Service, klantvriendelijkheid en oplossingsgerichtheid is goed. Ik had wel graag meer inzicht gekregen in het proces van een besturingssysteem updaten, zodat ik in het moment begrepen had waarom de ge... Toon meer

Probleem opgelost. Weifelend begin door de medewerker. Hij had geen apple laadsnoer bij zich, hetgeen ik wel vreemd vind.

bestandbeheer op de apple is en blijft kennelijk ingewikkeld

1. Computerreparatie
  2. Coachingcentrum

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

De Appeldokter is uw persoonlijke Apple specialist aan huis. Wij komen graag langs voor persoonlijke ondersteuning bij de installatie en configuratie van uw Mac of iPad. Wij zijn ook in te schakelen voor een training op maat, vragen over de aanschaf van een Mac, of gewoon als uw Mac of iPad het even niet meer doet. De Appeldokter is een vriend die u altijd kan bellen. De Appeldokter is getraind, werkt met goede producten en komt zijn afspraken na. Bekijk onze diensten of neem voor vragen contact met ons op.

1,5

Zeer slecht

grootste oplichter die ik ken in…

grootste oplichter die ik ken in oktober men 17" binnen gedaan wegens onstabiel beeld zou de video chip zijn okee kostprijs was okee suq ineens een ssd laten plaatsen van 1tb zonder het te vragen update naar catalina die maar half werkte,breng hem maar binnen zorg er wel voor
na enkele maanden terug hetzelfde probleem, mochthem binnen brengen, nu is het augustus na veel communicatie komt het eruit hij heeft er iet latne opvallen en boedebord stuk niet te herstellen , ja en wat nu, voorstel van hem 15" inde plaats kompleet in orde, nee dus gewoon men 17" terug en dat was het , integendeel hij heeft me nog staan bedreigen en met eieren staan bekogelen , zelf bedreigingen uiten dathijmen auto zou bekogelen met zijn bloempotten, jammer voor hem maar alles staat op gsm vna ene persoon die aan de overkoant woont heeft alles gefilmd, dus wegblijven van die prutser, ik spreek wel over de persoon in de bredastraat in antwerpen dam

4 augustus 2022

Probleem bij installatie nieuwe versie

Nieuwe versie van Mac OS liep niet door. Eén telefoontje met de Appeldokter was voldoende om een oplossing voor het probleem te krijgen. Kosteloos en....het werkt.
De Appeldokter blijft op het netvlies zitten.

11 januari 2018

Prima geholpen

Goed en adequaat geholpen.

28 februari 2017

Beste,

Heel erg graag gedaan en tot de volgende keer!

correct.

terzake zeer deskundig , correct, prettig in de omgang

25 februari 2017

Beste J.Koster,

Wat fijn dat je de service als prettig hebt ervaren. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen!

Perfecte service

Zeer klantgericht, ter zake kundig en uiterst hulpvaardig.

25 februari 2017

Beste JK Breda,

De klant is bij de Appeldokter koning. We vinden het fijn dat jij dit ook zo ervaren hebt!

goede service

goede service en kundig

23 februari 2017

Hallo Marc-Jan,

Hartstikke bedankt voor je review. Wij zijn er blij mee!

Revisie modem, apple netwerk

Betrokken en correcte service.
Duurde allemaal wel wat lang, omdat ziggo modem toch wat verrassingen had voor deze apple dokter.

20 februari 2017

Beste BJ,

Helaas kunnen we niet alles super snel oplossen, maar gelukkig is je probleem wel verholpen. In de toekomst helpen we je graag weer!

De Appeldokter.

adequaat, gunt klant de tijd.

De appeldoktoren zijn ter zake deskundig. Weten precies waar ze moeten zoeken. Hebben geduld en gunnen de klant de tijd om na te denken en verdere vragen te stellen. De appeldoktoren nemen niet alleen je specifieke vraag of probleem onder handen, maar bieden de mogelijkheid om ook andere issues waar je mee worstelt op te lossen.

17 februari 2017

Beste Alexander,

Heel erg graag gedaan en bedankt voor je review. Mochten we je in de toekomst nog kunnen helpen, horen we het graag.

vakkundig

vriendelijk en niets is te veel

17 februari 2017

Beste Rino,

Bedankt voor je beoordeling. Stellen we erg op prijs!

Geweldig!

Wij hebben een goeie ervaring met Guus. Hij kwam keurig op tijd en had gelukkig meer tijd dan de 2 uur die we hadden ingepland. Een erg aardige sympathieke kerel die alles rustig uitlegt en uitzoekt. Hij heeft zelfs tijd gemaakt om in dezelfde week op vrijdagmiddag nog even terug te komen omdat een paar dingen nog niet helemaal goed werkten. Echt heel fijn.
Wij zullen jullie zeker aanbevelen en als we weer vastlopen met onze appeltjes dan weten wij Guus te vinden. Dankjewel.

14 februari 2017

Hallo Muriel en Anneke,

We gaan de complimenten zeker doorgeven aan Guus. Bedankt voor de mooie woorden en wat fijn dat jullie blij zijn met de service. Tot de volgende keer!

Goed contact. Duidelijk. Snel. Meedenkend

Dokter Jop kwam langs op mijn werk. Hierdoor kon ik nog dingen doen die gedaan moesten worden terwijl mijn laptop gemaakt werd.

12 februari 2017

Hoi Anco,

We komen altijd langs waar het jou het beste uitkomt. Heel erg graag gedaan en tot de volgende keer!

Zeer tevreden

Goede kwaliteit hulp

Hallo Noor,

Heel erg graag gedaan!

te gek

Het was geweldig

Beste,

Niets is ons te gek. Graag gedaan en tot de volgende keer!

topservice

Persoonlijk, geduldig en proactief, helemaal goed!

Hoi Marco,

Bedankt dat we jou mochten helpen en je review!

TOPPER DIE APPELDOKTER!!!!

Tranen met tuiten gehuild omdat mijn Mac gecrasht was maar dankzij De Appeldokter knalt ie weer als nooit tevoren!!!

Hallo Martijn,

Naast de Mac-hulp kunnen wij ook ontzettend goed emoties de baas. Fijn dat je Mac weer goed werkt en heel erg bedankt voor de recensie.

Super Service!

Berry heeft me enorm geholpen.
Mijn computer is de afgelopen tijd een paar keer gecrasht en afgelopen week lukte helaas niets meer. Berry is eerder langs geweest en elke keer leek hij het weer te doen.
Na deze laatste crash heeft hij de computer thuis helemaal gefixt en alleen materiaalkosten gerekend.
Hij leeft weer, Dank!

10 februari 2017

Beste Dorien,

We gaan de complimenten doorgeven aan Berry. Bedankt voor je mooie woorden. Mocht er in de toekomst iets aan de hand zijn, kan je ons altijd bellen.

Top!!

Top geholpen door Jop.

8 februari 2017

Hoi Joost,

Top recensie zeggen wij!

Super service, deskundig advies

Appledokter Alexander heeft naar volle tevredenheid een reparatie uitgevoerd aan mijn iMac. Daarnaast gaf hij helder advies in de te nemen stappen voor het verbeteren van ons WiFi netwerk. Snel, deskundig en heel vriendelijk. Top!

4 februari 2017

Beste Simone,

Bedankt voor je mooie woorden over Alexander. Fijn dat hij je goed heeft kunnen helpen helpen.