SCAM!! Aanvraag van mijn dochter kreeg direct te maken met forse prijsverhogingen en aanmaningen. Naar de VOG kun je fluiten. Trap er niet in! De enige manier om een VOG te bemachtigen is via Justis.

Snelle afwikkeling en vriendelijk mailcontact. Gewoon de “handleiding” die netjes in de mail puntsgewijs komt volgen en je hebt binnen no time je VOG geregeld via de mail die daarop volgt van Justis.

Zware oplichting! Een vog kost rond de dertig euro die je meestal vergoed krijgt van werkgever of vrijwilligersorganisaties. Deze oplichtersbende vraagt 41 euro voor helemaal niets. Vervolgens dien... Toon meer

1. Juridische dienstverlening

Uw VOG kunt u gemakkelijk online aanvragen via onze website en is voor maar €41,15 (excl. leges Dienst Justis) binnen één minuut geregeld. ✅ Geen gemeentebezoek ✅ Een vlotte pre-screening ✅ Via een veilig en betrouwbaar systeem ✅ Binnen 1 minuut geregeld

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Hier geen aanvraag doen

Ik heb enkele dagen geleden op de website een deel van de procedure doorlopen tot ik bij het scherm kwam waar je akkoord moest geven. Ik heb dit toen niet aangeklikt en de aanvraag afgebroken.
Dit was om 22:00 en was enkel om de procedures op verschillende websites uit te proberen tot ik een geschikte gevonden had en dat was niet deze. Vervolgens kreeg ik om 15:00 de dag erop een VOG aanvraag (met foutieve informatie erin) van Justis die ik dus zelf nooit heb ingediend. Ik heb direct contact opgenomen met de-VOG over deze foutieve en niet verzonden aanvraag met het verzoek mijn gegevens te verwijderen. Telefonisch is er geen contact te krijgen. Via e-mail kreeg ik een gestandaardiseerd antwoord en vervolgens binnen 3 dagen 2 aanmaningen voor de betaling.
Vervolgens heb ik contact met Justis opgenomen, de medewerker gaf aan dat er voortdurend klachten binnenkomen over dit bedrijf en ik de emails gewoon kan negeren.

Kijk uit met het invullen van je gegevens op deze website want zelfs als je geen akkoord geeft, slaan ze je gegevens op en sturen ze deze direct door!

Nog een reactie op de VOG, ik heb geen antwoord gekregen op mijn email noch mijn whatsapp. Ik heb wel 4 emails gehad binnen een week met betalingsherinneringen/verhogingen en dreigingen met incasso ondanks mijn bezwaar. Telefonisch is geen contact te krijgen met dit bedrijf.

10 mei 2023

Beste aanvrager,

Als eerst willen we u bedanken voor de review!

Onze werkwijze staat duidelijk aangegeven op onze website. Zodra de aanvraagformulier wordt ingevuld krijgen wij een aanvraag binnen en gaan wij meteen aan het werk.

Wij hopen een email voorbij te zien komen van u om samen te kunnen kijken naar een oplossing.

Snel en vriendelijk

11 mei 2023

Ik heb geen VOG aangevraagd én ook geen…

Ik heb geen VOG aangevraagd én ook geen VOG nodig. Gaan niet in op mijn e-mails hierover en blijven mij incassodreigementen sturen. Want ik kom uit België en ik heb daar niks aan Ik betaal niets en kijk uit naar een gerechtelijke procedure. Betalen doe ik zeker niet. Ik zou graag willen dat jullie hier snel iets aan doe

26 april 2023

Beste Atal,

Hartelijk dank voor uw review.

Onze juridische experts verwerken de aanvragen die via onze website worden ontvangen. Ook uw aanvraag hebben wij zorgvuldig voorbereid in het portaal van Dienst Justis.

Na grondig onderzoek van uw situatie, constateren wij dat u op 26 april 2023 een aanvraag heeft ingediend voor uw functie als sorteerder bij Bpost. Bovendien heeft u nagelaten om deze tijdig te annuleren, waardoor wij onze dienstverlening hebben voortgezet. Op 10 mei 2023 hebben wij pas een e-mail van u ontvangen waarin u aangeeft de aanvraag niet langer te willen voortzetten. Als een transparant bedrijf denken wij graag mee met onze klanten. Indien u eerder contact had opgenomen, bijvoorbeeld binnen 3 dagen na de aanvraag, waren wij bereid geweest om coulance te tonen voor uw situatie. Helaas heeft u zich niet tijdig gemeld.

Het is dan ook vanzelfsprekend dat u een financiële vergoeding verschuldigd bent voor onze dienstverlening. Onbetaalde facturen worden verhoogd met de wettelijke incassokosten door ons incassobureau en bij uitblijven van betaling zullen wij overgaan tot een gerechtelijke procedure. Wij willen u hierbij op de hoogte stellen dat dit gepaard gaat met bijkomende kosten die op u verhaald zullen worden.

Wij raden u aan om onze algemene voorwaarden zorgvuldig door te nemen en de verschuldigde kosten tijdig te voldoen. Indien u van mening bent dat de procedure onterecht is, staat het u te allen tijde vrij om bijstand te zoeken bij een jurist of advocaat om de kosten te laten terugstorten.

De VOG

Deze bedrijf is oplichter wij zijn…

Deze bedrijf is oplichter wij zijn langs hun kantoor geweest jullie moeten ook langs gaan en aangifte doen bij de politie..

3 mei 2023

Geachte Myumyun,

Naar aanleiding van uw recente pogingen om een recensie te plaatsen, willen wij u erop wijzen dat uw naam niet voorkomt in onze database. Dit is opmerkelijk, gezien het feit dat u herhaaldelijk probeert een beoordeling achter te laten.

We hebben meerdere malen geprobeerd om contact met u op te nemen op basis van de gegevens die u heeft achtergelaten op Trustpilot, echter zonder succes.

We zijn een transparant bedrijf en zetten alles op alles om alle klanten van dienst te zijn. Helaas treffen we geen eerdere correspondentie met u.

Graag verzoeken we u om contact met ons op te nemen zodat we u kunnen voorzien van een gepaste oplossing.

OPLICHTERS.

Jammer dat ik niet eerder hier heb gekeken.

Soort van aanvraag indienen voor pre-screening en aanvullen informatie. Stelletje leugenaars. Vervolgens vullen ze niets in bij justis en mag je daar opnieuw alles aanvragen en opnieuw betalen.
Welke dienst is dan precies verleend?

Dit is oplichterij en maken misbruik van je persoonsgegevens. Normaal doe ik via justis zelf of het bedrijf, maar doordat ik haast had en verkeerd keek ben ik hier ook in gevallen.

Er staat vog aanvraag, dus men verwacht een aanvraag, maar helaas. De aanvraag moet je zelf doen.
Ik ga het voorleggen bij de politie om te kijken wat zij hiermee kunnen.
Gelukkig hebben wij wet AVG die mijn vergoeding kan garanderen.

Toppertjes!

2 mei 2023

Beste Shaishai,

Bedankt voor je review!

Op onze website staat de dienstverlening wat wij voor u uitvoeren duidelijk beschreven.

Zoal beschreven staat vragen wij inderdaad namens de aanvrager een VOG aan bij Justis.

Wij zouden graag een mail van u willen ontvangen over de status van uw VOG en voor aanvullende informatie over waar het proces niet goed is verlopen.

De VOG

Geniepige manier van geld binnenhalen

In maart heb ik de website geopend, mijn naam en gegevens ingevuld, maar vervolgens besloten het product niet te kopen. Omdat ik blijkbaar tot de betaalpagina heb doorgeklikt vindt de-VOG dat ik het bedrag nog steeds moet betalen omdat zij de 'pre-screening' zijn gestart. Ik word vervolgens gestalkt, terwijl:

-Binnen 14 dagen heb ik via een mail aangegeven dat ik het product niet wil: Er geldt een 14 dagen bedenktermijn bij online aankoop: Koop op afstand | Consumentenbond.
-Daarnaast is er op de website niet duidelijk vermeld dat het proces van de pre-screening al opgestart wordt als je het product nog niet betaald hebt: Infoplicht online verkoper: Er geldt een informatieplicht van de verkoper met betrekking tot de algemene voorwaarden. Deze informatieplicht houdt in dat de verkoper de algemene voorwaarden elektronisch ter hand moet hebben gesteld en dat hij de koper een redelijke mogelijkheid heeft gegeven om hiervan kennis te nemen.

Toch word ik constant gebeld en gemaild dat ik het bedrag moet voldoen. Ondertussen zelfs gebeld door het incasso-bureau.

Ik vind dit een erg geniepige manier van geld binnenhalen, die niet zuiver samengaat met wet- en regelgeving.

1 mei 2023

Beste Maartje,

Dank u wel voor uw review.

Wanneer u onze website raadpleegt, zult u duidelijk kunnen zien wat onze dienstverlening inhoudt. Graag horen wij van u hoe wij dit nog duidelijker kunnen vermelden.

De punten die u aanhaalt zijn van toepassing op de verkoop van producten. Wij leveren echter enkel diensten, waarbij het herroepingsrecht vervalt zodra wij deze hebben uitgevoerd. Dit kan worden vergeleken met het inschakelen van een boekhouder voor belastingaangifte, waarbij de betaling pas achteraf plaatsvindt, nadat alle werkzaamheden zijn verricht en diensten zijn gefactureerd. Het achteraf afwijzen van de geleverde diensten met als reden het uitblijven van betaling is dan ook ongegrond.

Met betrekking tot de informatieplicht heeft u tijdens de aanvraag zelf akkoord gegeven op onze akkoordverklaring, welke als volgt luidt:

"Akkoordverklaring online aanvraag VOG

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en heb het stappenplan doorgenomen. Tevens ga ik ermee akkoord dat ik een betalingsverplichting van €41,15 heb indien ik de aanvraag niet per e-mail annuleer voordat ik mijn aanvraagcode heb ontvangen van Dienst Justis."

Wij zijn ons ervan bewust dat niet iedereen de algemene voorwaarden leest. Daarom hebben wij expliciet gevraagd of u ons stappenplan heeft doorgenomen en tevens akkoord gaat met de betalingsverplichting zodra u de aanvraag indient.

Ook heeft u alle vervolgstappen netjes per e-mail ontvangen. We begrijpen dan niet wat er precies onduidelijk is geweest en horen dit graag.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Lees eea goed !

Online bureau direct contact niet mogelijk, enkel mail

28 februari 2023

Geachte heer Petrus,

Bedankt voor uw review op Trustpilot. Naar aanleiding van uw bericht willen wij u graag een reactie sturen.

Uit uw review begrijpen wij dat u een aanvraag heeft ingediend en deze waarschijnlijk tijdens het betalen heeft afgebroken. Wij willen u erop wijzen dat klanten niet verplicht zijn om direct te betalen voor hun aanvraag. Zoals u heeft kunnen zien, heeft u als klant drie dagen de tijd om de betaling te voldoen. Dit hebben wij zo ingeregeld omdat het vaak voorkomt dat werkgevers de VOG-aanvraag willen betalen, wat in de meeste gevallen niet direct mogelijk is.

Helaas zijn wij door drukte telefonisch momenteel slecht bereikbaar. Wij streven ernaar om alle inkomende mail binnen 48 uur te beantwoorden. Op basis van uw naam op Trustpilot kunnen wij niet achterhalen wat er in uw specifieke geval is misgegaan en wij hebben ook geen correspondentie kunnen achterhalen. Wij willen u vriendelijk verzoeken om uw gegevens achter te laten door te mailen naar contact@de-vog.nl. Op die manier kunnen wij nagaan wat er precies is misgegaan en kijken we graag naar een passende oplossing.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

De VOG

op 13 april voor mijn echtgenote een…

op 13 april voor mijn echtgenote een vog aangvraagd. na het invullen van het formulier per i-deal de 41,15 betaald. KRijg je een mail van Justis waarbij je nog eens 33,85 moet betalen. (naderhand blijkt dat het bij de FAQ vermeld staat) maar al 3 keer een sms ontvangen met zeer dreigende toon met extra kosten en incasso kosten. vandaag weer eentje ontvangen, maar we betalen niks. Maar al 3 keer gemaild, het betalingsbewijs meegestuurd. al 10 keer geprobeerd te bellen, maar contact is niet te krijgen.
Justis gebeld, en die zeggen de link negeren die we in de mail hadden gekregen, omdat de VOG die wij nodig hadden gratis te verkrijgen was. Omdat dat voor de zorg instelling zo geregeld is.
In middels deze aanvraag via Justis al geregeld.

De onderstaande reactie van VOG.NL klopt niet helemaal.
De mails zijn pas beantwoord nadat ik kenbaar had gemaakt dat ik stappen ging ondernemen. Op zaterdag avond een mailtje gehad met de vraag met welk adres wij de aanvraag hadden gedaan. En dat was dus na mijn mededeling en 3e mailtje. Maar goed, de eerste mail had ik verstuurd op 18 april, er gaat dus meer dan een week overheen voor je antwoord krijgt, en per telefoon zijn ze NIET bereikbaar.
Maar gisteravond een mailtje gehad dat wij inderdaad betaald hebben.

Jammer dat het zo lang moest duren.

22 april 2023

Beste Louis,

We hebben alles even nagekeken en zien dat al je mails keurig zijn beantwoord.

Geen zaken mee doen!!!!

Geen zaken mee doen!!!!! Gooien simpelweg een dikke opslag op de gebruikelijke prijs, gewoon rechtstreeks aanvragen bij de instantie Justis.nl scheelt veel kosten! Na directe annulering meteen na de aanvraag reageren ze een week lang op geen enkele mail en zijn ook telefonisch op geen enkele manier bereikbaar. Ze sturen meteen herinneringen met dreiging tot enorme opslagen en binnen een week krijg je aanmaningen met nog grotere opslagen. Geen zaken mee doen! Telefonisch ook niet bereikbaar, reageren nergens op en sturen alleen maar enorm heftige berichten! Na het plaatsen van deze review reageren ze hier wel ineens meteen en hebben mij aangegeven als schadelijke reviewer. Nou kom maar op want ik heb alle documentatie.

22 april 2023

Beste Monique,

Wat is uw klacht precies?

We zoeken graag naar een oplossing, alleen kan dan natuurlijk niet als we als corrupt worden uitgemaakt zonder enige vorm van onderbouwing.

Pas op!

Pas op, is oplichterij. Lijkt alsof je een VOG aanvraagt maar is niet het geval. Hebben een email adres maar reageren niet. Hebben een telefoonnummer waarbij je twee opties hebt, maar niemand kunt spreken en doorverwezen wordt naar de website! Erg boos hierover.

14 april 2023

Beste Martijn,

Hartelijk dank voor uw review.

Zoals u op onze website duidelijk kunt lezen zetten wij de aanvraag enkel voor u klaar in het portaal van Justis. Hierna kunt u de aanvraag middels uw DigID bevestigen. Hiermee voorkomt u een gemeentebezoek en is uw aanvraag gemakkelijk online geregeld.

Op alle mails proberen we binnen 48 uur te reageren.

De VOG

Willen jullie mij alsjeblieft met rust…

Willen jullie mij alsjeblieft met rust laten stelletje oplichters met jullie stalkings praktijken!!! Voor mij werkgever een VOG nodigen even gespiekt op de website de-VoG. Nu wordt ik constant lastig gevallen (oa. gebeld worden door een computerstem) of ik wil betalen ondat incasso anders aan te pas komt (binnen 3 dagen??). Justis hierover gebeld en die geven idd aan dat zei GEEN zaken doen met de-vog en zei je niets kunnen maken en gewoon moet blokkeren. Stelletje oplichters. Misschien een zaak voor Kees van der Spek?

3 april 2023

Beste Michelle,

Hartelijk dank voor uw review.

Zodra u een VOG heeft aangevraagd via onze website gaan onze juristen voor u aan de slag en ontvangt u een factuur welke u binnen 3 dagen dient te betalen.

Indien u niet de mogelijkheid heeft om binnen deze termijn te betalen kunt u ons ten alle tijde contacteren voor een uitstel van betaling.

Dit zijn oplichters

Dit zijn oplichters. Het lijkt alsof je binnen één minuut een VOG kan aanvragen. Dat is niet zo. Deze mensen verwijzen je alsnog doodleuk naar Justis, maar vragen daar wel 41,15 euro voor. De leges bij Justis moet je dan alsnog voldoen. Het staat allemaal duidelijk op de website, zo zeggen zij. Dat blijkt pas als je de aanvraagprocedure hebt doorlopen, waar de suggestie wordt gewekt dat je daadwerkelijk een VOG hebt aangevraagd. Dat dit gewoon maar mag in nederland...

11 april 2023

Beste Anthon,

Graag willen we verduidelijken dat de aanvraagkosten van €41,15 die wij in rekening brengen de kosten zijn voor onze dienstverlening, waaronder het uitvoeren van een pre-screening en het aanvullen van eventueel ontbrekende gegevens. De kosten van €33,85 die u aan Dienst Justis betaalt, zijn de kosten die zij in rekening brengen voor het verwerken van uw aanvraag.

We willen u laten weten dat deze informatie duidelijk vermeld staat op onze website en ook in de e-mail die u van ons heeft ontvangen over de vervolgstappen van uw aanvraag. Daarnaast heeft u zelf akkoord gegeven dat u het stappenplan heeft doorlopen, waarin deze kosten ook duidelijk worden aangegeven. Indien we dit duidelijker kunnen vermelden, horen we graag hoe, zodat we daar zorg over kunnen dragen.

Als u nog vragen heeft of als er iets is waar we u bij kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vieze oplichters

Vieze oplichters. Ik heb geen VOG aangevraagd én ook geen VOG nodig. Gaan niet in op mijn e-mails hierover en blijven mij incassodreigementen sturen. Ik betaal niets en kijk uit naar een gerechtelijke procedure. Betalen doe ik namelijk zéker niet.

31 maart 2023

Beste Moa,

We begrijpen dat u aangeeft dat u de aanvraag niet heeft ingediend en dat u zich zorgen maakt over hoe wij aan uw gegevens zijn gekomen. We willen u graag geruststellen dat wij uw gegevens niet zomaar kunnen verkrijgen en dat wij ons aan alle geldende wet- en regelgeving houden.

Het is mogelijk dat er sprake is van een misverstand en dat er iemand anders uw gegevens heeft gebruikt om de aanvraag te doen. We willen graag samen met u kijken naar een passende oplossing en de zaak oplossen. Het kan zijn dat we hiervoor wat meer informatie van u nodig hebben.

We begrijpen dat het vervelend is dat u nu te maken heeft met een aanvraag waar u geen weet van heeft. We willen u verzekeren dat we er alles aan zullen doen om de zaak op te lossen en dat we transparant zullen zijn in onze communicatie naar u toe.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen we dat graag van u. U kunt contact met ons opnemen via contact@de-vog.nl.