Vi modtog 2 måneders kassen med lidt forskelligt (4 ting). Vi var især glade for sansetørklædet, som vi fik mange smil (og vågne timer) til at gå med. Derudover var der en skildpadde med både lyd og b... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Legetøjets stand levede i min optik ikke op til prisen man betaler for leje. Derudover modtog vi legetøj til +18 måneder til vores søn på 7 måneder. Vi brugte kun 2 ud af 5 stykker af det tilsendte le... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Et fantastisk koncept. I stedet for at købe nyt, dyrt børnelegetøj som fylder hjemmet kan man med DearBaby hver måned skifte til nyt (brugt) legetøj, som passer præcis til den nysgerrighed og udviklin... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk koncept med inspirerende legetøj, man ikke selv havde tænkt på! Derudover har man ikke sit hus fyldt op med alverdens ting og sager, fordi legetøjet bliver skiftet ud. Bæredygtigt og rart... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
UDLEJNING AF BABYUDSTYR: Hos DearBaby kan du leje babyudstyr i høj kvalitet og gøre hverdagen både nemmere og mere fleksibel. Vi udlejer populære produkter som slyngevugger og vugger fra Moonboon og Membantu, rejseklapvogne fra Joolz, autostole fra BeSafe samt tumle- og aktivitetslegetøj til baby og små børn. Mange typer babyudstyr bruges kun i en kort periode, og derfor giver det god mening at leje fremfor at købe. Med udlejning hos DearBaby kan du afprøve produkterne i dit eget hjem, før du beslutter dig for at investere. Det reducerer risikoen for fejlkøb og sikrer, at du vælger det helt rigtige til dit barn. Bliver du glad for et produkt, har du mulighed for at frikøbe det inden for 3 måneder, hvor dine lejeomkostninger fratrækkes. Alternativt kan du nemt returnere produktet igen. Alt udstyr er i rigtig fin stand og bliver grundigt rengjort og kvalitetssikret mellem hver udlejning. SHOP SÆRLIGT UDVALGT LEGETØJ OG UDSTYR: I DearBabys shop finder du nøje udvalgt legetøj og babyudstyr til børn fra 0–5 år. Sortimentet er sammensat i samarbejde med eksperter og baseret på erfaringer fra tusindvis af forældre. Fokus er på produkter, der understøtter barnets motoriske, mentale og sproglige udvikling. Vi har gjort det nemt at vælge rigtigt ved at samle de bedste produkter ét sted – så du undgår fejlkøb og sparer tid i hverdagen. Du finder både kendte kvalitetsbrands og gennemtestede favoritter, som fungerer i praksis. Du behøver ikke være medlem for at handle i shoppen. LEJ LEGETØJSKASSER 0-3 år: DearBabys legetøjskasser er udviklet af eksperter og indeholder nøje udvalgt legetøj, der er tilpasset barnets alder. Ombyt legetøjskassen hver måned, så du altid har legetøj, der understøtter dit barns udvikling.
Lyngvej 4, 9000, Aalborg, Denemarken
Super god måde at få afprøvet forskelligt legetøj. Man få også en beskrivelse af hvad det forskellige legetøj er godt for i ens barns udvikling og så er der et skriv med omkring ens barns udvikling måned for måned

Antwoord van DearBaby
Vi har modtaget vores første kasse, og det har været en helt vildt god oplevelse. Baby er vild med legetøjet, som er i så fin stand. Der er meget legetøj, og det er gjort meget personligt med navn og det hele er henvendt til baby. Indpakningen var også meget fin. Det hele er meget gennemført. Er sikker på vi bliver meget glade for at abbonere på legetøj hos dearbaby!

Antwoord van DearBaby
Det er gjort dejligt nemt, at have legetøj, som er opdateret/relevant ift. min datters udvikling.
Samtidig undgår jeg, at have en masse legetøj liggende i vores lille lejlighed, som hun ikke længere er interesseret i.
Det er godt for miljøet og godt for os!
Derudover yder DearBaby altid den bedste kundeservice!
Den varmeste anbefaling herfra.

Antwoord van DearBaby
Rigtig god løsning, kan helt sikker anbefales.
Man slipper for at købe en masse legetøj, som barnet ikke bruger alligevel.
Det er nemt at hente og sende kassen retur.

Antwoord van DearBaby
Sjovt og udviklende legetøj, der er afpasset perfekt efter barnets alder - og rigtig god service. Klar anbefaling herfra.

Antwoord van DearBaby
Vi er førstegangs forældre og rigtig glade for at få hjælp til at vælge legetøj til vores datter, at få viden om hendes udvikling og hvordan vi støtter den bedst og let at kunne komme af med legetøjet igen, så andre kan glædes ved det og at vi ikke strander med alt for meget. Stor anbefaling fra os!

Antwoord van DearBaby
Dejligt koncept med godt legetøj, som byttes lige når det bliver kedeligt.
God kundeservice i et fedt bæredygtigt koncept!

Antwoord van DearBaby
Fantastisk koncept, hvor legetøjet rammer plet stort set hver gang! Tiden man har det er passende, og det er super nemt at sende og modtage.
TAK for et fantastik konceptet og jeres arbejde!

Antwoord van DearBaby
Dearbaby er et fantastisk koncept og folkene bag er søde og professionelle. Varmeste anbefaling til deres legetøjskoncept og forretning.

Antwoord van DearBaby
DearBaby er et G.E.N.I.A.L.T koncept. Vores datter elsker legetøjet og kaster sig over det. Og når hun har leget med det i en måneds tid, er hun også klar til den nye kasse med nyt legetøj. Perfect timing.
Det er så dejligt at vide, at det e legetøj, der udvikler hende og ikke mindst, at abonnementet bare kører på skinner, så forældrehjernen kan tage en slapper der :)

Antwoord van DearBaby
Fantastisk koncept, der både støtter og møder barnet præcis hvor det er i livet, samtidig med at det er bæredygtigt! 🙏🏼 At afhente den nye kasse og returnere den gamle er det nemmeste i verden, da man blot kan skrive et nummer på kassen og aflevere den - man skal ikke printe eller lignende! 👌🏼👌🏼😊

Antwoord van DearBaby
Skønt og bæredygtigt koncept og vi er alle spændt på hvad der mon er i kassen når den kommer. Det er dejligt med noget nyt legetøj og det passer så fint med at interessen daler i løbet af de 30 dage og at vi så ikke skal opbevare det og have en masse legetøj der fylder. Returblanket og kasser kommer altid til tiden. Vi er meget glade for abonnementet 😊

Antwoord van DearBaby
Fantastisk koncept som gør, at vi ikke behøver at købe nyt legetøj hele tiden. Og så er det fedt, at man kan købe det fri, hvis baby bliver glad for det 👏🏼

Antwoord van DearBaby
Høj værdi i hver kasse. Vi startede først da vores datter var 14mdr, desværre. Rigtig gode ting, hvor man får lyst til at beholde meget af det.
God service, da der var bestillingsproblemer. Gnidningsfrit forsendelsessystem

Antwoord van DearBaby
Elsker konceptet og har fundet ud af hvad mit barn kan lide at lege med uden at skulle købe en helt masse forskelligt legetøj.
En lille detalje som bare gøre det ekstra godt: de personliggør legetøjskasserne ved at skrive barnets navn på dem. Det har gjort mig rigtig glad hver gang!
Kundeservice fungerer hurtigt over chat og de er ekstremt venlig og imødekommende. Jeg oplevede at en pakke ikke dukkede op og de reagere med det samme jeg kontaktede dem og fik en ny pakke med det samme.
En anden god oplevelse: Frugtede at jeg skulle betale for et legetøj da der var nogle dele der var gået i stykker. Men igen var kundeservice rigtig flinke og havde ekstra dele og jeg skulle ikke betale for det.
Mit eneste kritikpunkt er at det er en smule dyrt at købe legetøjet fri hvis man ønsker at beholde det.

Antwoord van DearBaby
For os som førstegangsforældre er det været helt genialt at have abonnement hos DearBaby, det fungerer fuldstændig uproblematisk at man får tilsendt nyt legetøj hver eneste måned, barnet leger og udvikler sig med det nyeste legetøj og vi slipper som forældre for at fylde hjemmet med en masse legetøj som med tiden bliver kedeligt og uinteressant for barnet. DearBaby får vores varmeste anbefaling, og vi anbefaler det til at vores venner og familie.

Antwoord van DearBaby
Kæmpe anbefaling herfra. Dejligt at få legetøj tilsvarende alder og udvikling på en bæredygtig måde. Super koncept!

Antwoord van DearBaby
Med DearBabys kasser slipper vi for at købe en masse legetøj, som kun bruges i kort tid. Samtidig ved vi, at legetøjet passer til og understøtter udviklingen lige nu. Kasserne kommer altid til tiden og det er let at sende retur.

Antwoord van DearBaby
Som førstegangsforældre har det været fantastisk at kunne få nyt legetøj hver måned, som man er sikker på passer til sit barns udvikling.

Antwoord van DearBaby
Altid et spændene udvalg af legetøj, enkelt og nemt at returnere legetøj. Søde og hjælpsomme, når man har spørgsmål 👍🏻 også elsker jeg konceptet - bæredygtigt og besparende 👏🏻

Antwoord van DearBaby
Lees meer over geverifieerde reviews.