Virkelig dårlig kundeservice over all. Både ved fraflytning og indflytning. Lange svartider, dokumenter der forsvinder, mangel på kommunikation, etc. Vi har været glade for lejemålet, men det har være... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med DEAS som administrator. Da jeg flyttede ind i et nybyggeri, var der overraskende mange sjuskefejl. Det kan måske ske i nye byggerier, men det ble... Toon meer
Fin kundeservice. Desværre dominerer det dårlige over det, der fungerer. Hvis varmemålerne ikke virker i lejligheden, så må eksterne firmaer gerne udregne gennem modeller en gennemsnitlig forbr... Toon meer
De tager ikke anvsar. har oplevet de ligger på, bevidst ikke svare på mails og undviger spørgsmål og efter spørgelser. De trækker ting ud, skylder husleje, og laver ansvarsfrakastelse. problemer er... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi administrerer over 70.000 lejere fordelt på mere end 2.000 ejendomme over hele landet. Derudover varetager vi administrationen af mere end 900 ejer- og andelsboligforeninger. Ejendommene administreres på vegne af bl.a. pensionskasser og ejendomsinvestorer.
Denemarken
Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord
I have been emailing DEAS for over a month to request a simple name change on our apartment door and doorbell. It is a very basic request, but I have not received any response at all.
I don’t understand why it takes this long or why there is no reply. It’s frustrating to be completely ignored. I expected better communication and service.

Antwoord van DEAS
Der findes forhåbentligt ikke nogen der er dårligere end DEAS. De er totalt ligeglade med deres lejere og sikkert også med de udlejere de forsøger at repræsentere.
Vi bor i et seniorbofællesskab og har fået at vide af en tidligere medarbejder at instruksen var at man bare skulle ignorere os fordi vi gav hurtigt op.
Hvis man kunne give mindre end 1 stjerne ville de være oplagte til at få den klassificering

Antwoord van DEAS
One of the worst company having very very customer service.its very difficult to have dialogue with them.Never go with this company

Antwoord van DEAS
Recognition when it is due. The property manager was kind on the phone and they did provide a good solution

Antwoord van DEAS
Har boet hos deas i over 12 år.
Det værste afførings oplevelse nogensinde.
Alle mine reklamationer både indenfor lejligheden,eller på boligområdet er og bliver altid ignoreret. Nu har jeg vænnet mig til at DEASkun interessere sig grisk for penge,og ikke interessere sig for deres lejers velværd.
Husleje garanti var også løgn,da huslejen stiger med ca 200 kr hvert år.
De fleste lejere er så ligeglade,da de fleste lejere er genhusning og driftere som bruger boligerne som midlertidigt stoppested,og vil skide det et stykke for os der har boet der fra start.det hele flyder med skidt og møg og ingen respekt for de fælles regler der burde være til.
En af mit livs største fortrydelser at flytte ind i DR'S værste boligselskab
DEAS har været effektive og responsive i deres kommunikation og fremvisning. Jeg fik hurtigt og nemt kontakt og fandt en fantastisk lejlighed.

Antwoord van DEAS
On the emergency helpline I was also struggling to read my address beacause I have problems with eyes, which is why I needed more time and patience. Instead of helping me find my details, the staff member cut me off.

De tager ikke anvsar.
De trækker ting ud, skylder husleje, og laver ansvarsfrakastelse.
problemer er opstået fordi deas ville lave smut veje og jeg som lejer får skidtet. bygningen og arealer er ellers fine

Antwoord van DEAS
Hold jer LANGT VÆK fra lejemålene på Østergade 25 i Næstved!! Der er skimmelsvamp i hele bygningen og hverken Dan Johansen som ejer ejendommen eller Deas vil gøre noget som helst ved det. Giver en skylden for skimmelsvampen, selvom jeg har dokumentation på tidligere udlejere havde samme problem og måtte til sidst flytte. Hvilket vi også måtte gøre da Deas er så ligeglade. Deas tager alle ens penge og man skal vente næsten 2 år på at få sine penge tilbage for aconto.
Hvis jeg kunne havde de fået 0 stjerner

Antwoord van DEAS
Snyd og ansvarspådragende forsømmelse!!
DEAS solgte min andelsbolig i 2015 og opkrævede fuld betaling for hele handlen, herunder udstykning af nyt pantebrev samt efterfølgende elektronisk aflysning af pantebrevet, da der ikke fandtes nogen pant i andelen, og jeg på daværende tidspunkt var flyttet til Australien.
Denne aflysning blev aldrig gennemført, på trods af at den var betalt og skriftligt bekræftet som en del af deres ydelse.
Konsekvensen opstod først 10 år senere i 2025, da en ny ejer (den anden efter mit salg) overtog andelsboligen, og jeg blev kontaktet, fordi mit navn stadig stod på pantebrevet. Efter det blev opdaget, har det haft alvorlige økonomiske konsekvenser for mig.
Jeg dokumenterede sagen grundigt over for DEAS og fremsendte samtlige salgsdokumenter, herunder deres egen korrespondance, som tydeligt viser, at ydelsen var betalt.
Alligevel valgte DEAS at fralægge sig ethvert ansvar, ignorere gentagne henvendelser og meddele, at de ikke ville betale noget, da de “ikke mente, det var deres problem” , samt at den medarbejder, der stod for handlen, “ikke længere var ansat”.
Denne forsømmelse har nu kostet mig ca. 9.000 kr. i juridiske og administrative omkostninger for at få sagen rettet, da det langt fra er en simpel proces.
To medarbejdere, Mathilde W. Schubring og Charlotte Rønnow Jepsen, har i forløbet udvist ekstremt dårlig kundeservice, været direkte nedlagende i deres korrespondance og konsekvent afvist enhver form for ansvar eller hjælp.
Denne sag viser tydeligt et firma, der vasker hænder, når fejl opdages, også selvom de er veldokumenterede og selvforskyldte.
Jeg kan på det kraftigste fraråde at bruge DEAS. Min oplevelse er, at de tager betaling for ydelser, som ikke bliver udført, og efterfølgende nægter ansvar, når konsekvenserne rammer kunden.

Antwoord van DEAS
Jeg har været til fremvisning af lejligheder i Store Dyre Have i Hillerød, hvor jeg har stået på venteliste i nogle måneder, og hvor DEAS for fremvisningerne.
Vi fik god information, svar på alle spørgsmål, og hurtig tilbagemelding.

Antwoord van DEAS
Hvis jeg kunne ville jeg slet ikke give en eneste stjerne! Mage til dårlig kundeservice eller total mangel på..
Jeg vil anbefale at man aldrig kommer i nærheden af DEAS.
Regn ikke med at få indskud tilbage og læg dertil 1200 kr - sjovt som det beløb går igen hos alle der fraflytter.

Absolut ikke tilfredsstillende.
Vi har en håndvask der er i stykker på vores lejemål
Vi kæmper stadig efter et halvt år på at få problemet løst.
Vi bliver bare ignoreret gang på gang ved kontakt.

Antwoord van DEAS
Vi havde en meget dårlig oplevelse i forbindelse med vores fraflytning. Vi havde indbetalt 33.000 i depositum.
På trods af at vi både havde rengjort og efterladt boligen i god stand blev vi efterkrævet 1218 kr., som vi straks betalte.
Efterfølgende startede de en inkassosag op uden forudgående varsel, som vi derefter skulle bruge flere dag på at få afsluttet på trods af at vi henvendte os og tilsendte kvitteringer for betalingen.
Undgå så vidt muligt at leje bolig,, hvor Deas er administrator.

Antwoord van DEAS
Er for nyligt fraflyttet et lejemål som administreres af Deas. Disse boliger bærer præg af gennerelle manglende på vedligeholdelse ude som inde. Alle lejemål er af samme størrelse, indretning og er alle lige slidte. Dog er da en prisforskel på disse lejemål der svinger fra 3800 til 5800.
Der ,hvor bægeret for mig flød over var flytteopgørelsen, som jeg måtte rykke efter flere gange. Da der var gået 13 uger fra nøgleoverdragelse. i øvrigt en nøgleoverdragelse der bar præg af at disse personer ikke havde prøvet det før. Da jeg omsider modtog flytteopgørelsen lød regningen / omkostningerne på næsten 23500 modregnet mit indskud endte jeg med at skulle betale 8000 kroner seneste en uge efter modtagelsen af opgørelsen. Har derefter været i kontakt over flere gange med Deas, grundet regler om slid og slitage, som normalt HOS ANDRE LEJESELSABER udløser en procentdel i modregning til slid og ælde ( Jeg boede i lejemålet i knap 5,5 år) Til trods for dette får jeg besked på at dette ikke var en praksis DEAS brugte. Det kan godt være at de KUN er formidler, som de selv siger .Dog mener jeg at dette er under al kritik.
Mit råd er derfor HOLD JER LANGT VÆK FRA DEAS
Opdatering d 14-03-26
Efter svar fra virksomheden forsøgt jeg igen dialog. Blev lovet at de ville vende tilbage, hvilket aldrig er sket.
DEAS er så ligeglade. Skal blot se ud som om at de forsøger at gøre noget. Men absolut intet sker.

Antwoord van DEAS
Vi har nu igangsat en klage på vores fraflytnings afregning, da de kom til en intern overensstemmelse om at på trods af vores tidligere indflytnings rapport og fejl og mangler havde et ikke nyistandsat lejemål, de vil bare gerne suge pengene fra deres kunder og det kan mærkes.
Undgå dem som pesten, du får en dårlig weekend i dit forsøg på en fornuftig email korrespondance.

Antwoord van DEAS
Contacting this administration is impossible. The only time the answer fast is when you must sign the contract and pay the money. After that it is almost impossible to contact them. Been waiting more than an hour on phone and eventually it just stops playing music and nobody answer.
These administration teams is apparently not functional, as no one answers your requests. IT IS REALLY SAD. It should not be like this in Denmark these days.

Antwoord van DEAS
Mig og min kæreste er fraflyttet en lejligheden i oktober, hvor vi lige har fået vores flytteafregning, hvor de har brugt 40000 kr på at istandsættelse, vi har bor i lejlighed i 1,5 år, vi har fået en ekstra regning på 18.000 og det er rigtig mange penge
Vi har fået malet væg, loft, træværk og vinduer/døre for 14.000 kr
Og slib gulv for 8820 kr
Samt rengøring for 6722 kr
Vi synes det lyder som rigtig mange penge. Så man må da tror at den nye leje har fået en helt nye lejlighed
Vi er dog både i kontakt med llo og advokat
Da vi synes det er fuldstændig uacceptabelt at tage så mange så må man jo siger til folk at de skal have et større depositum

Antwoord van DEAS
Stay away at all costs from those scammers! Couldn’t even believe that there are that many scammers in Denmark in the very “trustworthy” society! They charged way too much and gave not even half of the deposit. I am a former manager at a startup in Denmark and I couldn’t even imagine how they believe that expats are so naive and not able to seek their rights against those rental agencies. Regardless leaving the apartment in a perfect condition, those scammers returned not even half of the deposit but the promise was to give more than the half when I signed the contact. I was seeking a lawyer, I am still waiting for the rest of my money. Good that Trump is imposing tariffs on Denmark, the whole country is built on a big monopoly, tons of money laundering cases in majority of their big corporations and businesses, including their rental terrible agencies!!!

Antwoord van DEAS
Lees meer over geverifieerde reviews.