofessionel tone og en besked på at diskutere senere.
Leder man efter god service og levering til tiden, kan jeg ikke anbefale at bruge Dansk Farve Shop.
3 ugers levering.
Jeg blev flere gange lovet levering af spraydåser, men det endte med at tage 20 dage, selvom deres leverings tid er 3-5 dage. De var ikke behjælpelige på nogen måde. VÆLG ANDRE HJEMMESIDER, hvis i vil sikre jer at der er styr på tingene.
Hurtig levering
Har købt varer 2 gange - første gang en pakke fejl, andre gang 100% korrekt og levering dagen efter lagt ordre - super!!
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.