De Appeldokter Reviews

1,5

grootste oplichter die ik ken in oktober men 17" binnen gedaan wegens onstabiel beeld zou de video chip zijn okee kostprijs was okee suq ineens een ssd laten plaatsen van 1tb zonder het te vragen upd... Toon meer

Service, klantvriendelijkheid en oplossingsgerichtheid is goed. Ik had wel graag meer inzicht gekregen in het proces van een besturingssysteem updaten, zodat ik in het moment begrepen had waarom de ge... Toon meer

Probleem opgelost. Weifelend begin door de medewerker. Hij had geen apple laadsnoer bij zich, hetgeen ik wel vreemd vind.

bestandbeheer op de apple is en blijft kennelijk ingewikkeld

1. Computerreparatie
  2. Coachingcentrum

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

De Appeldokter is uw persoonlijke Apple specialist aan huis. Wij komen graag langs voor persoonlijke ondersteuning bij de installatie en configuratie van uw Mac of iPad. Wij zijn ook in te schakelen voor een training op maat, vragen over de aanschaf van een Mac, of gewoon als uw Mac of iPad het even niet meer doet. De Appeldokter is een vriend die u altijd kan bellen. De Appeldokter is getraind, werkt met goede producten en komt zijn afspraken na. Bekijk onze diensten of neem voor vragen contact met ons op.

Zeer slecht

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

goed en deskundig

Heeft echter niet geholpen

31 augustus 2016

Beste heer Kieboom,

Bedankt voor de 4-sterren review, daar zijn wij zeer blij mee! Wij balen ook dat we het niet direct hebben opgelost. Wij hopen dat ons advies om de Mac naar een externe reparateur te brengen de Mac weer een nieuw leven in gaat blazen.

We horen graag of het gelukt is.

1e keer

Deskundige medewerker die wist waar hij het over had.
Alles was nieuw op de locatie en niet alles kon gedaan worden. Doormeten van netwerk lukte niet omdat de spullen niet meegenomen waren.
Duurde wel lang, maar dat had met bovenstaande te maken. Oorzaak lag overigens niet bij de monteur maar bij de installateur die alles had aangelegd

24 augustus 2016

Beste Klant,

Bedankt voor uw mooie 4-sterren beoordeling! Zijn alle netwerkproblemen reeds al opgelost? Wij hopen van wel.

We zullen spoedig nog telefonisch contact met u opnemen.

Uitstekend

prima service, deskundig en goed advies.
Prima dokter.

20 augustus 2016

Beste Trudie,

Hartelijk dank voor uw positieve recensie, dat doet ons deugd!

De Appeldokter

Alleen maar goed op alle gebieden!

Ze zijn deskundig, betrouwbaar, punctueel, laagdrempelig, zeer klantgericht. Ik ga hen bij iedereen die hulp nodig heeft aanbevelen!

19 augustus 2016

Beste Klant,

Niet alleen een 5-sterren beoordeling, maar u gaat ons ook bij anderen aanbevelen, helemaal top! Hier worden wij zeer blij van!

Als u nog vragen heeft horen wij het graag.

oplossen opstart probleem imac

Duidelijk, deskundig, betrouwbaar,oplossingsgericht, vriendelijk, juiste prijs/kwaliteit

18 augustus 2016

Beste G.J. Brunninkreef,

Wat een mooie woorden, bedankt hiervoor! Wij zijn blij dat uw problemen zijn opgelost op een deskundige en vriendelijke manier.

Tot een volgende afspraak!

Snelle hulp

Snelle hulp en veel in korte tijd gedaan...

18 augustus 2016

Beste Maurice,

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons een compliment te geven, fijn!

Als u nog ergens tegenaan loopt horen wij het graag.

Prima service

Kundig en meedenkend

15 augustus 2016

Beste Customs Partners B.V.,

Wat fijn dat u tevreden bent met onze service en onze kundigheid, bedankt voor de mooie recensie!

Prima

Goede afspraken en service

12 augustus 2016

Beste heer Nierop,

Blij verrast met deze mooie woorden, hartelijk dank en fijn dat u onze service als prettig heeft ervaren.

uitstekend,met kennis zaken

prima geholpen

10 augustus 2016

Geachte heer Klaassen,

5 sterren, dat is nog eens een mooie beoordeling! Bedankt hiervoor.

Als u nog vragen heeft horen wij het graag.

Uitstekend!

De Appeldokter levert snelle service en vakmanschap. Wat ook fijn is, is dat ze met je meedenken. Kortom, de Appeldokter is een echte aanrader.

9 augustus 2016

Beste Klant,

Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij vinden het zelf ook fijn als mensen met ons meedenken, dus waarom zullen wij dat niet voor anderen doen?

Nogmaals dank voor de aanbeveling en wellicht tot een volgende afspraak!

Berry Boelens for president

Ik ben buitengewoon snel en vakkundig geholpen door Berry van de Appeldokter. Berry heeft alle zeilen bijgezet om me snel te helpen en heeft daar zelfds een deel van zijn weekend voor opgeoffert. Waar zie je dat nog?

Ik ben heel erg blij dat ik de appeldokter gevonden heb!!

1 augustus 2016

Beste Tom,

Wat een mooie woorden over de hulp van Berry, hartelijk dank voor dit mooie compliment! Bedankt dat u de moeite heeft genomen om dit te melden, geniet van uw snelle Mac!

De Appeldokter

Betrouwbaar. Uitermate vriendelijk en deskundig!

Wat een vriendelijke jongeman . !
Keurig op tijd
Heeft het probleem opgespoord op een Zeer kundige manier en me verder geholpen .
Ik bel hem volgende keer direct en kan het zeer aanraden,

30 juli 2016

Beste Mieke,

Wat een mooie beoordeling over het Spreekuur, erg leuk om te lezen, bedankt! Jammer dat wij het probleem niet direct konden oplossen. Wij helpen u in de toekomst graag bij al uw Apple gerelateerde vragen.

Topppp!!

wat een openbaring! dank de support! Daar kan de helpdesk van Apple een voorbeeld aannemen.

27 juli 2016

Beste Olav,

Wat een gave beoordeling, hartelijk dank voor dit geweldige compliment!

prima!

prima hulp ontvangen, blij dat al mijn bestanden "gered" zijn.

20 juli 2016

Beste Klant,

Wij doen niets liever dan bestanden redden, goed om te horen dat dit ook bij u gelukt is, fijn!

Als wij in de toekomst nog tot uw dienst mogen staan horen wij het graag.

Prima

Snelle afspraak, kundig en vriendelijk.

14 juli 2016

Beste Klant,

Dank u hartelijk voor de mooie recensie. Wellicht zien we elkaar in de toekomst weer tijdens een nieuwe afspraak.

verhelderend

dankzij de appeldokter ga ik de mac voor veel meer kunnen gebruiken dan voorheen, een paar tips en tricks maken echt het verschil voor mij

14 juli 2016

Beste Karim,

Heeft u onze workshop tips al veelvuldig in gebruik genomen? Wij hopen dat u het 'licht' heeft gezien en de Mac nog beter kan gebruiken.

Als u nog meer wilt weten horen wij het graag.

Goed en snel geholpen

Prettige communicatie, geen lange wachttijden voor een afspraak, duidelijk en goed advies, werkzaamheden super uitgevoerd voor een nette prijs.

Beste Chris,

Wij worden heel blij bij het lezen van uw beoordeling. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons een compliment te geven!

Geduldige en kwalitatieve service

Een geduldige en kwalitatieve service met een alleszins redelijke factuur.

Beste Klant,

Wat fijn om te lezen dat u blij bent met onze service. Bedankt voor de mooie recensie!

Top service

Snelle service en goed resultaat, nieuwe ssd in de door Appeldokter aanbevolen MacPro laten zetten

Beste Klant,

Bedankt voor de beoordeling! Vanaf nu is het genieten van de SSD in de nieuwe Mac Pro! Als er nog nieuwe vragen komen staan wij voor u klaar om deze te beantwoorden.

Professionele, snelle service

Op korte termijn afspraken, professionele service en al mijn vragen/problemen zijn opgelost. De apple dokter dacht mee en attendeerde me op handigheden waar ik zelf geen weet van had.

11 juli 2016

Beste Carmen,

Bedankt voor de mooie woorden en de 5-sterrenbeoordeling. Fijn dat wij u zo snel mochten helpen! Als u nog vragen heeft in de toekomst kunt u ons direct bellen, wij helpen u graag.