De Appeldokter Reviews

1,5

grootste oplichter die ik ken in oktober men 17" binnen gedaan wegens onstabiel beeld zou de video chip zijn okee kostprijs was okee suq ineens een ssd laten plaatsen van 1tb zonder het te vragen upd... Toon meer

Service, klantvriendelijkheid en oplossingsgerichtheid is goed. Ik had wel graag meer inzicht gekregen in het proces van een besturingssysteem updaten, zodat ik in het moment begrepen had waarom de ge... Toon meer

Probleem opgelost. Weifelend begin door de medewerker. Hij had geen apple laadsnoer bij zich, hetgeen ik wel vreemd vind.

bestandbeheer op de apple is en blijft kennelijk ingewikkeld

1. Computerreparatie
  2. Coachingcentrum

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

De Appeldokter is uw persoonlijke Apple specialist aan huis. Wij komen graag langs voor persoonlijke ondersteuning bij de installatie en configuratie van uw Mac of iPad. Wij zijn ook in te schakelen voor een training op maat, vragen over de aanschaf van een Mac, of gewoon als uw Mac of iPad het even niet meer doet. De Appeldokter is een vriend die u altijd kan bellen. De Appeldokter is getraind, werkt met goede producten en komt zijn afspraken na. Bekijk onze diensten of neem voor vragen contact met ons op.

Zeer slecht

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Deskundig, adequaat

Deskundige en adequate manier van omgaan met het probleem. Vriendelijk en duidelijk.

30 december 2016

Hallo Twan,

Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je ons als vriendelijk en duidelijk hebt ervaren.

Relaxed en vol kennis

Beste mensen,

Ten zeerste aan te bevelen, mocht je net als mij geen zin hebben om na te denken over aanpassingen of herstellingen aan de APPLE!!

Met sprankelende groet,
Dymphina Jooren

29 december 2016

Hallo Dymphina,

Wat een mooie woorden. Heel erg bedankt!

De Appeldokter

Top service voor mensen die geen geduld hebben!

Via via kwam ik terecht bij de Appeldokter. De Appeldokter heeft ons snel en zeer goed geholpen.
Zowel mijn telefoon als computer functioneren weer na behoren. Dit in een zeer korte tijd voor een goede prijs. Achteraf had ik dit veel eerder moeten doen!

29 december 2016

Goedemorgen!

Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat ook jij blij bent met onze hulp en niet alleen je kennis :) Veel plezier weer met je iPhone en Mac!

Deskundig en snel

Appeldokter is goed bereikbaar. Mijn vraag werd snel opgepakt en ik ontving vanuit deskundigheid advies en hulp.

28 december 2016

Antwoord van De Appeldokter

Wat fijn om te horen dat je onze service waardeert. We hopen je, wanneer nodig, vaker te mogen helpen.

De Appeldokter.

gericht en persoonlijk advies

28 december 2016

Goedemorgen,

Hartstikke bedankt voor de beoordeling. Als we nog iets voor u kunnen betekenen horen we het graag.

Deskundig en prettig

Aanrader. Alles werkt weer prima!

23 december 2016

Hallo,

Fijn dat alles weer goed werkt en bedankt voor de beoordeling!

Top!

Flexibel, professioneel en vakkundig.

22 december 2016

Goedemorgen,

Bedankt voor de mooie beoordeling!

Professioneel, efficiënt en gezellig

Job is bij ons thuis geweest om orde te scheppen in de Apple chaos! Zijn nu weer helemaal blij en alles werkt weer met en naast elkaar!

21 december 2016

Hallo Willianne,

Ontzettend graag gedaan en fijn te horen dat alles goed werkt. Tot in de toekomst!

Met vriendelijk groet,

Bedankt Guus !

Met veel geduld heeft Guus me uit kunnen leggen wat ik allemaal moest doen. Van te voren een lijstje ingediend met verzoeken en dat werkte perfect. Nogmaals dank

20 december 2016

Hallo,

We geven het door aan Guus. Jij bedankt voor de beoordeling en tot de volgende keer!

Mer vriendelijke groet,
De Appeldokter

Super tevreden en ontzettend goed geholpen!

De Appeldokter is vooral heel klantvriendelijk en helpt je heel goed.

19 december 2016

Hallo,

Klantvriendelijkheid staat ontzettend hoog in het vaandel bij ons. Fijn dat je het zo ervaren hebt :)

Vakmanschap

Vakmanschap is perfect. Problemen met de iMac zijn allemaal opgelost.

17 december 2016

Hallo!

Fijn dat we alle problemen konden verhelpen. Als het ooit nog nodig is, weet je ons te vinden toch?

top!

op tijd, professioneel, snel en vakkundig

15 december 2016

Goedendag,

Bedankt voor de review en tot de volgende keer!

De Appeldokter

Technisch kundig, snel , betrouwbaar en een aardige, prettige en 'nette" man

Er is geen vraag te moeilijk en houden de software up to date. Prettig contacten en op de hoogte van alle Apple hardware en software. Job brengt je computer weer bij de nieuwe tijd.

14 december 2016

Hoi Jos,

Fijn dat je weer up to date bent. Als we ooit iets voor je kunnen doen horen we het graag!

Met vriendelijk groet,

een verademínng!

"Doorgeven",is inderdaad doorgeven en leidt tot spoedige reactie.Welk een verademing invergelijking met Ziggo en KPN.
Geduldig,maar doortastend bekwaam en toch duidelijk.
Zeer bedankt,john

10 december 2016

Hoi John,

Bedankt voor je beoordeling. Wij vinden het heel belangrijk om afspraken met klanten na te komen. Als we ooit iets voor je kunnen betekenen horen we het graag!

Goed

Een deskundige die weet waar hij hij over spreekt,

8 december 2016

Hoi Bastiaan,

Fijn dat je ons als deskundig hebt ervaren. Misschien dat we elkaar in de toekomst nog treffen!

De Appeldokter

Zeer tevreden over Alexander Forrest...

Sympathiek, ter zake kundig, snel.

1 december 2016

Hoi Linda,

Hartstikke bedankt voor je vijf sterren beoordeling. We geven het zeker door aan Alexander. Als hij je ooit nog kan helpen horen we het graag.

Hallo,

Ontzettend bedankt voor je review. Het geeft ons een goed gevoel dat je de service als prettig hebt ervaren!

De Appeldokter

betrouwbaar en met kennis van zaken direct aan huis geholpen

Wij werden getipt door de buurman. Het had niet beter kunnen uitpakken.
David werkte direct, gaf goede uitleg, geen onnodige poespas.
Wij zijn heel erg tevreden en raden de Appeldokter iedereen aan die wat heeft met Mac.

18 november 2016

Hallo Anja,

Wat heb jij een aardige buurman ;-). Bedankt voor je review!
Wij zijn erg blij met een blije klant. Vertel jij het weer door aan de buren?
Mochten we je ooit nog kunnen helpen kan je ons altijd bellen.

Top service!

Heel fijn geholpen

13 november 2016

Hallo Kim,

Fijn dat je de hulp als prettig hebt ervaren.
Wie weet tot in de toekomst!