Hoe irritant is dat wanneer je de uitzending wil beginnen kijken? Je ziet alles op iPad al maar om het moment dat we streamen op je tv moet 15 minuten wachten om te kunnen kijken. Dat is toch extreem... Toon meer
Over DAZN BE

- Het wereldwijde thuis van sport en het ultieme sportentertainmentplatform
- Het verenigen van sportfans over de hele wereld door middel van de ultieme entertainmentervaring
Sport altijd en overal
Ervaar de toekomst met het gepersonaliseerde sportentertainmentplatform van DAZN.
Bekijk
Bekijk sport op jouw manier. Stream duizenden evenementen live en on-demand, altijd en overal, op elk apparaat. DAZN brengt de actie naar je toe met technologie van topkwaliteit, waardoor je gegarandeerd een kijkervaring van hoge kwaliteit hebt.

Kopen
Koop je passie. Verkrijg de nieuwste merchandise, tickets en meer van je favoriete teams en merken met een enkele portemonnee en one-click aankopen voor ultiem gemak.

Verbinden
Sluit je aan bij de community. Deel je passie en vier elke overwinning samen. Chat live, stuur reacties, neem deel aan polls en quizzen, doe mee aan wedstrijden en verbind je met fans over de hele wereld.

België
- dazn.be
Heeft 29% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mensen keken ook naar
19,99€ per maand betalen om voetbal te…
19,99€ per maand betalen om voetbal te kunnen zien. En wanneer je een match opent om live te kijken moet je verplicht een reclame boodschap bekijken !? Degoutant gewoon en ontoelaatbare praktijken. Om over de beeldkwaliteit af en toe nog maar te zwijgen. Hopelijk gaan deze oplichters snel failliet zodanig dat hun gangster praktijken ook stoppen.
Hoe irritant is dat wanneer je de…
Dat is toch extreem. Als de rest met niet interesseert hoeft ik niet al die stomme reclame. Betaal wel een abonnement hè.
Beeldkwaliteit niet altijd oke
Beeldkwaliteit niet altijd oke
Keuze van beeldmateriaal vaak twijfelachtig - waarom zoveel close ups van het publiek, of herhalingen terwijl de match verderloopt

dazn flop
alleen geld das het enige dat telt voor die zender
partijdigheid
onkunde
amateurisme
etc

Beeldkwaliteit afwisselend
Beeldkwaliteit afwisselend, niet altijd perfect. Aan mijn tv of modem kan het niet liggen…. Quid?

Beeldkwaliteit echt slecht
Beeldkwaliteit echt slecht, matchen on-demand enkel te vinden in app op gsm, die je dan moet casten naar je tv, wat nog slechter beeld geeft. 10 keer per match zwart beeld, gevolgd door testbeeld met tekst “no input found”. 20€ per maand voor deze kwaliteit? Verkoop de rechten aub snel aan de telco’s, die weten wel hoe je goed beeld moet geven. VERSCHRIKKELIJK.

Wat een DRAMA!
Wat een DRAMA!
Na 3 maanden JPL & Challenger Pro League eindelijk een "verplicht" abbonement genomen op DAZN om toch maar naar het voetbal kunnen kijken.
Beeldkwaliteit is erg slecht, commentaar sprong in het midden van de match van het Nederlands naar het Frans en het beeld viel minstens 20! keer uit tijdens de uitzending. Wat een drama is DAZN.

Antwoord van DAZN BE
Waarom geven jullie geen duiding…
Waarom geven jullie geen duiding programma zoals sports late night van telenet? Niet iedereen heeft tijd om al die matchen te bekijken, maar savonds met een pintje terwijl het vrouwke al in bed ligt naar de verslagen kijken is echt de max. Kan gewoon niet meer omdat jullie er gewoon geen maken. Doe hier iets aan want dit is echt het allerslechtste bedrijf dat ooit de rechten van onze competitie heeft gehad.
DAZN is echt verschrikkelijk
DAZN is echt verschrikkelijk. Eindelijk zou de Duitse Bundesliga in het Duits beschikbaar moeten zijn voor iedereen in Oost-België. Ik betaal het volledige abonnement en wat krijg ik ervoor terug? Alleen maar ergernis! Niemand is geïnteresseerd in het feit dat het werkt. Alleen het geld is belangrijk! De fan kijkt regelmatig in de buis. Dat DAZN de voetbalmarkt in Europa heeft overgenomen, is het ergste wat alle voetbalfans had kunnen overkomen!

Ewel e kga eens zeggen
Ewel e kga eens zeggen. Ze zeggen dat je f1 kan zien en darts kan je niet naar toernooien kijken wat voor boelshit is da je betaald meer dan 34 euro per maand voe nieks ik wil voetbal en f1 en darts zien zonder boelshit. Zoveel geld voe nieks.
DAZN
Dazn valt om de 2 min in pauze , na 4 minuten volledig weg...telkens terug opstarten! Niet naar te kijken.
Wifi werkt perfect , alle andere streaming lukt zonder problemen.

Antwoord van DAZN BE
Nep gratis proefperiode en geen terugbetaling: opeens zit je vast aan een jaarabonnement
Bij het aanmelden stond dat je 7 dagen gratis kon proberen. Ik zette het abonnement direct na dag 1 stop, maar pas een maand later merkte ik dat ik vastzat aan een jaarabonnement omdat er opeens weer geld van mijn rekening werd gehaald. DAZN weigert dit terug te betalen en laat je gewoon vastzitten aan een jaar lang betalen.
Het ergste is dat ze de dag na mijn aanmelding ineens hun website helemaal aanpassen. Alles wordt veel duidelijker uitgelegd dan eerst, terwijl klanten zoals ik al vastzaten. Het voelt alsof ze opzettelijk misleidend zijn geweest om mensen in een abonnement te krijgen.
Op Trustpilot zie je dat dit bij veel mensen gebeurt. Ze lokken je met een gratis proefperiode, drukken je vast aan een jaar en doen alsof alles altijd duidelijk was. Echt super frustrerend.
Met twee DAZN accounts en een gratis account…
Met twee accounts en een gratis account (volgens DAZN) sinds 17 augustus, heb ik vandaag 15 september nog geen minuut voetbal gezien. Tientallen mails, screenshots en schermopnamen bewijzen dat maar DAZN gebaart van krommen haas. Er werken alleen debielen want als je een mail stuurt met de uitleg en bijbehorende screenshots sturen ze een mail terug en vragen om uw probleem duidelijk uit te leggen en beweren ondanks het bijvoegen van inhoudingen op mijn bank door DAZN dat ik geen twee accounts heb. Inderdaad ik heb er DRIE!
Totaal geen klantenservice
Totaal geen klantenservice! Onduidelijke abonnementen, veel beloven en weinig krijgen. Bij vragen om hulp zich achter de kleine letters schuilen. Pak hier nooit een abonnement!

Antwoord van DAZN BE
Gratis proefperiode afgesloten en op…
Gratis proefperiode afgesloten en op account en mail staat tot en met 16 augustus maar toch hebben ze een dag te vroeg al 35 euro van mijn rekeningnummer afgehaald dus heb 6 gratis dagen gehad ipv 7. Ook klantendienst is onbeschoft en totaal niet rechtvaardig
App werkt meer niet dan wel
App werkt meer niet dan wel, customer service kan niets doen behalve om geduld vragen. Je wil een wedstrijd kunnen kijken wanneer JIJ dat wil, niet wanneer het HUN uitkomt...

Antwoord van DAZN BE
DAZN is niet te vertrouwen, wordt geen klant!
Ik zou eigenlijk een nul willen geven. Ik zag de promotie van DAZN dat je een proefperiode van 7 dagen kon genieten. Ik keek een wedstrijd waarbij er streaming problemen waren en besloot binnendeur 7 dagen te annuleren. Dit kon niet op iPad noch iPhone. Toen ik het met PC probeerde waren er technische problemen. Dag later wel kunnen annuleren maar toen kreeg ik communicatie dat ik gekozen had voor jaarcontract en er geen proefperiode was voor jaarcontract. Lange e-mail communicatie maar ze blijven beweren dat ik bewust voor jaarcontract ging zonder proefperiode. Ze blijven zogezegd vriendelijk in hun communicatie maar zijn niet correct. Na vele e-mails beweerden ze dat als ik niet een match gekeken had ik wel had kunnen opzeggen… het zijn echt bedriegers die niets inzitten met hun klanten. Als de Jupiler league met hun blijft samenwerken maken ze hun eigen product, de Belgische competitie, kapot. Ik ga er alles aan doen om dat jaar DAZN niet te betalen! En raad iedereen aan zich niet klant te maken bij DAZN. Verder vind ik dat de overheid en de voetbalbond hier ook actie mag ondernemen.
En super gefrustreerd oud Jupiler league kijker toen dat nog via Telenet kon.
Johan Hermans

Antwoord van DAZN BE
DAZN komt beloftes niet na, wijzigt je abonnement zonder goedkeuring
Ik wou in feite mijn abonnement opzeggen in augustus, net voor het zou hernieuwen, omdat ik €19,99/maand voor de pro league aan de hoge kant vond. Ik zag toen dat er een early bird korting liep: dezelfde prijs, maar met Serie A, La Liga,... inbegrepen. Ik vroeg via support of ik kon worden overgezet naar DAZN total met die korting, en dat werd mij ook bevestigd. In die wetenschap liet ik mijn abonnement dus lopen. Wat blijkt uiteindelijk: geen toegang tot de extra competities. Na contact met support en het sturen van de screenshot met hun belofte blijft men mij van het kastje naar de muur sturen. Uiteindelijk, pas na dreigen om naar testaankoop te stappen, zegt men mij dat ze mijn abonnement zullen aanpassen. Het beste moest dan helaas nog komen: zonder akkoord schakelt men mij over op het abonnement van DAZN Total zonder de beloofde korting en schrijft men ineens het volledige jaarbedrag van mijn rekening (ik betaalde voorheen maandelijks). Het verzoek voor de refund loopt nog, en ik hoop dat dit in orde komt, maar ik vrees ervoor. De uitzendingen op DAZN mogen dan kwalitatief zijn, deze ervaring laat een erg zure nasmaak achter. Ik ben erg geduldig geweest, maar dit was de druppel.
schandalig dat dazn zo een monopoli…
schandalig dat dazn zo een monopoli heeft op onze sport (voetbal).
Zelf op de vrt kan mijn nog geen samenvattingen meer bekijken van de voetbal matchen. Waar gaat dat heen.
Betalen we nog niet genoeg ?
Al 1,5j lid maar wanneer 1 malig een…
Al 1,5j lid maar wanneer 1 malig een betaling niet doorging blokkeerden ze mijn account. Na 1 uur helpdesk via Instagram, niet geholpen. Wanneer ik probeer het nodige te doen om te betalen komt continu een foutmelding op hun eigen app/webbrowser. Ik diende opnieuw te installeren, verbinding te maken met ander netwerk, video te sturen van dit alles enzv. Eindigt dit in 500 keer dat ze mij hetzelfde opnieuw vragen terwijl ik al 500 keer aan hun vragen voldaan heb. Hoe moeilijk kan iets zijn?! Vandaag de voetbal gemist is maar nog de vraag of ik tegen morgen iemand met meer kunde te pakken krijg…. Voetbal is ontspanning maar als je uren moet bezig zijn om het gedaan te krijgen zouden zij algauw mij mogen beginnen betalen voor alle moeite die ik moet doen en de service die zij niet bieden te compenseren. A.u.b. Dazn do your job.