SCAM!! Aanvraag van mijn dochter kreeg direct te maken met forse prijsverhogingen en aanmaningen. Naar de VOG kun je fluiten. Trap er niet in! De enige manier om een VOG te bemachtigen is via Justis.
Willen jullie mij alsjeblieft met rust laten stelletje oplichters met jullie stalkings praktijken!!! Voor mij werkgever een VOG nodigen even gespiekt op de website de-VoG. Nu wordt ik constant lastig... Toon meer
Snelle afwikkeling en vriendelijk mailcontact. Gewoon de “handleiding” die netjes in de mail puntsgewijs komt volgen en je hebt binnen no time je VOG geregeld via de mail die daarop volgt van Justis.
Zware oplichting! Een vog kost rond de dertig euro die je meestal vergoed krijgt van werkgever of vrijwilligersorganisaties. Deze oplichtersbende vraagt 41 euro voor helemaal niets. Vervolgens dien... Toon meer
Uw VOG kunt u gemakkelijk online aanvragen via onze website en is voor maar €41,15 (excl. leges Dienst Justis) binnen één minuut geregeld. ✅ Geen gemeentebezoek ✅ Een vlotte pre-screening ✅ Via een veilig en betrouwbaar systeem ✅ Binnen 1 minuut geregeld
Nederland
- contact@de-vog.nl
- de-vog.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zware oplichting!
Zware oplichting!
Deze oplichtersbende vraagt 41 euro voor helemaal niets. Vervolgens dien je alsnog de 30 euro over te maken aan Justis. Dat staat misschien in de kleine lettertjes maar aanvankelijk laten ze je geloven dat het een all in prijs is. Als je er vervolgens achter komt dat het oplichting is heb je de aanmaningen al binnen. Om de twee dagen komt er een bedrag aan boete bovenop. Hef is een criminele toestand. Hier moet echt iets aan gedaan worden.

Antwoord van de-vog.nl
Wat een stelletje oplichters en…
Wat een stelletje oplichters en stalkers! Pas op deze personen regelen helemaal niets voor je, ze sturen alleen een linkje van justis.justis gebeld en deze hebben helemaal geen gegevens van mij ontvangen en ik kom niet bij hen voor met mijn aanvraag. Strijken hiermee €42,15 op en sturen daarna nog duizende keren een mail, berichtjes en bellen, dat je nog niet betaald hebt. Wat verschrikkelijk dat dit kan en dat ze het over eigen juristen hebben die in dienst zijn, deze weten dan ook dat dit oplichting is en niet mag. Mijn aangifte gaat de deur uit want mijn geld is nog steeds niet teruggestort. Je betaald hen en daarna moet je justis nog een 33,- betalen. Oplichters, geld van hard werkende mensen aftroggelen. Had ik deze reviews maar eerder gelezen!

Fraude
Fraude! Ze vragen €41,15 voor zogenaamd 'administratiekosten'

Let wel even op
Let wel even op, deze partij vraagt goed geld voor het indienen en afhandelen van een vog aanvraag.

Antwoord van de-vog.nl
Duidelijk en eerlijke manier van werken.

Superre
Ik heb een VOG aangevraagd en meteen een terugkoppeling ontvangen. Werkelijkware topservice

Snel en simpel
Bij de-vog een vog aangevraagd voor een opdracht. Keurig netjes mijn vog ontvangen. Dankjewel :)

Antwoord van de-vog.nl
Heb na het aanvragen van mijn VOG…
Heb na het aanvragen van mijn VOG direct een terugkoppeling gehad. Heb hierdoor mijn VOG binnen een aantal dagen binnengekregen.

Antwoord van de-vog.nl
Uit nieuwsgierigheid checkte ik even…
Uit nieuwsgierigheid checkte ik even Trustpilot. Ik werd zelf wel goed geholpen, dus vind een 5 sterren wel waard.

Absolute oplichters vog…
Absolute oplichters vog aangevraagd.Zijn kosten naar hun overgemaakt.Vervolgens niet reageren en kreeg mailtje van justitie of nog keer 33 euro moet betalen voor de vog dus.Dat is snel cashen ik in veronderstelling dat ik dit al had betaald.Dus dubbele bedrag van totaal 75 euro.Dus de vog is niet voor een vog aan te vragen maar is misleidend misbruik makende bemiddelingsbureau.

Antwoord van de-vog.nl
Heb me aangemeld en de kosten betaald
Heb me aangemeld en de kosten betaald. na 2 weken reactie gekregen van justitie dat ik afgewezen word. en ze blijven facturen/herinneringen sturen ECHT WAAR GEWOON NIET BETALEN!!!!!!

Vieze oplichters
Vieze oplichters die al je geld afpakken en niets leveren. Ik heb in totaal ruim €75 overgemaakt en ik blijf nu berichten ontvangen dat ik herinneringskosten moet betalen. Ze blijven je stalken en dreigen. Wegblijven bij deze vieze ratten. Ik zal binnenkort een aangifte doen als ze me niet met rust laten en het geld niet terugstorten.

Antwoord van de-vog.nl
niets vermoedend een vog aangevraagd…
niets vermoedend een vog aangevraagd via vog.nl en 40,50 betaald. 2 dagen later een mail van justis waar ik de vog kan aanvragen en nogmaals mag betalen. vog.nl benaderd en mijn geld terug gevraagd of tenminste 33 euro voor de vog. maar ze vinden dat ze veel werk hebben verzet en dat de kosten vermeld staan bij de algemene voorwaarden. oplichters zijn het. snel geld verdienen over de ruggen van niets vermoedende vrijwilligers. waarom mag deze oplichtersbende blijven doorgaan hiermee?

TRAP ER MAAR NIET IN!
Drie facturen ontvang met gelijk herinneringen terwijl ik maar 1 VOG had aangevraagd en dus betaald. Ook vreemd dat je geen medewerker kon spreken, maar alleen mailen? Tot heden geen VOG ontvangen, maar ze blijven jou spammen met een betaalherinnering. Aangifte gedaan.
NIET ZAKEN DOEN MET DEZE MENSEN!!

Antwoord van de-vog.nl
Geen zaken doen met De VOG.
Geen zaken doen met De VOG.
Oplichter die zijn zaakjes niet op orde heeft. Bij navraag wat de meerwaarde van De VOG is krijg je een vage mail terug.
Wij hebben betaald via de betaallink maar ze blijven dreigen met incassoburo. Maar we hebben al betaald.
Als je mailt krijg je een auto repy dat er binnen 5 dagen wordt gereageerd. Haha..wat een organisatie. Tijd voor Alberto Stegeman.

de-vog.nl = oplichting
Beste lezer,
Graag wil ik mijn ervaring met jullie delen over de aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Ik heb gebruik gemaakt van de diensten van de-vog.nl. Bij stap 1 van hun mail kreeg ik het volgende bericht:
"Controleer allereerst via uw bank of de verwerkingskosten van €41,15 is afgeschreven. Indien u nog niet betaald heeft, kunt u de betaling afronden met iDeal door te klikken op deze link. Zonder betaling wordt er geen VOG afgegeven door Dienst Justis."
Aangezien mijn uitzendbureau de VOG zou regelen, had ik nog niets betaald en heb dus niks afgerond en dus niks verschuldigd. Toch heb ik nu twee facturen en een herinnering ontvangen van dit bedrijf.
Ik wil anderen waarschuwen om alleen een VOG aanvraag te doen bij justis.nl (ministerie van justitie en veiligheid) en niet bij commerciële partijen. Ik wist dit niet en daar maken dit soort bedrijven misbruik van. Ik ben zeer teleurgesteld dat een bedrijf als de-vog.nl nog steeds kan bestaan, maar helaas is dit wel zo. Ik overweeg sterk om aangifte te doen.
Ik hoop dat dit bericht anderen kan behoeden voor deze ervaring en dat we ons bewust worden van de oplichtingspraktijken van sommige commerciële partijen.
A

Zware oplichting
Zware oplichting! 42 euro betalen om vervolgens op een website voor het volledige bedrag je VOG aan te vragen. Je betaald dus 42 voor een linkje naar een website waar je ook rechtstreeks naar toe kan.

Oplichters zijn jullie!!
Oplichters zijn jullie!!
Heb bij jullie aangevraagd voor mijn dochter op 25-01-2023.tot op heden nog niks gehoord of ontvangen.ben mijn geld kwijt en snap niet dat niemand een review heeft geplaatst!!ben namelijk niet de enige bij wie jullie dit hebben gedaan!!telefoon nummer is nep!je krijgt niemand aan de lijn maar een bandje dat zich steeds opnieuw afspeelt.
Ik heb helemaal niks binnengekregen,2 maanden later niks!! Jullie hebben meerdere mensen opgelicht dus ga nu niet op iedereen reageren alsof jullie betrouwbaar zijn.mensen trap er niet in!