Snelle levering, maar kreeg geen 2e mail met afhaal QR code voor het 2e pakket. Kwam uiteindelijk wel goed, met achterhalen van verzend nummer bij de pakketdienst maar was wel onhandig. Verder prim... Toon meer
Groot en uitgebreid assortiment. Was een beetje teleurgesteld over de vertraagde levering maar dat lag aan PostNL. Deze dartshop is prettig winkelen en ze proberen te helpen als je vragen hebt.
Jullie zijn en blijven mijn favoriet voor alle darts spullen. Zelfs als er een punt mist in je pakketje word dit dadelijk opgelost. Dankjewel voor altijd de perfecte service te leveren. Jullie zijn... Toon meer
Steeds correct en àlles normaal verlopen . Enkel nú blijkbaar pakket geleverd aan deur jammer genoeg ( wegens niemand thuis ) pakket weg . Contact loopt via chatbot waar je op een gegeven moment vast... Toon meer
- #4 van de 4 beste bedrijven in Dartwinkel
Dartshopper.com is the number one dartshop in the world. With our large variety of products and our outstanding service we guarantee to offer you quality. In our wide product range you can find anything that is related to playing darts. From steel tip to soft tip darts, from dart boards, dart board backboards, dart mats, cabinets and scoreboards to dart clothing, shafts, flights, wallets, accessories and a lot more! We always make sure that all new collections and novelties from the renowned brands such as Winmau, Target, Unicorn, Bull's and XQmax are available on our website when put on the market. We deliver worldwide! We deliver our dart items worldwide and we deliver fast. Curious about our delivery times to your country? Visit our webshop!
Habraken 1205, 5507 TB, Veldhoven, Nederland
- +31 85 0002 619
- help.dartshopper.com
- dartshopper.com
Vraagt klanten om een review
Snelle levering natuurlijk en correct…
Snelle levering natuurlijk en correct zoals altijd

Antwoord van Dartshopper
Alles klopte en het was er al de dag na…
Alles klopte en het was er al de dag na bestelling.

De online dartswinkel
Zeer vlotte en snelle levering.
Altijd een perfecte communicatie en eerlijke prijzen.
Echt een aanrader

Antwoord van Dartshopper
Goed spul en snel geleverd
Goed spul en snel geleverd, werd alleen niet op de hoogte gehouden van de levering, maar dat lag niet aan dartshopper denk ik.

Antwoord van Dartshopper
Niet geleverd pakket / geen behulpzame klantenservice
Pakket besteld bij Dartshopper. Kreeg bericht dat het was bezorgd echter had ik niets ontvangen terwijl ik thuis was de videodeurbel had ook niets geregistreerd. Vervolgens contact opgenomen met de klantenservice, wat al moelijk gaat door de vreselijke AI bot.
Na contact met de klantenservice een formulier ingevuld voor verder onderzoek, sindsdien al 2 weken radiostilte. Tevens krijg ik ze gister en vandaag niet te pakken want na 1 minuut in de wachtrij verbreekt de AI bot de verbinding.. Ik zou iedereen aanraden om naar een fysieke winkel te gaan ipv hier te bestellen.
Prima bedrijf service en kwaliteit
Snelle levering goeie kwaliteit
En ruime keuze
De keuze is zo ruim en wil nog zo veel dat het verlanglijst groot is

Antwoord van Dartshopper
Helemaal blij met mijn aankoop
Helemaal blij met mijn aankoop, wel jammer dat dpd drie dagen vertraging had. Maar daar kunnen jullie niks aan doen.

hartstikke goede communicatie
hartstikke goede communicatie, en de bezorg tijd was erg snel.