De Appeldokter Reviews

1,5

grootste oplichter die ik ken in oktober men 17" binnen gedaan wegens onstabiel beeld zou de video chip zijn okee kostprijs was okee suq ineens een ssd laten plaatsen van 1tb zonder het te vragen upd... Toon meer

Service, klantvriendelijkheid en oplossingsgerichtheid is goed. Ik had wel graag meer inzicht gekregen in het proces van een besturingssysteem updaten, zodat ik in het moment begrepen had waarom de ge... Toon meer

Probleem opgelost. Weifelend begin door de medewerker. Hij had geen apple laadsnoer bij zich, hetgeen ik wel vreemd vind.

bestandbeheer op de apple is en blijft kennelijk ingewikkeld

1. Computerreparatie
  2. Coachingcentrum

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

De Appeldokter is uw persoonlijke Apple specialist aan huis. Wij komen graag langs voor persoonlijke ondersteuning bij de installatie en configuratie van uw Mac of iPad. Wij zijn ook in te schakelen voor een training op maat, vragen over de aanschaf van een Mac, of gewoon als uw Mac of iPad het even niet meer doet. De Appeldokter is een vriend die u altijd kan bellen. De Appeldokter is getraind, werkt met goede producten en komt zijn afspraken na. Bekijk onze diensten of neem voor vragen contact met ons op.

Zeer slecht

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goed advies. Snel. Proffesioneel. Uiterst klantvriendelijk. Aanrader voor iedereen.

Ik heb de Appeldokter gevraagd of hij iets aan de snelheid kan doen van mijn 10 jaar oude Macbook Pro. Nooit heb ik er klachten mee gehad maar sindskort merk ik dat het apparaat toch langzamer aan het worden is.

Goed advies
Zelf dacht ik dat een upgrade van het werkgeheugen zou volstaan maar de Appeldokter adviseerde mij de oude harde schijf te vervangen voor SSD geheugen. Ik sta versteld van het resultaat. Dankjewel Appeldokter.

Snel
De Appeldokter reageert snel op contactaanvragen en denkt hierbij in oplossingen. Een afspraak was zo gemaakt en op korte termijn realiseerbaar. Eenmaal de Appeldokter over de vloer licht hij al zijn stappen toe. Hij was sneller klaar dan ik had verwacht.

Professioneel
Ik sta versteld van de kennis die de Appeldokter heeft over IOS, OSX, Software en hardware van Apple producten.

Service
De dag na zijn bezoek toont de Appeldokter zijn interesse. Vraagt of alles naar wens is en komt hij met tips en ideeën waarvan hij denkt dat ik er iets aan heb.

De Appeldocter is niet alleen technisch bekwaam. Hij weet dit goed te vertalen naar de spreektaal van de klant. Hij weet klantbehoeften goed om te zetten in goed advies.

30 maart 2016

Beste Robin,

Wat een mooie en uitgebreide beoordeling, helemaal super! Wij zijn erg blij met het resultaat en zo te lezen u ook. Geniet van uw veel snellere MacBook, deze kan nog een aantal jaren mee.

Tot de volgende afspraak!

De Appeldokter

Resultaat is waar het om gaatDA

Doorgaan tot het is opgelost

29 maart 2016

Beste Ad,

Bedankt voor uw review. Wij vinden het fijn om te zien dat u onze 'drive' naar de oplossing vinden ook zo waardeert. We laten u niet zomaar in de kou staan.

Wellicht tot een volgende afspraak!

De Appeldokter

Goede en vooral snelle en deskundige service!

Goede en vooral snelle en deskundige service! Naast deze belangrijke aspecten staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel bij dit bedrijf.
Ik kan de Appeldokter iedereen van harte aanbevelen.

28 maart 2016

Beste Arjan,

Bedankt voor jouw review en de aanbeveling! Het doet ons goed dat wij u op een persoonlijke en deskundige mochten helpen. Vooral omdat wij de persoonlijke touch zien als één van de pijlers van ons bedrijf.

Nogmaals dank en tot snel!

heel goed geholpen

heel goed geholpen als er iemand vraagt zal ik ze na De Appeldokter verwijzen

26 maart 2016

Beste Frans,

Dankjewel voor de mooie recensie. Fijn dat je de iPad weer kan gebruiken en de e-mail weer goed werkt. Als we nog iets voor je mogen betekenen horen wij het graag.

Opschonen Mac

Zeer goede service en goed resultaat.

23 maart 2016

Beste Mira,

Bedankt voor jouw beoordeling. De MacBook leek wel herboren na het opschonen, goed om te horen dat je blij bent met het resultaat. Heel veel plezier nog van je Mac en als je ergens tegenaan loopt mag je altijd bellen.

De Appeldokter

Supersnelle service van mensen die weten wat ze doen!

Nadat mijn harde schijf in mijn iMac defect kapot bleek te zijn, gelijk De Appeldokter gebeld. Jop stond mij keurig te woord en had gelijk door dat ik z.s.m. geholpen moest worden aangezien het mijn primaire werkstation betreft. Omdat het een 'platte' iMac is, is de schijf niet 1, 2, 3 te vervangen. Zijn collega Berry kwam direct na het weekend de iMac ophalen en 1,5 dag later had ik hem weer terug, volledig hersteld en zo goed als nieuw.

Niet alleen de vakkundigheid telt; ook de flexibiliteit die ze tonen en het medenkend vermogen. Een aanrader voor iedereen!

23 maart 2016

Beste Pieter,

Bedankt ook voor je supersnelle review! We zijn erg blij dat je enthousiast bent. Nu kan je weer supersnel aan de slag! Als we nog wat voor je kunnen betekenen weet je ons te vinden.

mijn respect en dank

Al telt mijn Mac al heel wat jaren, door dokter Appel weer super snel en kan zelfs op mijn werk receiver werken. Wat ik niet verwacht had. Thanks

22 maart 2016

Beste Belinda,

Dank voor uw leuke review! Goed om te horen dat Citrix Receiver naar behoren werkt. De Mac kan er zeker weer een aantal jaar tegenaan! Als er nog vragen zijn horen wij het graag.

Aanrader

Werkelijk voor mij een ontdekking . Eindelijk iemand die snel,ervaren en duidelijk verder helpt. Veel dank!

22 maart 2016

Beste Monique,

Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze diensten en dat alles naar wens is verlopen. Wij zien er naar uit om u nogmaals in de toekomst te helpen.

heel goed

prettige ongang en deskundigheid bij oplossen problemen

21 maart 2016

Beste Elise,

We zijn blij dat we u hebben mogen helpen en hartelijk dank voor dit mooie compliment.

betrouwbaar !

betrouwbaar geduldig zorgvuldig en deskundig!

21 maart 2016

Geachte heer/mevrouw Teulings,

Het doet ons goed dat u zo tevreden bent over onze service. Bedankt!

Positief!!!

De Appeldokter heeft mij in het afgelopen jaar geholpen met het professionaliseren en synchroniseren van mijn verschillende zakelijke Apple producten. Behalve advies over aanschaf en begeleiding bij installatie heeft De Appeldokter er vooral voor gezorgd dat ik ten alle tijden een goede indruk maak omdat ik altijd al mijn ICT zaken op orde heb.
De 'uitstekende' beoordeling is echter vooral gebaseerd op het gegeven dat Appeldokter Jop niet alleen bezig is met het tijdelijk oplossen van een probleem maar zich vooral richt op het voorkomen van problemen in de toekomst.

14 maart 2016

Beste Luuk,

Wat goed om te horen dat het professionaliseren van uw werkomgeving geslaagd is. Wij proberen altijd wat verder te denken dan uw huidige problemen, fijn dat u dat ook zo waardeert.

Handig, persoonlijk en duidelijk

Gewoon kei fijn dat er iemand kan komen om je opweg te helpen met je Apple producten!

13 maart 2016

Beste Hein,

Wij vinden het erg leuk om u op weg te helpen met alle Apple producten in huis. Wij komen graag nogmaals langs als u weer vragen heeft, u hoeft maar te bellen!

Van harte aanbevolen!

Onze eerste ervaring met de Appeldokter uit Tilburg is ons zeer goed bevallen. Hij was deskundig, snel, enorm behulpzaam en heeft ons uitstekend verder geholpen.

12 maart 2016

Beste Suzanne,

Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te horen dat onze Appeldokter uit Tilburg u uitstekend heeft geholpen.

Als u nog vragen heeft horen wij het graag.

Zeer tevreden!

Onze Macbook uit 2008 konden we niet meer opstarten, Job heeft deze buiten normale werktijden in de avonduren binnen anderhalf uur weer aan de praat gekregen. Konden we mooi ook nog andere Apple tips vragen..
Hele aardige, snelle en professionele service! Zeker een aanrader voor al u Apple vraagstukken.

3 maart 2016

De Appeldokter is top!

De Appeldokter is heel professioneel en behulpzaam. Het zit in zijn aard om mensen te helpen en heeft ook het geduld om dit te doen. Ik heb hem onlangs nodig gehad bij het bestellen en installeren van nieuw RAM-geheugen en het instellen van mijn Time Machine. Dit had hij binnen no-time voor me geregeld terwijl ik er zelf al een dag mee bezig was!

Absoluut een aanrader!

3 maart 2016

Zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden met de oplossingen voor onze Apple producten. De systemen "praten" weer met elkaar.
Tevens vinden wij het betaalsysteem zeer gebruikers vriendelijk!
Veel dank aan Jop Schräder

4 februari 2016

Jop Schräder is absolute top.

Jop Schräder is absolute top.Ik had een Apple Mac air aangeschaft voor onderweg als makelaar en wist werkelijk niet wat mij overkwam.Totaal anders dan een gewone computer. Hij is bij mij thuis geweest voor een volledige uitleg en werking van de Apple. Mail accounts ingesteld enz enz.
Binnenkort koop ik ook een I Mac en ga ik hem zeker weer inhuren.
Rob van der Starre
Makelaarsoffice