De Appeldokter Reviews

1,5

grootste oplichter die ik ken in oktober men 17" binnen gedaan wegens onstabiel beeld zou de video chip zijn okee kostprijs was okee suq ineens een ssd laten plaatsen van 1tb zonder het te vragen upd... Toon meer

Probleem opgelost. Weifelend begin door de medewerker. Hij had geen apple laadsnoer bij zich, hetgeen ik wel vreemd vind.

bestandbeheer op de apple is en blijft kennelijk ingewikkeld

1. Computerreparatie
  2. Coachingcentrum

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

De Appeldokter is uw persoonlijke Apple specialist aan huis. Wij komen graag langs voor persoonlijke ondersteuning bij de installatie en configuratie van uw Mac of iPad. Wij zijn ook in te schakelen voor een training op maat, vragen over de aanschaf van een Mac, of gewoon als uw Mac of iPad het even niet meer doet. De Appeldokter is een vriend die u altijd kan bellen. De Appeldokter is getraind, werkt met goede producten en komt zijn afspraken na. Bekijk onze diensten of neem voor vragen contact met ons op.

Zeer slecht

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Uitstekende werk

David was precies op tijd, top. Ging direct aan de slag en komt met goede tips en adviezen: opschonen ging langzaam door te weinig intern geheugen in m'n MacBook Air, dus dat doen we de volgende keer als het geheugen uitgebreid is (door De Appeldokter!), want kost zo te veel tijd. Wel nog even de verbinding met de NAS gemaakt voor de back-up. Dus hup, door naar de iMac. Ook die goed geschoond, hulpprogramma geinstalleerd en tijdens het wachten tips en tricks gekregen. Over twee weken volgende afspraak voor geheugen upgrade van het MacBook en verdere optimalisatie. Kortom, aanrader!

1 februari 2017

Beste Quirijn,

Bedankt voor je mooie en uitgebreide review. Fijn dat David je goed geholpen heeft. Hij komt dus snel weer bij je langs :)

perfect!!!

Snel, kundig en gezellig!

30 januari 2017

Beste Ben,

Bedankt voor je korte, maar duidelijke review. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen.

Fijne, professionele service

26 januari 2017

Hallo Wijnand,

Bedankt voor je review. We zijn tevreden als jij dat ook bent!

Prima geholpen door Alexander de Appledokter

Na een beetje trage start zijn we verder prima geholpen door Alexander onze beide Mac's zijn voorzien van een snelle SSD kaart en hij heeft ons geholpen alles weer een beetje op een rijtje te zetten, wij hadden wat problemen gehad met de overgang van IPhoto naar Foto's. Heel fijn dat we ook gewoon contact op kunnen nemen als er nog vragen zijn.
Mocht het onverhoopt nodig zijn zullen we weer dankbaar gebruik maken van zijn diensten.

26 januari 2017

Hallo Hennie en Lyda,

Heel fijn dat jullie tevreden zijn over de service. We wensen jullie weer heel veel plezier met de apparaten. Tot de volgende keer!

De Appeldokter

duurde langer dan verwacht en niet echt opgelost

bestandbeheer op de apple is en blijft kennelijk ingewikkeld

24 januari 2017

Beste Tijs,

Wat vervelend dat jouw problemen niet zijn opgelost zoals je graag gezien had. We doen altijd ons uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te helpen.

Voorbereiding

Service, klantvriendelijkheid en oplossingsgerichtheid is goed. Ik had wel graag meer inzicht gekregen in het proces van een besturingssysteem updaten, zodat ik in het moment begrepen had waarom de geplande tijd zeer!! ruim overschreden werd. Overigens ben ik hier achteraf nog over gebeld en is mij dit nu helder geworden en zal ik zeker wederom gebruik maken van de diensten van Appeldokter.

21 januari 2017

Beste mevrouw van Tilburg,

Gelukkig is het achteraf voor u allemaal duidelijk geworden. Goed te horen dat u ons in de toekomst weer zal inschakelen.

Top service

Buitengewoon aardige en behulpzame medewerker plus nog eens mijn probleem opgelost :)) aanrader voor iedereen die problemen heeft met zijn appel

20 januari 2017

Hoi Jordi,

Wat een mooie woorden voor De Appeldokter. Als er ooit problemen zijn in de toekomst, helpen we je graag!

duidelijk, efficiënt en geriefelijk

zeer goed zoals mijn titel aangeeft

19 januari 2017

Hoi Stan,

Wat fijn dat je onze hulp zo hebt ervaren. Tot in de toekomst!

Zeer tevreden!!!

Één telefoontje en alles werd binnen mum van tijd geregeld. Fijne uitleg, goede service, extra tips en zeer betaalbaar. Ik kan Appeldokter aan iedereen aanbevelen .

14 januari 2017

Hallo Esther,

Wij proberen iedereen altijd zo snel mogelijk te helpen. Fijn dat dit bij jou gelukt is en bedankt voor de review.

De Appeldokter

Betrouwbaar, snel en zeer klantvriendelijk!

Deze week ben ik opnieuw geholpen door De Appeldokter, en met succes! Ik ben een zeer tevreden klant van deze service. Het is een zeer vriendelijke 'dokter' met snelle service en tot nu toe zijn al mijn problemen verholpen, TOP!

14 januari 2017

Hallo Frank,

Wij vinden het fijn dat we jou telkens met je problemen kunnen en mogen helpen. Bedankt voor je mooie woorden!

Super

Super bedrijf, je word zeer duidelijk te woord gestaan met tekst en uitleg en de reparatie word thuis uitgevoerd waar je zelf bij ben.
ik raad het iedereen aan die problemen heeft met zijn mac

11 januari 2017

Hallo,

Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn dat je alles als prettig hebt ervaren.

Professioneel

Alexander luisterde met aandacht, stelde de juiste vragen, handelde met kennis van zaken, gaf goede adviezen, dus professioneel.

10 januari 2017

Hallo,

We geven de complimenten door aan Alexander. Tot de volgende keer!

Helemaal goed.!!!!

Wij zijn erg goed en snel geholpen door een erg vriendelijke en vakkundige medewerker. Een aanrader voor iedereen die een probleem heeft met een Apple apparaat. Pelle bedankt.!!!!!!

6 januari 2017

Hallo Serge,

Wij zijn net zo blij met Pelle als jij was zo te lezen. Goed om te horen. Bedankt voor je mooie beoordeling.

Super fijne service

Aardig, professioneel, snel. Alles wat je van een dienst verwacht en dan beter.

6 januari 2017

Hallo Joke,

Wat een mooie woorden, bedankt! We helpen je graag volgende keer weer.

De Appeldokter

hulpvaardig en efficiënt; goede uitleg en prima reparatie.

De appeldokter heeft een iMac hersteld en bij het terugbrengen de computer weer helemaal ingesteld zoals voor de crash. Hartelijk dank, goed werk!

5 januari 2017

Hallo Rob,

Vooral fijn voor jou dat alles weer werkt zoals het moet. Bedankt voor je mooie beoordeling. Tot de volgende keer!

Gewoon goed.

Bevlogen hulp, eerlijk en deskundig.

4 januari 2017

Hallo,

Bedankt voor je positieve review. Hopelijk mogen we je vaker helpen.

praktische Apple-specialist

Jop is zakelijk en direct to the point. In enkele minuten ruimt hij op en richt hij de computer(s) op een overzichtelijke manier in.
Ideaal voor de jaarlijkse 'kilometerbeurt'.

3 januari 2017

Hallo Bas,

Bedankt voor je beoordeling. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen met de APK :)