19,99€ per maand betalen om voetbal te kunnen zien. En wanneer je een match opent om live te kijken moet je verplicht een reclame boodschap bekijken !? Degoutant gewoon en ontoelaatbare praktijken. Om... Toon meer

Hoe irritant is dat wanneer je de uitzending wil beginnen kijken? Je ziet alles op iPad al maar om het moment dat we streamen op je tv moet 15 minuten wachten om te kunnen kijken. Dat is toch extreem... Toon meer

Waarom geven jullie geen duiding programma zoals sports late night van telenet? Niet iedereen heeft tijd om al die matchen te bekijken, maar savonds met een pintje terwijl het vrouwke al in bed ligt n... Toon meer

DAZN is echt verschrikkelijk. Eindelijk zou de Duitse Bundesliga in het Duits beschikbaar moeten zijn voor iedereen in Oost-België. Ik betaal het volledige abonnement en wat krijg ik ervoor terug? All... Toon meer

Over DAZN BE

• Het wereldwijde thuis van sport en het ultieme sportentertainmentplatform
  • Het verenigen van sportfans over de hele wereld door middel van de ultieme entertainmentervaring

Sport altijd en overal

Ervaar de toekomst met het gepersonaliseerde sportentertainmentplatform van DAZN.

Bekijk

Bekijk sport op jouw manier. Stream duizenden evenementen live en on-demand, altijd en overal, op elk apparaat. DAZN brengt de actie naar je toe met technologie van topkwaliteit, waardoor je gegarandeerd een kijkervaring van hoge kwaliteit hebt.

Sport Kijken

Aanmelden

Kopen

Koop je passie. Verkrijg de nieuwste merchandise, tickets en meer van je favoriete teams en merken met een enkele portemonnee en one-click aankopen voor ultiem gemak.

Sportmerchandise Kopen

Nu winkelen

Verbinden

Sluit je aan bij de community. Deel je passie en vier elke overwinning samen. Chat live, stuur reacties, neem deel aan polls en quizzen, doe mee aan wedstrijden en verbind je met fans over de hele wereld.

Verbind met Fans

Meer informatie

1,4

Zeer slecht

Heeft 29% van zijn negatieve reviews beantwoord

onbestaande klantenserviced

klantenservice die gewoonweg niet te bereiken is.
je krijgt standaard gegenereerde mails.
als je antwoord op de mail krijg je gewoon identiek dezelfde mail terug.
problemen worden gewoon niet behandeld.
ik had een probleem met de betaalmethode, dan heb ik deze gewijzigd via de mobiele site, de achterstallige 23.99 euro zo betaald maar de betaalmethode bleef op de oude wijze staan zodat dook de betalingsachterstand bleef staan.
verschillende malen via de chat aan een mongool uit india uitgelegd wat het probleem was en zou daar voor gecontacteerd worden. nooit iets van gehoord.
dan maar uit absolute ergernis via de gewone website nog maar eens mijn betaalmethode gewijzigd naar mijn nieuwe kaart en een tweede maal de 23.99euro betaald die er zogezegd nog moest betaald worden.
zal waarschijnlijk nooit mijn eerste 23.99 euro terug zien maar ze mogen er trots op zijn.
dat ze veel geluk hebben met dit geld, stelletje eikels daar.

8 augustus 2024

hebben gewoon 19,99 euro van mijn…

hebben gewoon 19,99 euro van mijn creditcard afgeschreven. En ik heb geen toegang tot enige inhoud behalve de gratis inhoud. Ondersteuning was aanvankelijk beschikbaar met een vermeende e-mail die nog niet is aangekomen na bijna 3 dagen in plaats van de beloofde 24 uur. Dit is een zeer slechte klantenservice.

15 augustus 2024

Bedrieglijke formules!

Ik schreef mij in om de Jupiler Pro League te kunnen kijken, aan 15 euro per maand. Nu heb ik dit bij mijn telecom provider in het abonnement, dus heb ik de app niet meer nodig. Zit ik daar blijkbaar 12 maanden aan vast, ik werd hiervan niet expliciet op de hoogte gesteld. Een schandalige manier van werken. Het zijn bedriegers, degoutant, mij zien ze nooit meer terug. En ik hoop dat velen mijn voorbeeld volgen.

15 april 2024

Modern platform

Het is duurder dan de voorganger en de extra reclame is heel irritant. De omkadering van de Belgische wedstrijden is ook om te huilen. Op mensen als De Bilde en Keygnaert zit niemand te wachten. Op dat vlak mag de lat echt wel hoger.

Maar verder is DAZN echt een verademing. Het aanbod is veel ruimer dan bij Eleven en veel beter uitgewerkt. Je kan wedstrijden bekijken wanneer je wilt, skippen naar de hoofdpunten, alerts, vanop hetzelfde device naar meerderewedstrijden kijken, ...

7 april 2024

Niet meer reclamevrij

Vroeger konden we via de nfl game pass naar gespeelde wedstrijden kijken zonder reclame. Dit is niet meer mogelijk 😕

14 januari 2024

Een ramp

Een ramp, al tientallen mails gestuurd met betalingsbewijs van mijn Eleven Sports abonnement dat vernieuwd werd begin juli. Ik ontving een couponcode waarmee mijn huidige abonnement verdergezet kon worden via DAZN, maar desondanks blijven ze mij maandelijkse betalingen aanrekenen van 28,99 euro. Dit probleem heeft me al veel tijd, energie en geld gekost. Ze antwoorden niet meer op mails, zeer frustrerend.

20 oktober 2023

Onterechte stopzetting abonnement DAZN ELEVEN SPORTS ondanks betaling

Betreft: Onterechte stopzetting abonnement DAZN ELEVEN SPORTS ondanks betaling
Ik heb op 28/08/2023 een e-mail bericht gekregen van DAZN ELEVEN SPORTS waarin gemeld werd dat mijn abonnement stopgezet werd. Bij nazicht bleek effectief dat ik niet meer kon inloggen via de DAZN-app en geen voetbal meer kan zien.
Ik heb echter op 29/07/2023 ingetekend op een jaarabonnement bij DAZN voor de JUPILER PRO LEAGUE en heb daarvoor dezelfde dag de som van € 178,99 overgeschreven via mijn KBC-debetkaart (detail verrichting DAZN NL1017ZM AMSTERDAM).
Ik heb aan de klantendienst van DAZN (customer support), op 05/09/2023, een bewijs van deze betaling, afgeleverd door mijn bank, overgemaakt met het verzoek mijn account opnieuw te activeren.
Tot op heden, 22/09/2023, en ondanks 5 mails van mijzelf gericht aan voormelde klantendienst is mijn account nog steeds niet geactiveerd. Ik krijg enkel mails als antwoord waarin mij gevraagd wordt om geduld te hebben.

28 augustus 2023

Een ramp

Een ramp. Volle pot betaald en nog steeds geen voetbal. Al 10x betaalbewijs doorgestuurd en al 30 mails gestuurd. Helpt niet. Hoogstwaarschijnlijk de reden waardoor ze geen telefoongesprekken doen....triestig...

1 september 2023

Stream naar tv om de haverklap…

Stream naar tv om de haverklap onderbroken. Melding “U kijkt op teveel apparaten.” Wat niet waar is.
Sinds ELEVEN overgenomen is door DAZN is het een ramp. Klantendienst onbereikbaar. Chat via robot, die niets begrijpt. De robot laat een dossier opmaken en een week krijg je een mail, die je zelfs niet kan beantwoorden met een recente Windows laptop.

26 augustus 2023
Reviews in alle talen tonen. (59 reviews)