Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi modtog 2 måneders kassen med lidt forskelligt (4 ting). Vi var især glade for sansetørklædet, som vi fik mange smil (og vågne timer) til at gå med. Derudover var der en skildpadde med både lyd og b... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Legetøjets stand levede i min optik ikke op til prisen man betaler for leje. Derudover modtog vi legetøj til +18 måneder til vores søn på 7 måneder. Vi brugte kun 2 ud af 5 stykker af det tilsendte le... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et fantastisk koncept. I stedet for at købe nyt, dyrt børnelegetøj som fylder hjemmet kan man med DearBaby hver måned skifte til nyt (brugt) legetøj, som passer præcis til den nysgerrighed og udviklin... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk koncept med inspirerende legetøj, man ikke selv havde tænkt på! Derudover har man ikke sit hus fyldt op med alverdens ting og sager, fordi legetøjet bliver skiftet ud. Bæredygtigt og rart... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kinderspeelgoedwinkel
  2. Kinderwinkel
  3. Speelgoedwinkel

Geschreven door het bedrijf

UDLEJNING AF BABYUDSTYR: Hos DearBaby kan du leje babyudstyr i høj kvalitet og gøre hverdagen både nemmere og mere fleksibel. Vi udlejer populære produkter som slyngevugger og vugger fra Moonboon og Membantu, rejseklapvogne fra Joolz, autostole fra BeSafe samt tumle- og aktivitetslegetøj til baby og små børn. Mange typer babyudstyr bruges kun i en kort periode, og derfor giver det god mening at leje fremfor at købe. Med udlejning hos DearBaby kan du afprøve produkterne i dit eget hjem, før du beslutter dig for at investere. Det reducerer risikoen for fejlkøb og sikrer, at du vælger det helt rigtige til dit barn. Bliver du glad for et produkt, har du mulighed for at frikøbe det inden for 3 måneder, hvor dine lejeomkostninger fratrækkes. Alternativt kan du nemt returnere produktet igen. Alt udstyr er i rigtig fin stand og bliver grundigt rengjort og kvalitetssikret mellem hver udlejning. SHOP SÆRLIGT UDVALGT LEGETØJ OG UDSTYR: I DearBabys shop finder du nøje udvalgt legetøj og babyudstyr til børn fra 0–5 år. Sortimentet er sammensat i samarbejde med eksperter og baseret på erfaringer fra tusindvis af forældre. Fokus er på produkter, der understøtter barnets motoriske, mentale og sproglige udvikling. Vi har gjort det nemt at vælge rigtigt ved at samle de bedste produkter ét sted – så du undgår fejlkøb og sparer tid i hverdagen. Du finder både kendte kvalitetsbrands og gennemtestede favoritter, som fungerer i praksis. Du behøver ikke være medlem for at handle i shoppen. LEJ LEGETØJSKASSER 0-3 år: DearBabys legetøjskasser er udviklet af eksperter og indeholder nøje udvalgt legetøj, der er tilpasset barnets alder. Ombyt legetøjskassen hver måned, så du altid har legetøj, der understøtter dit barns udvikling.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

DearBaby har mine varmeste…

DearBaby har mine varmeste anbefalinger! Vi har modtaget udviklingsrelevant legetøj til vores lille pige hver måned, og det var været en fornøjelse at se hvor spændende vores datter synes det legetøjet i kasserne var. Det fede ved konceptet er, at vi afprøver legetøjet en måned, og så kan vi købe yndlingslegetøjet fri, mega smart og ikke mindst miljøvenligt. Win win!

27 juni 2022

Antwoord van DearBaby

Kære Stine. Tusind tak for din udførlige anmeldelse. Det er så dejligt at læse, at I er glade for konceptet. Vi har været meget glade for at levere til jer🤗 De bedste hilsner Martina, DearBaby

Genialt koncept!

LeJetøjskassen er et helt igennem super koncept! Til stor glæde for både mindre børn og deres større søskende. Virkelig fedt at der er nogle kloge hoveder, der ved lige præcis hvad der passer til barnets udviklingstrin, så man slipper for fejlkøb og en overflod af lejetøj som barnet alligevel ikke gider lege med i næste måned. Varm anbefaling herfra.

2 juni 2022

Antwoord van DearBaby

Kære Susan. Tusind tak for din fine anbefaling- det betyder meget for os. Det er så dejligt at høre, at I har haft stor glæde af konceptet. De bedste hilsner Martina, DearBaby

Super godt koncept

Vi er så glade for vores legetøjskasser fra dearbaby! Det er virkelig lækkert legetøj vi får sendt og det er tilpasset vores drengs alder så han bliver udfordret og stimuleret uden at jeg selv skal sidde og researche og købe nyt hele tiden. Levering og ombytning går dejlig let. Desuden slipper vi for at der hober sig legetøj op som ikke bliver brugt. Alt hvad vi går sendt er som regel noget han elsker at lege med og når han bliver træt af det passer det tit med at det skal ombyttes.

29 maart 2022

Antwoord van DearBaby

Kære Julie. Tusind tak for en skøn anmeldelse. Dejligt at du har lyst til at dele jeres oplevelse med konceptet. Det betyder alverden🤎 De bedste hilsner Martina, DearBaby

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god kvalitet af legetøjet

Super god kvalitet af legetøjet - kan knap nok se at det er brugt og modtager ofte nyt. Synes også det er top klasse kundeservice at det er muligt at se hvad indholdet af ens kasse er inden man modtager det, så man kan bytte indholdet hvis nu man har en periode hvor ens barn er fikseret på en bestemt type legetøj.

20 maart 2022

Antwoord van DearBaby

Kære Jannie. Tusind tak for at dele jeres oplevelse med konceptet. Så dejligt at læse, at I har været glade for det🥰 De bedste hilsner Martina, DearBaby

Fantastisk!

Vores datter er 17 mdr og vi har været kunder hos dearbaby i ca et år nu.
Vi elsker konceptet og vores datter elsker alt det fine legetøj, som hver måned er udvalgt præcist til at hendes alder.
Fantastisk service!

11 maart 2022

Antwoord van DearBaby

Hej Maria. Tusind tak for dine søde ord. Vi er SÅ glade for at levere til jer🤗 De bedste hilsner Martina, DearBaby

Varm anbefaling herfra

Vi har fået DearBaby i tre måneder nu, og vi elsker det. Det er sjovt for både vores datter og os, når der lander en ny kasse - og det er genialt, at man kan frikøbe det legetøj, der virkelig er et hit. Vi afleverer bare den gamle kasse, når vi henter den nye, og det er dejlig nemt.

Jeg er vild med tanken om, at legetøjet bliver brugt igen og igen - og jeg slipper for at tænke over, hvilket legetøj jeg nu skal købe :D Indtil videre har det meste passet rigtig godt til vores datters alder, det har været lækkert og i så fin stand, og vi er rigtig godt tilfredse.

20 februari 2022

Antwoord van DearBaby

Hej Nina. Tusind tak for at dele jeres oplevelse med DearBaby. Hvor er det dejligt at høre, at I er glade for konceptet😍 De bedste hilsner Martina, DearBaby

Fantastisk koncept

Fantastisk koncept! Meget gennemtænkt. Genialt til førstegangsforældre, der har brug for lidt inspiration.

16 februari 2022

Kære Ingeborg, Tusind tak for din anmeldelse♥️
Dorthe

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er vild med det her koncept!

Jeg er vild med det her koncept! Jeg har haft SÅ svært ved at finde ud af hvilket legetøj, der gav mening for min datter. Hun har vist sig at være vild med noget legetøj, som jeg slet ikke selv havde tænkt på at købe. Jeg oplever også, at hun efter noget tid bliver lidt træt af legetøj, så derfor er det så smart, at der er nyt legetøj at undersøge hver måned.

7 februari 2022

Antwoord van DearBaby

Tusind tak for din fine anmeldelse Julie♥️
Bh Dorthe

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste og varmeste anbefaling herfra.

Bedste og varmeste anbefaling herfra.
Det er lidt som juleaften hver måned. Kassen har samlet familien på gulvet til leg. Det er en billig og miljøbevidst måde at prøve legetøj på. Vi har nærmest kun købt legetøj vi først har prøvet.
Jeg har desuden elsket at få serveret viden om, hvodan vi bedst styrker vores barns udvikling.
Sidst, men ikke mindst, tak til Dorthe for den helt enorme service og engagement. Vi ønsker dig og lejetøjskassen alt det bedste.
Tak, for legen 🙏

31 januari 2022

Antwoord van DearBaby

Kære Betina, Du har været med os helt fra start😍- og jeg takker dig mange gange for din anmeldelse♥️♥️♥️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er vilde med konceptet!

Vi har efterhånden modtaget mange skønne pakker fra Lejetøjskassen - og både min søn og jeg har været lige begejstret hver gang. Legetøjet er tilpasset barnets alder, som sikrer, barnet stimuleres, ud fra den udvikling, det netop er i færd med. Vi har f.eks. modtaget pakker hvor der var alt fra puslespil med lydeffekter, sansebolde, byggeklodser, en bog om tal, et kasseapparat med madvare osv. Altså legetøj, som har fokus på rollelege, sanser, motorik, sprog osv. I hver forsendelse, er der en tilhørende seddel med informationer om legetøjet, samt ideer til hvordan legetøjet kan bruges i forhold til den alder dit barn har.

Jeg er vild med konceptet! Vi låner legetøjet, får en masse gode timer ud af det og sender det tilbage igen og får tilsendt noget nyt. Legetøjet bliver skiftet ud kontinuerligt, det forbliver spændende og jeg er fri for at opbevare alt det gamle, som ikke længere har interesse. Det kunne ikke være nemmere. Vi giver Lejetøjskassen 5 stjerner!

Mor & Nord, på 2 år.

30 januari 2022

Antwoord van DearBaby

Kære Kirsa (og Nord👶🏼) - tak fordi I deler jeres oplevelse af DearBabys koncept📦🤎🤗

👍🏽 LeJetøjskassen 👈🏽

Har fra start kun været positiv over konceptet, og den bagvedliggende viden ift børn og familiers udvikling.
Samtidig er det en super god løsning, hvis man ikke har så megen plads i hjemmet og kan få så meget, men uden at skulle have et separat værelse til legetøjet 😁!

Kan varmt anbefale LeJetøjskassen! Både fagligt og personligt!

30 januari 2022

Antwoord van DearBaby

Tak Yamuna- det betyder alt for os♥️

KÆMPE anbefaling herfra

Uden tvivl det fedeste koncept!

Min datter elsker at hun hver måned får lov til at modtage nyt legetøj, som hun kan udforske på ny. Samtidigt ved vi at alt det legetøj vi modtager er udvalgt af en gruppe mennesker, som er eksperter indenfor området. Så vi ved at det er et hit, HVER gang⭐️

Derudover er teamet bag helt fantastiske og yder den bedste kundeservice.

Jeg vil klart anbefale alle som har små børn, at prøve det af - i vil ikke fortryde det.

28 januari 2022

Hej Zenia - det er helt fantastisk at høre🥰 Tak for dine anbefalinger ♥️🤗

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt sublim og elegant kundeservice

Helt sublim og elegant kundeservice. Desuden et genialt koncept

9 augustus 2021

Antwoord van DearBaby

Hej Jonas, Tusind Tak for din anmeldelse - vores aller første her på Trustpilot ♥️🤗

Lees meer over geverifieerde reviews.